שבוע טוב

שבוע טוב ../images/Emo140.gif

מתנחל לו וירוס מיקרוסקופי חצוף בגופו של אדם , בלי להתחשב בעובדה שיש לו תכניות לסוף שבוע , ומשבית אותו למספר ימים .
בדקתי סביבי את כל מכרי , אולי מישו חזר מארץ הבוריטוס והגאוקמלו עם זן דנדש של שפעת ה H1N1 ( כי אובמה בקש לא להעליב את החזרזירים ) .מסתבר שכל מכריי שאצו רצו כמוני להזמין כרטיסים ב 99 $ לארצות שמעבר לים , ופינטזו על גלידה במדרחוב ליד הפיאצה דה לה קאצה , שלחו טיל קרקע ביטול בשל החשש שהנגיפים מחכים להם במטוסים. שחזרתי את כל הארוחות בעשרת ימי התענית שבין פסח ליום העצמאות ,
, שון כלון , כולם העלו במשקל ומרגישים מצויין.....ורק אני בפוזה של מעולפת
מה לא ניסיתי........ כדורים שקויים תרופות סבתא אינפוזיית תה צמחים והממזר בשלו! התנחל בעקשנות , מלגלג כאומר חה , הרי ידוע שהגודל לא קובע ! אז תודה לכל המודאגים ששלחו מסרוני דאגה, ואת הגשש הבדואי של הפורום לחפש אחרי
הבוקר נרשמה התאוששות והתוצאה במחצית 1:2 לטובתי! הטיול שאמור היה להערך אתמול, ייערך אי"ה בשבת הבאה , כי יש גבול למה שאני מוכנה להקריב למען הרפואה
,אחרי שאסיים לתאם עם כל הגורמים אתן פרוט מסלול. בעקרון הטיול מיועד להערך באיזור צפון הכנרת , אם יש בדעתכם להצטרף תוכלו לשרשר כאן. המשך יום נעים

M הדרך

New member
איחולי החלמה יקירת השבט

מי זה שמנסה להשבית אותך? אלק וירוס? זה מחליש? אותך? הוא רק לא יודע שעם כוחותיך את "מוותרת" לו כי הוא יכנע מעצמו יקום ויעזוב... כי אם תצאי למלחמה מולו אבוד לו... כשתטיילו דרומה עד כדי נשמחלהצטרף אם אני בארץ... אני נעלמת די הרבה לכן את לא רואה אותי כאן..אבל אני קוראת אותך המון..וכמו תמיד...מתמוגגת... אז דברי איתי בערב ..

כ חיים

New member
רק בריאות !

אם צריך להכין קובנה לטיול, אצלנו הכתובת. נא לכסות את הרגלים בלילה, לשתות תה עם לימון ורק תהיו לנו בריאים !

שמחה שאת מרגישה יותר טוב../images/Emo140.gif

וכמובן אשמח לטייל בשבת הקרובה ....מחכה למסר

נראה לי..

שאני היחידה שמרוויחה משפעת החזירים. הבת מקצרת את הטיול בשבועיים וחוזרת לארץ יש

הספירה לאחור החלה ../images/Emo13.gif

עוד שמונה ימים
שום בצל ו...כל מה שעוד נדרש.

w o m a n 10

New member
שוקולד מנטה מסטיק ואגוזים ../images/Emo24.gif

שמחה שאת מתאוששת. חיבוק לך יקירתי

kdr

New member
איחולי החלמה מהירה + תירוצים

הרבה בריאות לשוקו. שלא תדעי איזה חולים ראיתי בימים האחרונים בבי"ח רמב"ם אני ביקרתי שם באל כורחי עם ארוע מוחי קל, שוחררתי היום הביתה, מקווה לחזור לשיגרה בימים הקרובים שרק נהיה כולנו בריאים

אנפה2

New member
שולחת לך רייקי להחלמה מהירה, אם תרצי כוס תה

רק תגידי, יגיע גם, והמון ברכות להחלמה מהירה. אם מתחשק לכם שנצטרף לטיול תעבירו פרטים. יום טוב.

אנפה2

New member
kdr, מה קרה לך השתגעת? לא מתאים

לך להיות חולה בבית חולים, גם לך אני שולחת רייקי עם המון ברכות לבריאות.

kdr

New member
סטייה מהשגרה

לא היה בתכנון להגיע לבית חולים, משכתי מיום ראשון. הכל באשמת האשה שסחבה אותי. תודה על הרייקי, גם אני רייקיסט בדימוס.

אנפה2

New member
את כוס התה שלחתי לך שוקולד אגוזים,

וכתבתי שאם תסכימו נצטרף לטיול בשבת, מחכה למסר. עכשיו טסה לרופא עור.

תרגיש טוב ושמור על עצמך../images/Emo140.gif

בוא בשבת להנות ,זו תרופה נגד ארועים כאלה.....

KDR תזוז רגע הצידה ........

טפו טפו טפו .......מלח שום בצל
מה ארוע איזה ארוע? OMG מין איפו היבית את זה? מה היו הסימנים? ואיך אתה מרגיש עכשיו? שולחת
גדול להחלמה מהירה מהירה

w o m a n 10

New member
וואחד תירוץ הבאת ../images/Emo9.gif

אתה עד כדי כך מפחד משוקולדה???
ובכלל אתה לא צעיר מידי לסיפורים כאלה?
תרגיש טוב

למעלה