שבוע טוב...

xXx Lilo xXx

New member
שבוע טוב...../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: המאכל שעשה לכם את השבוע: ולשאלה המתחלפת: מה קורה? שרשור שבועי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

xXx Lilo xXx

New member
חולה ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

ראשון- מבחן בעיצוב תוכנה || רופא שני- לא יודעת שלישי- מבחן בחיבור רביעי- לומדת למת' חמישי- מבחן במת' שישי- אינלי מושג שבת- אלוהים יודע.

נסטי XD

New member
מאמי שלי ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שיהיה בהצלחה בהכל, ואל תשכחי מה אמרתי לך!!!

xXx Lilo xXx

New member
פח לא הלכתי למבחן.../images/Emo29.gif

רונית (המורה שלי) הולכת לתלות אותי ולאכול אותי בלי מלח X_X"

נסטי XD

New member
חחחח את לא צריכה מלח..

את כזאת מתוקה שמלח רק יהרוס...
מקסימום תעשי מועד ב', תראי, אפילו אני קיבלתי 90 במועד ב' במתמטיקה..

xXx Lilo xXx

New member
אל תזכירי לי את מתמטיקקה ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

והיום עשיתי תמבחן. היא אפילו לא שמה לב שלא הייתי אתמול... כמה מוזר. בהתחשבות שאנחנו פאקינג 10 תלמידים בכיתה X_X"

Emergency Exit

New member
איכ מתמטיקה זה נורא!

לאט לאט כ האנשים שטובים בזה נעלמים, נראלי הדור שלנו דפוק:)

xXx Lilo xXx

New member
שלנו?../images/Emo29.gif

אני מסיימת י"ב ואת רק בי' לא? אנחנו רחוקות מלהיות באותו דור. חחחח מת' זה כיף כשאתה יודע תחומר ויש לך מורה טוב. אחרת, מת' זה חרא. נגיד בי' היה לי תמורה הכי שווה בעולם ניראה לי....
הייתי עם 90-95 אצלו תמיד. הוא תמיד נתן לנו לענות על שאלות על הלוח ותכלס כשאתה מסביר לכולם אתה מבין יותר טוב את הטעויות שלך
(אחחח אהבתי כ"כ לכתוב אינטגרלים על הלוח
) ובבגרות של 003 ישלי 93 סופי D: בי"א לצערי הרב הוא כבר לא היה המורה שלי
הביאו לי מורה שיודעת להסביר אבל היא לא כ"כ טובה. היא נותנת ש"ב מספרים שאין לנו ואנחנו צריכים ללכת לסיפרייה ולצלם תש"ב. וזה דפוק כן. בקיצור למרות הכול סיימתי את 004 עם 87 סופי (שזה חרא כי קבלתי בבגרות עצמה 94 - הגישה אותי על 80
-) והשנה אני בכלל מתדרדרת O_O" התחלתי תשנה עם רגל שמאל. המבחן הכי קל בעולם, נפלתי על טעות של מינוסים ופלוסים וירדה לי חצי שאלה
כ"כ מפגר מצידי. לסיכום החפירה XD (הרגע חזרתי ממבחן בחיבור אז רק שתביני כמה אני חופרת) אם יש לך מורה טוב. עם גישה טובה. ואת נהנת לבוא לשיעור שלו. את מסודרת
(וזה בכול מקצוע לא רק במת')

xXx Lilo xXx

New member
שיהיה.../images/Emo29.gif

כשהמורה שלי מתלוננת על היודניקים שהגיעו לבצפר שלנו. הוא כל הזמן אומרת "הדור שלהם מעלה לי את העצבים כל פעם מחדש" X_____X"

Earth to Bella

New member
../images/Emo41.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Decode שיר השבוע לא של פראמור: Save You- Simple Plan End- Simple Plan What If- Simple Plan Diamnods Aren't Forever- Bring Me The Horizon You Are So Beautiful- Escape The Fate קליפ השבוע: - להקה/אומן השבוע: סימפל אלבום השבוע: האחרון של סימפל משהו חיובי שקרה השבוע: טיול טרקטורונים היה כיף ממש חוץ מאחשלי המציק | ראיתי אותו, רק לכמה שניות. משהו שלילי שקרה השבוע: אני טיפשה ולא אמרתי לו שלום | כל השבוע בערך. סדרה\סרט\ספר השבוע: טווילייט. התחלתי לקרוא פףףף
ציטוט השבוע: There is something I see in you, it might kill me, I want it to be true תמונת השבוע: אולי קעקוע לעתיד המאכל שעשה לכם את השבוע: פףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ולשאלה המתחלפת: מה קורה? השאלה הזאת לא באמת מתחלפת שרשור שבועי ראשון- ריצת בוקר | רופא | עבודה | אימון שני- עבודה | אימון שלישי- וינגייט והווD: רביעי- רפלקסולוגיה | אימון חמישי- עבודה | אימון שישי- מחנה אימונים וינגייטD:::::::: [הגעה, אימון, אוכלים, זמן חופשי, סרטים מאליפות עולם, לישון.] שבת- מחנה אימונים וינגייטD:::::::::: [ארוחת בוקר, אימון בוקר, זמן חופשי, ארוחת צהריים, אימון צהריים, הביתה.]

