שבוע טוב

saritoosh22

New member
מה היה? מי היה? מתי היה?

לא יודעת איך זה בסאן פרנסיסקו, אבל בווגס עדיין סופ"ש. לפחות ב 24 השעות הקרובות! אז אנא ממך, אל תיקח לי את הסופ"ש.

billc

New member
מצוין../images/Emo45.gif

אני הולך היום, פעם ראשונה לשחק גולף.

billc

New member
מתברגן? מלשון "בורגני"?

בכל מקרה היה סבבה היו 9 אנשים, התחלקנו לשני קבוצות אני הייתי בקבוצה של ה-4 ועלה לכל אחד רק 7.5 דולר, במקום 22 דולר ( עשו לנו מחיר) בקיצר אני הייתי בקבוצה הטובה, התחלתי טוב מאוד, אבל בסיכומו של יום הגעתי מקום אחרון מתוך ארבע. (כמובן בגלל שזה היה הפעם הראשונה שלי)

ועכשיו ת'אמת../images/Emo70.gif

תמיד זה נראה לי משחק משעמם טיכו! אני פשוט פוחדת להתבגר, כי אני יודעת שכשמתבגרים מתחילים לשחק גולף או ברידג' (וגם ליד השולחן אין לי כח לשבת יותר מדי שעות...). תראה, עם העובדה שאני אדבר יידיש כבר השלמתי. אני רק רוצה לדעת שלפחות אני לא אמות משעמום....

billc

New member
גם אני, לא נהנה להסתכל על זה ב TV

האמת שלא כלכך נהנתי, אבל אני חושב שברגע שאני אשתפר אז אני אהנה יותר. הבעיה שזה ספורט לעשירים, ולא מתאים לי כיום לבזבז כלכך הרבה כסף. ה GLOF CLUBS("המקלות האלה שמכים איתם") עולים המון כסף כל כדור עולה דולר וחצי, ובדרך כלל בכל משחק נעלמים לך כמה. ויש עוד דברים שצריך להשכיר וכו". אני מניח שסדר גודל של 35$ לבנאדם לשעתיים גולף, ואם רוצים להיות טובים בזה צריך ללכת כל שבוע. בכל מקרה זה לא ברידג', זה ספורט לכל דבר, הוא מעייף, והשרירים נתפסים לך בסוף היום( בעיקר למתחילים)

למעלה