שבוע טוב
ולשאלה

יש לעמוד בזמנים../images/Emo70.gif

אני הכי שונא לשבור את הראש על בעיה, להסביר לממונה עלי את הקשיים שאני נתקל בהם ומה אני עושה בשביל להתגבר על הבעיות - בשביל שהוא יזכיר לי את נושא הזמנים שייש לעמוד בהם. חניך תורן - תן להם הקשב.

בעבודה אני שונא:

בראשית דברי אציין שאני אוהב שוקלד ועוגות גבינה. בעבודה אני שונה:לחץ עבודה, לקוחות נודניקים, בוס שחושב באופן לא הגיוני ומצבי שבר.

לקוחות נודניקים. זה הכל.

אני נראה לי היחיד פה שהוא והבוס שלו ביחסים כל כך טובים, שהם הולכים לשכור דירה ביחד..
חולה עליו. הבן אדם הכי הכי זורם בעולם. כל לילה אחרי העבודה אני הולך איתו לקניון מלחה, צחוקים, מסעדות, ריכולים וחיקויים על לקוחות...חבל"ז..

xer

New member
אני שונא שאני רק בורג קטן במערכת

ללא יכולת שינוי של דברים לטובה. תמיד אני בא למקום מסוים ורואה איך דברים יכלו להתנהל טוב יותר אם אני הייתי המנהל. כך זה היה בצבא,וכך זה גם עכשיו בעבודות בהם עבדתי ועובד.

xer

New member
שונא שדברים לא מתנהלים בצורה הגיוני

אלא תמיד יש איזושהיא סיבה מטומטמת למה דברים מתנהלים עם איזשהו היגיון מעוות. וכשאני כבר מנסה לנהוג בצורה הגיונית טיפה,לא מרוצים מהעבודה שלי. זה תופס לכל המקומות בהם הייתי.

אין משהו שאני שונאת

דווקא משמח אותי ששאלת את השאלה הזאת כי פעם שאלת מה אתם הכי אוהבים, והיה קשה לי למצוא אבל אני גם לא מוצאת משהו שאני שונאת אז כנראה הכל בסדר :)

כנראה יש לך הרבה מזל...

את הבוס (בעיקר)- כי העובדים מקסימים- רק חבל שאיתו אני עובדת כל הזמן... את השעות האינסופיות- והמשכורת ממש ממש לא בהתאם אני שונאת להיות ראש גדול בלי הערכה שונאת לעבוד במשהו ממש לא מעניין רק כי חייבים להתפרנס... וזהו אבל אוהבת את האווירה והחברות בין אנשים- ואת החיוך של כולם בבוקר...

למעלה