שבוע טוב! איך עברה שבת? מה עשיתם? מה התכנונים לשבוע הבא? שיהיה שבוע טוב!
א אנוכי ואני New member 5/1/08 #1 שבוע טוב!../images/Emo202.gif איך עברה שבת? מה עשיתם? מה התכנונים לשבוע הבא? שיהיה שבוע טוב!
H hili2006 New member 5/1/08 #2 שבוע טוב! עברה ב"ה מעולה! לא עשיתי משו מיוחד אבל.. התכנונים לשבוע הבא הם לסיים כבר תעבודת שורשים!
י ירדנוש היחידה 2 New member 5/1/08 #3 שבוע טוב!!! וואיי.. איזה שבת מעולה, ב"ה!! טוב שלא את רוב השבת העברתי בקריאת ספר... שבוע מעולהה!!
א אלעריש New member 5/1/08 #4 אההההההההההההההההההההה בס"ד מחר מתכונת + עבודה להגשה רביעי- בגרות בתושב"ע חמישי- מתכונת באנגלית ובתוך זה גם למצוא זמן למבחן באישות. איך עושים את זה?!
אההההההההההההההההההההה בס"ד מחר מתכונת + עבודה להגשה רביעי- בגרות בתושב"ע חמישי- מתכונת באנגלית ובתוך זה גם למצוא זמן למבחן באישות. איך עושים את זה?!
א אנוכי ואני New member 5/1/08 #5 למה את ניגשת בתושב"ע? (את ניגשת פעם שניה/לא ניגשת שנה שעברה או שפשוט מגישים אתכם בחורף?)
י ירדנוש היחידה 2 New member 6/1/08 #6 ווואאוו.. ב"הצלחה נשמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ב באלונינה New member 6/1/08 #7 שבוע טוב וצחיח! השבת עברה מגניב האמת שלא עשיתי הרבה, נחתי ואת התכנונים לשבוע הבא אני לא מגלה! סוד!