שבוע טוב!

pc girl

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

שאלון קצר לפתיחת השבוע :)
שיר השבוע של ריטה?
שיר השבוע לא של ריטה?
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
דבר(ים) טוב(ים) שקרו לכם השבוע
:
דבר(ים) רע(ים) שקרו לכם השבוע
:
בילוי השבוע:
דבר טוב שעשיתם השבוע (לא חייב רק לכם
):
מסר לאומה:
תמונת השבוע
(מוזמנים לצרף תמונות). שיהיה לכולם שבוע טוב! :)

pc girl

New member
../images/Emo12.gif

שיר השבוע של ריטה? קונצרטינה פלשתינה שיר השבוע לא של ריטה? שלג של רמי תוכנית השבוע: איש משפחה, סמולוויל סרט השבוע:
ספר השבוע:
דבר(ים) טוב(ים) שקרו לכם השבוע : סיימתי עוד בגרות (ביולוגיה), חזר לי האינטרנט (חלקי) וזהו בערך ^^ דבר(ים) רע(ים) שקרו לכם השבוע : בוחן מגעיל בבגרות אתר במחשבים שחיפש להכשיל, אינטרנט מת, וזהו בערך ^^ בילוי השבוע: שישבת אצל החבר ואח"כ יציאה עם החברים. דבר טוב שעשיתם השבוע (לא חייב רק לכם ): נרשמתי לקורס פסיכומטרי שמתחיל שבוע הבא ^^ מסר לאומה: באו ^^ תמונת השבוע (מוזמנים לצרף תמונות).

Dug E

New member
../images/Emo19.gif

שיר השבוע של ריטה? גרה מול המים שיר השבוע לא של ריטה? ברי סחרוף-רעש לבן תוכנית השבוע: גיבורים דבר(ים) טוב(ים) שקרו לכם השבוע : רישמית! סיום תיכון סוף סוף
והתחלתי לעבוד בסנוקר בפ"ת:) דבר(ים) רע(ים) שקרו לכם השבוע : סיום תיכון
בילוי השבוע: לא היה משהו מיוחד..יוםשישי קומדי בר והיה ממש נחמד. דבר טוב שעשיתם השבוע (לא חייב רק לכם ): עשיתי שיחה עם מישהי..אולי אמורה לשנות משהו, לפחות מקווה. מסר לאומה: לא לבטוח מהר באנשים, גם לא בקרובים אליך. תמונת השבוע (מוזמנים לצרף תמונות). פיבי שלי
.

אוזניהו

New member
שבוּע טוֹב =)

שיר השבוע של ריטה? הקונצרטו לארנחואז שיר השבוע לא של ריטה? על הגשר הישן - רמי תוכנית השבוע: כוכב נולד סרט השבוע: לאדע ספר השבוע: מי קורא ספרים? P: דבר(ים) טוב(ים) שקרו לכם השבוע: הכלב שלי עבר את הסירוס ומרגיש יותר טוב דבר(ים) רע(ים) שקרו לכם השבוע: הסתפרתי ולא יצא יפה. אבל הסתפרתי שוב היום ועכשיו זה נראה טוב :) בילוי השבוע: סושי דבר טוב שעשיתם השבוע (לא חייב רק לכם): אני אדם טוב בעיקרון אבל לא ממש זוכר מקרה ספציפי :) מסר לאומה: נסו את הסושי במבה בסושידו שבוע טוב =)

מסתבר שאצלי השבוע מתחיל ביום שלישי....../images/Emo3.gif

שלום לכם
שיר השבוע של ריטה?"בוא עם HCTRA" שיר השבוע לא של ריטה?"משהו טוב" של רמי תוכנית השבוע:"נמלטים" - עונה ראשונה ב-STAR WORLD - פשוט מעולה
סרט השבוע: לא רואה סרטים.... ספר השבוע:התחלתי לקרוא את "היער" של הרלן קובן, נראה מעניין ("מנויה נאמנה" של "ידיעות אחרונות", יותר נכון, ההורים שלי...
) דבר(ים) טוב(ים) שקרו לכם השבוע :קבלתי סופסוף רעיון למחזה שאכתוב לקורס מחזאות בטכניון (כן, כן זאת לא טעות) דבר(ים) רע(ים) שקרו לכם השבוע : שכחתי כרטיס צילום אנונימי שהיה מוטען בכסף במכונת צילום בטכניון....
בילוי השבוע:יומולדת של חברה ביום ראשון אצלה בבית - היה ממש נחמד. דבר טוב שעשיתם השבוע (לא חייב רק לכם ):ארגנתי מסיבונת הפתעה לחברה עם היומולדת בלימודת עם עוד שני חברים
מסר לאומה:תשתו הרבה מים
וגזוז גם
תמונת השבוע (מוזמנים לצרף תמונות).אין משהו ספציפי כרגע....אולי אח"כ... המשך שבוע טוב לכולם, ליבי

PRINCESS GINA

New member
עונה (שוב../images/Emo35.gif) ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של ריטה?
שיר השבוע לא של ריטה?
תוכנית השבוע: פרוייקט מסלול סרט השבוע:
ספר השבוע:
דבר(ים) טוב(ים) שקרו לכם השבוע : ג'ינס מכיטה ט' עולה עליי
(אחרי 12 קילו פחות החודש) דבר(ים) רע(ים) שקרו לכם השבוע : אין (
) בילוי השבוע:
אין לי זמן לנשום... דבר טוב שעשיתם השבוע (לא חייב רק לכם ): פינקתי את עצמי אחרי 4 חודשיים ללא קניות- בג'ינס חדש (מפוקס
) ובשלושה דיסקים וכמה תכשיטים לשיער ולצוואר מסר לאומה: איזה חיים יפים... תמונת השבוע: העדפתי לצרף פליקס של שיר השבוע שלי...את תמונת השבוע תוכלו לראות בשרשור של צחר..

למעלה