שבוע טוב

שרונס21

New member
איזו שבת כיפית!!

חמה ונעימה. נהננו מכל שנית שמש....
שבוע מבורך לכולם. שמחה לשוב...

שבוע טוב ומבורך!

נחתי
השמנתי
נהנתי אני בדיאטה! הלוואי שאחזיק מעמד! אני לא מאמינה איך הצלחתי בבת אחת להוריד מתפריטי, את כל העוגות והממתקים שהייתי בולסת בלי גבול- זה נראה לי כאילו עוד רגע ו"אחזור" לעצמי... זה לא אני

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מצדיעה לך על הדיאטה
לי אין כח להתחיל לחשוב על זה אפילו.... ומסתבר שזה את ועוד איך את

candy77091

New member
בהצלחה!

עלי המשפחה שלי צוחקת שאני רזה מדיי ואני דווקא לא מרגישה רזה מדיי..

עדיף להיות "רזה מידי" מאשר "שמנה מידי"!!../images/Emo13.gif

כמובן שאני לא מתכוונת לשלדים מהלכים, בלי טיפת בשר, שנראות כמו ניצולות שואה- רחמנא ליצלן...

אצלנו השבת עברה בנעימים../images/Emo13.gif

השמנו
טיילנו
ביקרנו את המשפחה שבוע טוב לכולם

אצלינו השבת עברה בשינה עמוקה

כמובן שהתענגנו על מאכלי השבת ושוחחנו ה-מ-ו-ן אבל הכי הרבה--- ישנו!!!!!!! וכן לא נהנינו מהשמש.. גם זה עונג שבת...

היה יפה מאד

היתה שבת מאד יפה. בערב הייתי עייפה מאד וגם החצי אז במקום ללכת לעונג שבת בבית הכנסת דבר שאנחנו עושים כל שבת כשאנחנו בבית נשארנו בבית והלכנו
מוקדם איזה כיף!!!! אכלנו אוכל טעיםםםםם ממש, רוצים פירוט
: בערב סלט גזר מרוקאי סלט מלפפונים בחומץ מרק בטטות טעיםםםםםםם, חם ומאד משביע. קינואה מוסקה לבוקר סלטים ומרק מהערב עריסה שזה כמו חמין אבל טריפוליטאי משהו טעיםםםם סוף הדרך. במוצ"ש הייתי במלווה מלכה אחרי שנעדרתי שבועיים כי שבת אחת היינו במלון רייך לכבוד יום הולדתו של החצי ובשבוע שעבר היה לנו אירוע לכבוד הולדת בנם של חברים ממש טובים
אחרי 3 שנות טיפולים. היה יפה. בקיצור שבת מקסימה.

אביטל60

New member
שבוע טוב!!

אנחנו היינו "בסוף שבוע ארוך".... אחותי וגיסי טסו לחו"ל למס' ימים אז אנחנו התנדבנו לשמור על 2 ילדיהם המתוקים במשך 4 ימים. היה נפלא, עשינו סטאז' להיות הורים
והיה ממש כיף, נהננו ביותר...

איזה דודים מדהימים ../images/Emo2.gif

אני מקווה שהם יודעים להעריך אתכם על כך כראוי. מגיע לכם המון

את יודעת שאתם פייס?!!!!!!../images/Emo106.gif

הלוואי עלי אחות כמוך!!!! אני מקווה שבבא היום היא תחזיר לך טובה ותזכור לך, איזה מדהימה היית

אביטל60

New member
בשביל מה יש אחיות אם לא בדיוק בשביל

הדברים האלה? אני עוזרת בדברים כאלו הם עוזרים בדברים אחרים, ככה זה... וחוץ מזה שבאמת נהננו! אבל אם את רוצה לינסוע לאנשהו... מתנדבת לשמור לך על הילדים!
אני חולה על ילדים!!!

תיזהרי! אני אשלח אליך

את שלשת הבנים שלי ונראה אם תתנדבי שוב כ"כ מהר
מה שבטוח- להנות- את תהני
הם "כוכבים" רציניים... אבל מתישים אוהו
אבל כנראה שאת באמת חולה על ילדים, אם הסכמת לשמור על אחיינייך בכזה כיף, זה דבר מקובל בין אחיות שלשתיהן יש ילדים, וזה "הדדי" אבל הרבה פחות מקובל לתת לזוג לשמור! איך בעלך התייחס לענין? הסכים ברצון? הוא נהנה גם?
בכל אופן- אני מאחלת לך שבקרוב יהיו לכם ילדים משלכם, בעז"ה ותוכלי לתת את כל האהבה שיש בך להם

אביטל60

New member
א-מ-ן! מחכה בקוצר רוח!

בעלי נכנס לתפקיד בכזאת רצינות שזה הפתיע גם אותי... הוא תיפקד כאילו הוא שומר על ילדים מימים ימימה... הוא שמר קצת על הילדים ונתן לי לישון (כי אני ממש אבל ממש לא רגילה לקום ב- 6 בבוקר ולהיות ערה ופעילה כל היום...) והיה איתם ושיחק והצחיק וזה ממש שימח אותי לראות אותו ככה. ומשמח אותי שהוא יהיה האבא של הילדים שלי בעז"ה וכן, הוא גם מאוד נהנה!

למעלה