שבוע טוב

שבוע טוב../images/Emo35.gif

אצלי לפחות, הוא היה בסדר (אני מקווה שגם אצל כולכם), רק שלפי מה שנראה עכשיו, מצפה לי חתיכת שבוע - עמוס ודחוס (משמרת כל ערב+ביביסיטר כל בוקר), אבל אני אבוא בסוף על שכרי...
חוץ מזה, המחשב שלי שוב הולך לתיקון (צרות בדפדפן), ככה שגם אם יהיו לי כמה דקות פנויות לא ממש יתאפשר לי להיות כאן...
אז תהנו בלעדי ואם התינוקת חוזרת - אני מתגעגעת נורא

champ

New member
בוגדת בתינוקת הא!! ../images/Emo3.gif

מה זה צריך להיות בייביסיטר כל בוקר?? ומה עם התינוקת המסטולה שלנו? המשך שבוע נפלא!

champ

New member
יש לנו תינוקת? ../images/Emo12.gif

חשבתי שיש לי בן..

אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון

לתינוקת המסטולה מחלב - כי היא שלי ולא זכור לי שלך היה חלק כלשהו ביצירתה...

אאה, וכן,חזרתי

בסוף המחשב שלי לא נשלח לתיקון (ואין לי מושג למה, לא ממש יוצא לי לדבר עם אנשים בבית לאור הלו"ז העמוס שלי...) ואני עדיין מתקשה להירדם בלילות, ככה שאני באה לבקר בפורום... רק איפה התינוקת? התינוק הפרטי שלי מזכיר כל שניה את קיומו בתיזוז מול המסך ובדריכה על המקלדת, והיא נעלמה!!!

champ

New member
נדמה לי שכתבתי תינוק ולא תינוקת..

חשבת שרק לך יש תינוק פרטי?

יש לי גם וגם../images/Emo8.gif

האמת שיש לי ארבעה: שניים ושתיים... ועוד שלוש גדולות יותר... ועוד אחת שהיא תינוקת נצחית (אבל היא לא אוהבת שקוראים לה ככה)... ובנוסף יש לי את התינוקת המסטולה מחלב, שאין לה כנראה מושג כמה אני דואגת לה שהיא נעלמת לי ככה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחח חחח חחחח חח חח חחחחח חחח חחח חחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח למטה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחחח חחחחח חח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חח חחחחחחחחח יותר למטה
חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחח חחחחחח חחחחחח חחח חחחחח חחח חחחחח חחח חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח חחחחח חחחחח חחחחח עוד טיפה למטה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחח חחחחח חחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זהו נרגעתי
לא הבנתי כלום ממה שאמרתם...רק לידעתכם
אבל הנה אני פה שבתיייייי מן המלחמה.....(;

וחשבתי שאנחנו אלו שהתחרפנו../images/Emo3.gif

עכשיו לפחות את באמת יכולה לראות מה ההעדרות שלך עשתה לנו. ממש אהבתי את התגובה שלך!!!

למעלה