שבוע טוב

pc girl

New member
שבוע טוב ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של ריטה: שיר השבוע לא של ריטה: סרט השבוע: ספר השבוע: בילוי השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר פחות טוב שקרה השבוע: המלצת השבוע: סופגניית השבוע (
): תוכניות לשבוע הבא: מוטו: מסר לאומה: תמונת השבוע: שבוע טוב, חג שמח, מועדים לשמחה, לילה טוב, תודה בבקשה וסליחה

שבוע נהדר ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של ריטה: אם אתכסה בפנים שיר השבוע לא של ריטה: אמממ.. אין משהו ספציפי.. סרט השבוע: היום אני הולכת לראות את "ברוס הגדול מכולם" (נראה לי..) בערוץ 2 הנורווגי
ספר השבוע: אנה פרנק- יומן. אחרי ביקור בבית אנה פרנק לא יכולתי שלא לקנות את הספר בעברית בחנות הספרים שם.. יש בזה משהו מדהים- לקנות ספר כזה באמסטרדם.. בכלל היה שם מדהים... בילוי השבוע: כל יום רביעי הסתובבתי לי באמסטרדם המדהימה ובלילה הגעתי לאחי בנורווגיה לסופשבוע ארוך.. דבר טוב שקרה השבוע: חיבוק מאחיינית שלי כשהגעתי באמצע הלילה
וכל הביקור כאן.. וכמובן האירוח של ריטה ב'ריטהסטאר'
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אממ... עדיף שאני אשמור את זה לעצמי כרגע.. אבל הכל לטובה
המלצת השבוע: טוסו לאמסטרדם! סופגניית השבוע: ריבת חלב של רולדין
תוכניות לשבוע הבא: חוזרת לארץ וללימודים מוטו: תן חיוך- הכל לטובה
חג שמח
תמונת השבוע: במדאם טוסו

pc girl

New member
וולקם טו ישראל ../images/Emo3.gif

מתי את חוזרת?
איך היה? מה היה (חוץ מאנה פרנק... שמעתי שלוקח 5 שעות רק להכנס לשם כי באים כ"כ הרבה אנשים
)?

pc girl

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של ריטה: ארץ מולדת
שיר השבוע לא של ריטה: דודו - אריק אינשטיין סרט השבוע: רמז לסקנדל (או משהו כזה). סרט מצויין. ספר השבוע:
אין לי זמן לספרים
היה אמור להיות פה סדרת השבוע (ידעתי ששכחתי משהו!) אז פשוט תזרמו ותכתבו :): סמולוויל עונה 7 שהורדתי
בילוי השבוע: נסעתי עם בני לאיזה זוג חברים של המשפחה שלו באיזה ישוב ליד כפר קאסם
היה קצת מלחיץ אבל לא נורא :) וביום חמישי נסעתי לארוחת חג כזו אצל אחותי וחבר שלה עם כל המשפוחעס... חוץ מזה כלום :) דבר טוב שקרה השבוע: קרעתי את עצמי הרבה השבוע בעבודה... אבל הרווחתי 600 שקל בפחות משלושה ימים! חוץ מזה, בני חזר מהבסיס... וכנראה עוד מישהו ישכור אותי לעבודה... :) דבר פחות טוב שקרה השבוע: עבודה
. אני פשוט מותשת מהשבוע הזה. חוצמזה הכל מצויין :) המלצת השבוע: מוס שוקולד
סופגניית השבוע (): סופגניה עם טופי
תוכניות לשבוע הבא: להתחיל ללמוד נהיגה סוף סוף! לעבוד הרבה, לחזור לבצפר (
), ולסיים כמה עבודות... ואם ישאר לי זמן אז לצאת עם חברות ולשרוף את כל הכסף שהרווחתי
מוטו: ואהבת לרעך כמוך. מסר לאומה: אל תאכלו מג'דרה. קשה לי אח"כ לנקות את הסיר של זה
תמונת השבוע:
כרגע אין:p אולי אחכ נמצא משהו:)

חג שמח לכולם ../images/Emo13.gif

שבוע טוב לכולם
שיר השבוע של ריטה:"תפתח חלון" - תמיד עושה לי טוב והצלצול שלי בסלולרי
שיר השבוע לא של ריטה:"Bouncing of Clouds" של טורי איימוס. סרט השבוע:"מדגסקר" ו"ריקוד צמוד" שראיתי בשישי בערב עם חבר שלי בדירה, ובין לבין הרכבנו שידה (כלומר : הוא הרכיב...
), סתם - אני לא כזאת פקאצה - היה ממש קר........
סידרת השבוע : תנסו את "Whistler" ב-"Star World" יש שם נופים מושלגים מדהימים
ואתה מרגיש שלשחקנים קר הרבה יותר מאשר לך
סידרת מתח שבמרכזה אתר הסקי (הכביכול מפורסם - בחיים לא שמעתי עליו - אבל מצד שני - בחיים גם לא עשיתי סקי
) וויסלר, שם נמצא אלוף הסקי העולמי מת, והבלאגן מתחיל לחגוג.... ספר השבוע:סיימתי לקרוא בשנית את "בית השינה" של ג'ונתן קו - מומלץ ביותר. לא ספר מתח אבל בהחלט ספר טוב, מלמד משהו על העוצמה של אהבה
בילוי השבוע:"לחם ארז" בשישי בבוקר עם החבר - כיף
דבר טוב שקרה השבוע:"לחם ארז"...יומיים חופש אמיתיים מהטכניון...חנוכה
דבר פחות טוב שקרה השבוע:לא השגנו חנוכיה ולכן אנחנו לא יכולים להדליק
בדירה
המלצת השבוע: לנוח ולכייף.... סופגניית השבוע ():בריושסופגניה של "לחם ארז". יש במילוי שוקולד ויש במילוי תפוז ושתיהן מעולות - יאמי
תוכניות לשבוע הבא:שביתה....
מוטו:אני חיה לי מיום ליום....(לפחות כרגע
) מסר לאומה:מה שיהיה יהיה... תמונת השבוע:ג'ינג'ה על מתלה המעילים.... חג שמח לכולם
אוהבת, ליבי

למעלה