שבוע טוב

שבוע טוב../images/Emo140.gif

איך עברה השבת..? וקצת לסיכום השבוע..: איזה דבר טוב קרה לכם השבוע? איזה דבר רע קרה לכם השבוע..? שבוע טוב!

שבוע מעולה!! ../images/Emo13.gif

השבת היתה מעולה!! ב"ה!! בעיקרון היתה שבת אולפנא, אבל לא הרגשתי טוב-אז.. נשארתי בבית.. שווה, הא?!
דבר טוב: הציונים שלי התחילו לעלות ב"ה!! הייתי בקבר רחל סוף סוף!! גיליתי ת'פורום הזה!!
דבר רע: בדודה שלי התאשפזה ל"ע...יערה בת נחמה-תתפללו! בקשה!
שבוע מעולה בנות!!

שבוע טוב!!!../images/Emo9.gif

השבת עברה בהשלמת שעות שינה...חחח דבר טוב שקרה השבוע: אמממ השביתה? סתם...בסוף ניפגע מזה.. אבל בנתיים כיף להתאוורר קצת.. דבר רע שקרה השבוע: רבתי עם אמא.. :-\

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

איך עברה השבת..? כיפ בהחלט... וקצת לסיכום השבוע..: איזה דבר טוב קרה לכם השבוע? סיימתי את העבודות שלי די מהר, ומצאתי חברים חדשים :) איזה דבר רע קרה לכם השבוע..? נתקעתי מחוץ לחדר ביום שישי בלילה!!!

שבוע טוב!!!

חזרתי משבת מדרשה באוכ"פ [כן, הייתי בכפ"פ! די התאכזבתי, אבל עדיין עם חלום ענקי ללמוד שם.
], אז הייתה שבת מוצלחת במיוחד.
השבוע עבר לי בינתיים בסדר, בלי שום דבר מיוחד, ב"ה. ^_^

:)

איך עברה השבת..? נחמד ביותר, היתה שבת חתן לאבא(הוא התחתן פעם שניה:) בירושלים, היינו בבית מלון ממש נחמד (בקומת עסקים!
) ומאוד נהנתי! וקצת לסיכום השבוע..: איזה דבר טוב קרה לכם השבוע? החתונה, השבת חתן..
איזה דבר רע קרה לכם השבוע..? לא למדתי כלום. גם לא לתיאוריה. מצד שני, לא היה לי כל כך זמן לזה:/

אלעריש

New member
ואני... ../images/Emo6.gif

בס"ד איך עברה השבת..? מעולה, ב"ה, הכי טוב שיש!!! [שבת שטח.. עם גמלים ועיזים..
] וקצת לסיכום השבוע.. שבוע מעולה, הה-ש-ב-עה!!! גולת הכותרת.. איזה דבר טוב קרה לכם השבוע? ה-ה-ש-ב-ע-ה!!!! היה ענק... ושחר..
איזה דבר רע קרה לכם השבוע..? השלושים של אווה, אהובתי..

hodik

New member
ממממ....השבוע...

שבת עבר נחמד. דבר טוב שקרה:זכרתי יומולדת חשוב דבר רע שקרה:זכרתי בתאריך הלא נכון (זה עוד יומיים וכבר שלחתי מייל, פאדיחות), אז בעצם זה אומר שלא זכרתי את התאריך של היום, לא משנה. ובכללי השבוע היה לי קצת מחורבן.....קצת הרבה.

שבוע טוב!!!

איך עברה השבת..? ב"ה היתה לי שבת ממש טובה! הפעולה בסניף היתה תותחית וממש נהנתי! וקצת לסיכום השבוע..: איזה דבר טוב קרה לכם השבוע? פגשתי את הקומונרית הקודמת שלנו! היא ציירנו לנו על חלק מהקירות של החדר לחודש אירגון..ממש התגעגעתי אליה והיה נחמד לעבוד ביחד!! איזה דבר רע קרה לכם השבוע..? דלקת באוזן..לא נעים בכלל!

hili2006

New member
שבוע טוב!! ../images/Emo13.gif

איך עברה השבת..? ב"ה מאוד נחמד.. הייתי אצל דודות שלי (כי אמא שלי לא היתה בבית) איזה דבר טוב קרה לכם השבוע? למדתי לשחק טניס שולחןחחח ואני די טובה בזה ב"ה! חחח
איזה דבר רע קרה לכם השבוע..? חזרתי ללמוד באופן חלקי... =\

happy berry

New member
תחילת שבוע מצויןD:

איזה דבר טוב קרה לכם השבוע? - קיבלתי כרטיס מתנה של סטימצקי מבת דודה שלי כמתנה ליומולדת:]]] איזה דבר רע קרה לכם השבוע..?- גיליתי שהספר פרש פרוטס עולה איזה 260 שקל..ואני ממש רוצה אותו

שבוע טוב

שבת היתה מצחיקה-חברה שלי עשתה שבת חברות ואני הייתי שם בביקורים[לא ישנתי],אז עשינו צחוקים...וגם קרו כלמיני דברים מצחיקים בסניף..אבל הבנים שלנו הולכים ומתחרפנים
איזה דבר טוב קרה לכם השבוע?הייתי אצל חברה שלא ראיתי הרבה,התחלתי להתקדם עם העובדת שורשים,עשינו פעילות מגניבה עם שבט נבטים..שבת היתה נחמדת.. איזה דבר רע קרה לכם השבוע..?בישב"ג לא קבענו כלום
ואני קצת לא ביחסים טובים יותר עם הרכז שלנו
וסתם שבוע מעפן של שביתה...אנחנו כבר בלחץ מהבגרויות חורף

למעלה