שבוע טוב

שבוע טוב../images/Emo140.gif

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע
מה הדבר הרע שקרה לכם השבוע
מה התוכניות לשבוע הבא?
איך עברה עליכם השבת? הרגשתם את הרעידת אדמה..?

עונהנה

מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע
כמעט הציעו לי חברות.וחזרנו לבצפר אז לפגוש חברות..ועשינו צ'ופרים מצחיקים לטיול שנתי. מה הדבר הרע שקרה לכם השבוע
שברתי למישו ולעצמי את הלב.הכנסתי מישו ואת עצמי לדיכאון.עזבו... מה התוכניות לשבוע הבא?בוחן בשלישי,טיול שנתי ברביעי חמישי,ובלבלות כל השבוע איך עברה עליכם השבת?כאב ראש ודיכאון הרגשתם את הרעידת אדמה..?ממש לא

שבוע מעולההה...../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

דבר טוב-המבחן בהיסטוריה הלך מעולההה ב"ה..יומולדת לבדודה דבר רע-לא עולה לי.. ב"ה.. ראשון-רופא שיניים.. בעעע... שני-חרישה למת' שלישי-מבחן במת'+מחויבות אישית+חרישה לאנגלית רביעי-מבחן באנגלית חמישי-לא משו מיוחד השבת היתה כ"כ מעולה! ב"ה! אל תגידו לי שהיתה רעידת אדמה..*בשוק*

hili2006

New member
שבוע טוב!! ../images/Emo13.gif

הדבר הטוב- יש לי אולסטאר.. הדבר הרע- יותר מדי סידורים על הראש.. =\ התוכניות לשבוע הבא- נסיעה לירושלים לעצרת ולראיין מישו בקשר לעבודה באנגלית וגם טיול שנתי.. השבת עברה מהררר וממש לא הרגשתי את הרעידה!!

Efrat K

New member
הייתה שבת אולפנא מדהימה!

די אבל איך עשו מאיתנו בי"ס של פרחות. "אני לא האמנתי שאתן באמת מתנהגות בצורה מדהימה כ"כ,אם לא היו אומרים לי שזה בי"ס עירוני הייתי בטוח שאתן לומדות בכפר פינס".

חזרתי =]]

חן, ממש התגעגעתי
מה הדבר הטוב שקרה לכם השבוע? אמממ... קשה לחשוב על זה עכשיו. =/ השלמתי חומר במחשבים אחרי שהייתי בפיגור רציני? חחח... מה הדבר הרע שקרה לכם השבוע? הו, הרבה הרבה דברים. ביניהם גיליתי [שוב] שרוב הבנות בשבט שלי, הן... לא נחמדות.
מה התוכניות לשבוע הבא? למצוא סופסוף מגפיים. לעשות ישב"צ עם המד"שים לגבי מערך פעולות ולגבי המזכ"ל שכינו בו [אנחנו לא בטוחים שמגיע להם פרס =/ ] איך עברה עליכם השבת? סביר פלוס, למרות שהקומונרית שלי קצת עצבנית עליי רוב הזמן. הרגשתם את הרעידת אדמה..? חח כן, ישבנו בבית של חברה שלי, ופתאום הכל... זז. XD יומלאור!

למעלה