Don't say I didn't warn you... ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

that i'll always stay the same. :) סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: Decode, כמובן.
שיר השבוע לא של פראמור: Hinder-By The Way.
! Coldplay-Lost! Plain White T's-Natural Disaster. Simple Plan-Save You.
The All American Rejects-Give You Hell. קליפ השבוע: גיב יו הל של AAR וגם אחד של הינדר... הו, ולוסט!. להקה/אומן השבוע: נמנמ הינדר. ו-AAR בקאמבק מטורף. XD אלבום השבוע: Hinder-Extreme Behavior. משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי 93 בלשון!! OO: משהו שלילי שקרה השבוע: מתמטיקקה.
סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה-חברים. ממש הרים לי את המצב רוח יום אחד. סרט-A Knight's Tale עם הית' לדג'ר RIP. וגם סידני ווייט ורובוטריקים!
ספר-אקליפס וברייקינג דון. ציטוט השבוע: אבא שלי: "רן [אחשלי] צריך למכור את האופנוע! נקודה, פסיק!!!" XDDDDD ~בשיעור נביא~ ~הפסוק אמר שהאויב מתכונן והגלות בדרך או משו כזה~ חברה שלי: "הסכנה ממששת ובאה!!!!!!"
~בת דודה שלי קראה את אוליבר טוויסט באנגלית בגירסא של ה-40 עמודים~ ~זרקתי אותו עליה וזה פגע לה בפנים~ ~היא נקרעת מצחוק במקום להרביץ לי~ "מזל שזה רק אוליבר טוויסט ולא אחד מהספרים העבים שלך!!!" תמונת השבוע: אין כוח. המאכל שעשה לכם את השבוע: ופלים כאלה, טעימים.
ולשאלה המתחלפת: מה קורה? נייס. שרשור שבועי ראשון-מבחן בביולוגיה. שני-כלום! D: אפשרות לסרט. שלישי-כנ"ל. רביעי-כנ"ל. חמישי-חופש!!!!!!! D: תודה לאל על שבת אירגון ובנ"ע. שישי-כנ"ל. DDDDDD: [שבוע שני ברצף!] שבת-שומכלום. נראה לי שיש מבחן כלשהו שבוע אחורי זה... אולי לומדת.

Johnni456

New member
אין לי כוח לסכמ"ש עכשיו.. אולי אח"כ../images/Emo122.gif../images/Emo79.gif

ראשון- מבחן באינגליש || יומולדת לבת דודה
|| חוגיטרה אולי
שני- נדמהלי שבוחן במתמטיקה >< או שזה שבוע הבא... || חוגציור שלישי- מבחן בתנ"ך
|| חוגיטרה [?]
רביעי- רואה אותו במגמות
|| ישמצב שפעולה חמישי- יומרגיל כזה בבצפר >< || חוגציור שישי- יומולדת לאחי (הכי) הטמבל
|סלון|
שבת- מקווה ש-SOS.. שנים שלא הייתי שם
פוו כמה מבחנים בשבוע אחד
יהיה טוב.. >< שבוע טוב

Miss Insanity

New member
בוווווווווו ~ ../images/Emo210.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: דיקוד,מיזביז,וואה. שיר השבוע לא של פראמור: Evanescense - Where will you go , This is me - Demi lovato . קליפ השבוע: דיקוד , מיזביז
להקה/אומן השבוע: פאראמור :) אלבום השבוע: ~ משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי 93 בלשוווון והיה לי מבחן במתמטיקה היום ממש ממש ממש קל ואני הולכת לקבל 100 ואני מאושרת . D: משהו שלילי שקרה השבוע: לא חושבת על שלילי . :) סדרה\סרט\ספר השבוע: דרייק וג'וש :) ציטוט השבוע: אין X_X תמונת השבוע: פאראמור של פעם P: . המאכל שעשה לכם את השבוע: משהו שבישלתי אתמול בעצמי D: ולשאלה המתחלפת: מה קורה? - הכל טוב, מה איתך ? P: שרשור שבועי ראשון- מבחן במתמטיקה - היה קללללל . D: שני- תצפית שמיים X_X | שומדבר מיוחד. שלישי- מסיימים מוקדם בגלל הבחירות החוזרות :) . רביעי- מבחן בתנ"ך. | שומדבר. חמישי- לא יודעת . שישי- מסתפרת D: . שבת- מנוחה :) .

Miss Insanity

New member
וואי מגניב . D: ../images/Emo210.gif

האמת שממש חשבתי שאני אקבל ציון נמוך. כי לא התחלתי את השנה עם ציונים טובים כ"כ,איזה אושר זה לראות מעל 90
.

למעלה