שבוע טוב

שבוע טוב../images/Emo70.gif

אהלן, פעם ראשונה שלי פה בפורום (|מתרגש|...:), אני לא חושב ששמעתי מתישהו את ווית'ין טמפטיישן, אבל המליצו לי עליהם המון. אני אשמח לקבל המלצות על שירים שהם בעיניכם הטובים ביותר שלהם. אתם יודעים, כאלה שהמילים שלהם מדברות אליכם, והלחן טוב [רצוי לחן חזק ועמוס בגיטרות חשמליות :]. תודה

ברוך הבא^^

טל, בן 14 D:::: מנצרת עילית. אממ המלצות לשירים? אוקיי בכללי הייתי ממליץ על כל אנטר ומאד'ר ארת' אבל אני אמליץ לך על שירים ספציפיים ם: אממ מאנטר יש את Enter שהוא שיר ממש ממש מדהים, גם Restless למרות שהוא בלדה אבל הלחן שלו ממש מעולה וגם הליריקס, יש אתDeep Within שהוא רק גראולים ושיר דיי כבד, אממ Candlesגם מדהים וגם Grace ! יש להם גם EP בשם The Dance וכל השירים ממנו מומלצים, במיוחד The Dance *_* מMother Earth אני ממליץ מאוד על Mother Earth המקסים *_*, Ice Queen, Caged, The Promise ו-Deceiver of Fools אממ יש גם את The Silent Force שהוא פחות כבד, אבל אלבום מדהים! משם אני ממליץ על See Who I am, Jillian, Angels, Forsaken ו-Aquarius. מהאלבום האחרון, The Heart of Everything אני ממליץ על The Howling, The Heart of Everything, Our solemn hour, Hand of Sorrorw ו- The Truth Beneath the Rose פיו חפרתי
שמח לעזור!
[למרות שלדעתי כל השירים שלהם פשוט מעולים, מלבד שניים או שלושה שירים שהם פשוט גרועים P: ]

ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

אני נאור. הממ ושירים טובין להתחלה.. קשה להגיד כי כל אלבום שלהם ממש שונה מהשני, אבל תנסה את אלה: mother earth ice queen the promise deciever of fools enter restless stand my ground forsaken angels jillian see who i am the howling hand of sorrow our solemn hour the truth beneath the rose אני יכול להמשיך ככה עד מחר אבל תנסה קודם את אלה
השתלבות נעימה

ברוך הבא ^^

אין לי כ"כ רעיונות להמלצות חוץ ממה שכבר נתנו לך... הכירות נעימה עם ווית'ין D:

למעלה