שבוע טוב שלום, שיהיה לכולנו, שבוע טוב ושקט.
E emmy5 New member 26/7/03 #2 ../images/Emo3.gifבוקר טוב ...שבוע טוב מזמן לא בקרתה אותנו ..אבל אספר לך סוד.. מחר יש לנו יום הולדת, אתה מוזמן.. תהיה עוגע ,יין וקפה ...רק תביא מתנה.. הילדה הכי יפה בגן ,היא בת 5. מי? לייציק... אבל אני לא ספרתי לך ..
../images/Emo3.gifבוקר טוב ...שבוע טוב מזמן לא בקרתה אותנו ..אבל אספר לך סוד.. מחר יש לנו יום הולדת, אתה מוזמן.. תהיה עוגע ,יין וקפה ...רק תביא מתנה.. הילדה הכי יפה בגן ,היא בת 5. מי? לייציק... אבל אני לא ספרתי לך ..
ל לייציק New member 27/7/03 #10 היי אמי ../images/Emo6.gif איך ידעת שאני מרכיבה משקפיים ...? תודה ממני ל י י צ' י ק
yaely2 New member מנהל 26/7/03 #4 בוצריים טובים ../images/Emo47.gifבשבת המלכה שלום, יודעים מה ראשי התיבות של שבת? ש ינה ב שבת ת ענוג יעלי
בוצריים טובים ../images/Emo47.gifבשבת המלכה שלום, יודעים מה ראשי התיבות של שבת? ש ינה ב שבת ת ענוג יעלי
M maxima New member 26/7/03 #7 צהריים טובים........לי התזבז היום בצורה נוראית התעוררתי היום ב-11 לא מאמינה על עצמי איזה בזבוז הכי אני אוהבת את שעות הבוקר המוקדמות
צהריים טובים........לי התזבז היום בצורה נוראית התעוררתי היום ב-11 לא מאמינה על עצמי איזה בזבוז הכי אני אוהבת את שעות הבוקר המוקדמות
yaely2 New member מנהל 26/7/03 #9 מקסימה, אל תקחי ללב ../images/Emo14.gif שבת שלום מקסימה, אם ישנת עד 11 הגוף היה זקוק לזה, אחרת היית חס ושלום נרדמת על ההגה, וזה הרבה יותר גרוע מבזבוז כמה שעות בשבת יעלי
מקסימה, אל תקחי ללב ../images/Emo14.gif שבת שלום מקסימה, אם ישנת עד 11 הגוף היה זקוק לזה, אחרת היית חס ושלום נרדמת על ההגה, וזה הרבה יותר גרוע מבזבוז כמה שעות בשבת יעלי