../images/Emo215.gif../images/Emo3.gif
מצרכים 4 חלבונים 1/2 כוס סוכר שקית זילוף ופית זילוף תבנית בינונית 1 חב' ביסקיוויטים של מריה maria תוצרת פורטוגל ניתן להשיג במגה זאת עטיפה אדומה . 300 גר' שוקולד מריר 60 % מוצקי קקאו 1 כף חמאת קקאו ניתן לקנות בחנויות מתמחות באפייה ההכנה: בתוך קערה שמים את החלבונים על בין מרי מבשלים את החלבונים תוך כדי בחישה מוסיפים את הסוכר וכך מערבבים כ10 דק'. מכבים את האש ,ומעבירים את הקערה למיקסר מקציפים עד לקצף נוקשה אך מבריק מכניסים לשקית זילוף מניחים את הביסקיוויטים העיגולים על תבנית ומזלפים בתנועות סיבוביות כמו גלידה עם שפיץ ההכנת השוקולד ממיסים על בין מרי את השוקולד +כף חמאת קקאו בתוך קערה כך מצפים את כל הקרמבואים ומכניסים למקפיא או למקרר עד להקרשה . ניתן להוציא אחרי 5 דק' ולאכול ממליצה לשמור במקרר יוצא טעים מאוד