שבוע טוב

טייזרית

New member
שבוע טוב ../images/Emo3.gif

היי .. אז היום יום ראשון ואני שוב מנסה לחזור להרגלי התזונה הנכונה .... נקווה שהשבוע יותר יצליח לי
שיהיה לכולם שבוע טוב ומלא בתזונה נכונה ואורח חיים בריא

שלגיה**

New member
היי טייזרית

הבנתי שירדת 30 ק"ג בשנה. כל הכבוד לך ממש יפה ! אשמח אם תפרטי איך עשית את זה ואיך הפרה-פסיכולוגית סייעה לך לשנות הרגלי אכילה נכונים. דרך זה נוכל ללמוד עלייך וגם על נק´ תורפה שלך בתכנית ולסייע בעתיד. ברוכה הבאה ובהצלחה בשבוע זה ובכלל.

טייזרית

New member
מתוקה

אכן הבנת נכון ... היא שינתה לי את הרגלי התזונה .. כמובן אם תרצו ארשום לכם את השבוע הראשון שהוא כמו בכל שינוי הכי קשה ... חלק מהעבודה שלה עלי היה לשבת מול המראה ולמלמל לעצמי כמה דברים (נשמע מגוכח אבל עוזר) המימולים הם כמו .. אני מאמינה בעצמי, אני מסוגלת להגיע ליעד שאני קבעתי לי , לחזק את עניין הביטחון שלי בעצמי. זה עזר לי לא רק בדיאטה אלא גם בחיים ... הביטחון העצמי שלי עלה פלאים, הפסקתי להיות חלשה לכל דבר ודבר ... אם תרצו לשמוע עוד על התוכנית הזו אפרט לכם בשמחה

שלגיה**

New member
היי תמי ,מה שלומך?

אני קוראת עכשיו את הספר של סמדר פרגר (זוכרת שאמרתי לך שקניתי) הוא קצת דומה לספר של סוזאן פאוטר מבחינת העקרון אבל בלי כל השטויות שסוזאן משתפת אותנו הקוראים בחיים האישיים שלה... אני רק התחלתי והוא די בסדר. יש שם כמה רעיונות חשובים כשאסיים לקרוא אכתוב דעתי המלאה על הספר ואמליץ / אספר על הספר. חוץ מזה איך הולך? מה הספקת לשנות/ללמוד על השטיה ואת מיישמת? יום טופ

תמי ב

New member
אז ככה:

בינתיים אני אוכלת מאכלים דלי שומן, ומתרגלת נשימות עמוקות. קיוויתי שגיסי יוכל להביא לי מארה"ב את הקלטות שלה, אבל מרוב שהתלבטתי אם לבקש ממנו או לא, בסוף ביקשתי זמן קצר מדי לפני ההמראה, והוא לא הספיק לקנות. אז אזמין לי מאמזון. לפעמים אני קצת "מתגלצ´ת" בקטע של מאכלים דלי שומן, ומוצאת את עצמי בכמיהה איומה, אז אני אוכלת כמה זרעונים, ומשתדלת שלא להגזים. משתדלת להקשיב לגוף שלי, שמלא טענות כרימון כל הזמן...... בסך הכל זה לא קשה בכלל. ערכתי מסיבת יום הולדת לבתי הצעירה (לדודים וכאלה) אז כשכולם זללו את העוגה שאפיתי, אכלתי שני סנדביצ´ים מלחם שיפון, עם ממרח חצילים שהכנתי, מלפפונים וצנוניות. היה לי מה-זה טעים! ולא הרגשתי מסכנה, כי ממילא אני לא יכולה לאכול עוגה, בגלל שהיא מכילה ביצים. עכשיו הבת הגדולה יותר, ש"סחבתי" לה את המחשב באמצע האיי סי קיו, מתעקשת לקבל אותו בחזרה.... אז לילה טוב!

אביטל +

New member
עצה בקשר לקניות מארה"ב

אם מישהו נוסע לארה"ב ואת רוצה לנצל את ההזדמנות לקניות את יכולה להזמין מאמאזון לכתובת שבו יהיה מישהו שיוכל לקבלה. כך תוכלי לחסוך למי שנסע את החיפוש, ותוכלי להנות מאמאזון והמחירים שיש שם.

תמי ב

New member
תודה, אבל את ה"טרמפ" מארה"ב

כבר פספסתי... אז הזמנתי לי היום שתי קלטות מאמזון. נקווה שיגיעו בקרוב.

שלגיה**

New member
היי תמי

עשית לי תאבון עם הממרח חצילים שהכנת ..מלפפונים וצנוניות.נשמע הרבה יותר טעים מפרוסת עוגה...יכול להיות שפשוט הסוויץ´ אצלי ממש חזק? לא יודעת. אשמח אם תצרפי מתכון של הממרח.. חוץ מזה שנטשתי ליומיים ואולי יותר את הספר של פרגר בגלל חוסר זמן.. אבל עניין חישוב השומנים אכן נכנס לתודעה טוב טוב. בהצלחה

תמי ב

New member
ממרח החצילים זה סתם:

פשוט, בגלל שאני טבעונית, אני מכינה כל מני דברים לבד: חציל קלוי (בתנור). אני מקלפת אותו ומועכת עם מזלג, ומוסיפה מעט טחינה מתובלת היטב. אני מנסה עכשיו לעבור לסלט חצילים בלי טחינה, כדי לחסוך בשומן. אבל זה (כמובן) לא אותו הדבר.... ניסיתי להכין גם חומוס ללא טחינה, אבל זה יצא גועל נפש
, לא שהחומוס הרגיל שאני מכינה יוצא טוב. יש לזה תמיד טעם של ממרח צמחי לא מוצלח, עם מרקם של מלט.... נורא נחמד: אפשר לקחת כל מני ירקות, לבשל, למעוך ולתבל היטב, ומתקבלים כל מני ממרחים!

אביטל +

New member
פרטי עוד ../images/Emo92.gif

גם אני רוצה לשמוע זה דווקא לא נשמע לי מגוחך. מבחינה פסיכולוגית זה יכול לעבוד נהדר. את יודעתף יש דבר שנקרא מבחן התוצאה. ומבחינתך השיטה הזאת עברה את המבחן. אז אין בכלל על מה לדבר.

למעלה