שבוע טוב
לכל החברות/ים

טומי*

New member
שבוע טוב ../images/Emo70.gif לכל החברות/ים ../images/Emo24.gif

השבוע חוגגים בעולם כולו (פרט לישראל) את הסילבסטר החלפת השנה האזרחית ל 2003 האם אתן/ם חוגגים בכלל? אם בא לכן/ם ספרו לכולנו כאן הגלויה הרכבתי מתמונות שצילמתי בהונגריה

אלהלה

New member
חגיגות../images/Emo13.gif

ולא שאני חוגגת אני רק מנסה לזכור שהתחלפה שנה (במיוחד לצ´קים
) וזוכרת שכשהייתי ילדה פעם אחת אמא שלי סיפרה שהיו תולים גרביים ובבוקר היו שם מתנות
אז התעקשתי ופעם אחת גם היא הפתיעה אותי בגרב עם מתנות
וואלה הנוצרים האלה יש להם חגים חגיגיים
ולא שלנו חסר אבל תמיד הדשא של השכן....

טומי*

New member
סיפור נחמד עם הגרביים...../images/Emo9.gif

אם אני לא טועה אז את ה"טקס" הזה עושים בחג המולד שהסאנטה קלאז ובהונגרית -MIKULAS היה מביא לילדים מתנות

קרן משם

New member
אני חוגגת (יהודיה טהורה!)

הממממממ בחלק הראשון של הערב יוצאים לבית של חברים....כובעים, משרוקיות , נשיקות ואכילת יםםםםםםםםםם של נקניקיות!!!! הידעתם שבחצות נהוג לאכול נקניקיות בסלבסטר? הידעתם כמה נקניקיות מוכרים לפני החג הזה?=השנה מכרו יותר מ7 טון נקניקיות....קראתם נכון-7טון!!! בחצי השניה של הערב אנחנו יוצאים לעיר ושם זה בלאגן מסוג אחר.....אחחחחחחחחח אני אוהבת בלאגניםםםםםםםםםםם!!! למחרת הסלבסטר נהוג לאכול עדשים...המסורת אומרת שזה מביא כסף! הנסיון שלי (5 שנים ברציפות) אומר ש....תוכלו בכייף אם זה טעים לכם אבל אל תצפו לכלום! אגב אתמול לאחר 16 שבועות מישהו זכה בלוטו....60 אלף$ יודעים לחשב כמה זה???????? יה אלוהים, הוא בטח אכל ים של עדשים שנה שעברה! מאחלת לכולכם פתיחת שנה לועזית קלה/טובה/נעימה/כייפית ועם המון אושר, בריאות וקצת עושר גם לא יזיק!
קרן

ILM

New member
../images/Emo3.gif

מה יספרו לנו האב ובנו שזכו ב"הללויה " כמה משאיות עדשים הם אכלו משך השנים ? כמה $ זה (משהו כמו 10.2 מליון $ שיהי לה ם במזל). בכל אופן שיהיה לך הכי טוב .

אלהלה

New member
במקרה אני יודעת מי הם../images/Emo13.gif

והם בפאניקה אדירה!! לא יודעת כמה עדשים הם אכלו אבל הם כבר לא בארץ
תפסו את הרגליים והלכו לדעתי כדי לעשות קצת סדר בראש. בכל זאת אם חושבים על זה קצת אז זה די מפחיד ומלחיץ... נקווה שיתגברו על הלחץ וידעו להנות באמת מהזכיה. (אגב הם די שכנים שלך ושלי
מבחינת אזור המגורים)

למעלה