שבוע טוב

שרון123

New member
שבוע טוב../images/Emo183.gif

בסימן חנוכה
ותקוות לגשם
לא מוותרת לעצמי ולמרות הקושי מארגנת אירוחים. קניתי שמרים, ריבות, ריבת חלב וכל מה שצריך בשביל להכין סופגניות משובחות... מי ידליק היום נרות? ועם מי?

eaz1514

New member
נר ראשון היום, שמיים אפורים מחשבות נוגות

אני לבד בבית עם הכלבה מחכה לבעלי , הערב זה רק אנחנו נדליק נר ראשון
וכהרגלי בתוך הלהבה אחפש את החיוך של בני הצעיר רונן. הערב גם אדליק
לחברתי הטובה שנפטרה לפני שנתיים בגיל 48 מסרטן השד מפושט. התעסקתי בשבועות האחרונים בהכנת קולג' לחמי שהשבוע ימלאו לו 80 . הנבירה בתמונות הישנות (הגעתי עד לחתונת הורי) הביאה המון זכרונות גם מהעבר הרחוק שלי כילדה , אחי הצעיר ממני
שבלי עין הרע
יש לו 9 ילדים ו-2 נכדים. זה כל הזמן מסתובב לי בראש, דור הולך ודור בא רק עבור רונן ה
עמד מלכת בטרם זמנו. חג ........כל אחד יוסיף את המתאים לו אילנה, אמא של רונן

חיה אש

New member
חנוכה...

עדיין מתלבטת אם להדליק את החנוכיה .בבוקר הייתי במסיבת החנוכה של הבן בבית ספר נתנו לו לברך ואני פשוט לא עמדתי בזה בטח לא ב"נס גדול היה פה"....כרגע הוא בחוג ויגיע לקראת 19.00 עדיין מתלבטת אם להדליק איתו את החנוכיה או פשוט לעבור לסדר היום...אם הוא ישאל אנחנו נדליק... מה שבטוח בשבוע הבא לא אוכל להתחמק כי הצעיר מגיע והוא לא יוותר והוא צודק. אז שיהיה חג חנוכה שקט ורגוע לתושבי הדרום ...אנחנו כבר היינו במקלט הבוקר...

../images/Emo213.gifהדלקתי את הנרות ב3 חנוכיות לכל ילד שלי

הדלקתי עם ערבה וראם בעלי אפילו לא בבית עדיין עובד החלטתי להדליק ולהמשיך עדיין יש לי את הילדים שלי שרוצים לחגוג לא יכולתי לומר לא לא חוגגים יותר אני נמצאת בין שני עולמות אחד עצוב קורע וכואב והשני שמח ובתוך השמחה ישנם שני ילדים מקסימים ויפים שעברו כברת דרך ומגלים נצנים של חוזק וחיים אני לא יכולה להמית את שמחתם חייכתי אבל עמוק בפנים הלב בוכה שלושה חודשים עברו ואני מרגישה שאני חייבת להמשיך ולחייך מבחוץ עבור הילדים שלי אני אוהבת אותם הם כל עולמי הם ממחזיקים אותי כדי שלא אפול לאבדון מאחלת שוב לכולם חנוכה מואר חיה מה שלומכם שם? איך אתם בין ההפגזות ?

חיה אש

New member
איריס אין ספק שכך צריך לנהוג../images/Emo24.gif

הילדים לא צריכים להפגע וזקוקים להמון חיזוקים במקרה שלי ...רועי שבע היום מהדלקת הנרות בבית ספר ובחוג -בדיוק שניה לפני המסיבה היתה אזעקה והייתי מופתעת על הארגון והמהירות בה פינו את הילדים במקרה שלנו הבית ספר ממוגן למופת חבל שזה לא כך בשאר בתי הספר - בקיצור רועי עסוק עכשיו בפלייסטיישן וממש לא מעניינת אותו החנוכיה נדליק כבר במוצ"ש כשגם הצעיר יהיה. אצלנו די רגוע ומקוים שכך ימשיך למרות שהמתח באויר ... חנוכה מואר ושמח לילדים.

שרון123

New member
גם אנחנו הדלקנו את החנוכיה של ירדן

היו כאן ההורים שלי ואחותי התינוקת(בת 21
) הכנתי לביבות תפו"א וכרובית וסופגניות. אחרי הדלקת הנרות יצאתי לחוג ציור. הלוואי שישמר השקט בכל הגזרות. מאד מלחיץ הדיבורים האחרונים על לחימה מתקרבת, ומצד שני אי אפשר להמשיך לחיות תחת אש בשדרות והסביבה

למעלה