שבוע טוב
כנסווווווו

מצעדים שנתיים - חשוב ../images/Emo70.gif

בוקר טוב אנשים,
השנה היתה שנה מצויינת מבחינת המצעדים,
להזכירכם, היינו במקום ראשון ברדיו ירושלים כמה שבועות טובים, וברדיו קול רגע! ובמקומות מעולים במצעדים אחרים. יוסי בנוסף הגיע למקום השני בקדם והעלה את הפופולאריות שלו, כולל קליפים ב-24.
אני חושב שזה הזמן להצביע לו לתואר זמר השנה ולבחור את "פס ליום אחד" לשיר השנה. הגיע הזמן של המצעדים השנתיים, וחשוב שנצביע כולנו, כמה שאפשר כי זה מן סיכום כזה של כל מה שהיה השנה במוזיקה הישראלית שיוסי חלק ממנה. אז צירפתי את הקישורים ל-2 מצעדים, בנוסף למצעד של רדיו ירושלים שראיתם, קדימה מצביעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב - רשת ג' - המספר של יוסי של "פס" זה 122 כמו שתראו, ויש למטה קטגוריה - זמר השנה ובגלגל"צ - יוסי במספר 128 "פס ליום אחד", לבחור 10 שירים ולא לבחור להיטים של זמרים אחרים.
ולבחור את יוסי לזמר השנה!!!!!!!!!!!!! הוא נכנס לקטגוריה ואותי אישית מרגש לראות את זה באתר של גלגל"צ, קדימה לבחור את יוסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mori17

New member
הצבעתי ../images/Emo13.gif

הצבעתי כבר אתמול ואפילו רציתי לעשות קישור אבל אני לא יודעת איך
אשמח אם תעזרו לי להבא
מורי

אני הצבעתי אבל אצל רשת ג

לא הצלחתי..איך מצביעים
ומישו יודע את התאריכים של שני המצעדים שיגיד לי

שבוע טוב ../images/Emo70.gif כנסווווווו

אהלן חבר'ס, שיהיה לכם שבוע מצויין! אני מקווה שהעברתם את הסופ"ש בסבבה, אני בכל אופן אתמול הייתי עם יוסי טלי וניקי ויש לכם נשיקות... ניקי גם אמר שהוא ייכנס ויכתוב, אז סביר להניח שזה יקרה בקרוב. אני ממשיך את השרשור הזה בשרשור הכי חשוב של ההצבעות - תזכרו שהמטרה שלנו - יוסי אזולאי זמר השנה גם בגלגל"צ וגם בשאר התחנות שפרסמתי, וכמובן את "פס ליום אחד" שיר השנה", אז בואו נמשיך להצביע ולעלות גבוה!!!! שיהיה לכם שבוע מצויין אוהב, אריאל.

למעלה