שבוע טוב! /tapuzforum/images/emo20.gif

שבוע טוב! /tapuzforum/images/emo20.gif

בעקבות דיונים משפחתיים סביב שולחן השבת אצל הוריי השבת, רציתי לשאול אם גם ההורים שלכם בקטע /tapuzforum/images/emo6.gif אז איך ההורים שלכם ומחשבים/אינטרנט הולכים ביחד? (ובני כמה בערך ההורים שלכם) שבוע טוב

שבוע טוב ומבורך

להורי שיחיו לאוי``ט אין שמץ של מושג מה הוא האינטרנט, מחשב בשבילם הוא כמו חללית.. הורי היקרים שיחיו עד מאה ועשרים הם בני שבעים פלוס..

שרונס21

New member
שבוע מלא ישועות!

אני מתפללת לישועה אחת בקרוב... לגבי ההורים:אמא שלי התחילה להכנס לקטע במיוחד שמשעמם לה לבד בבית(כולם עזבו ת`קן)אבי ממש לא מתחבר.הורי שיחיו בני 60.

nokia 2008

New member
ההורים שלי גם לא יודעים איך להתעסק -

אפילו שאני מבקשת ממנה להתחבר לסקיפ כדי שתוכל לראת את הנכדות היא גם לא יודעת אפילו להתחבר שזה ממש קל והם בני 54+

שרונס21

New member
סרטים בעיקר,

תוכניות מצחיקות שהורדו בנט,הרצאות וכד` היא למדה לפתוח/לסגור תוכניות.במידה והיא נתקעת אני ואחי לעזרתה בטלפון(תמיכה טכנית חח)

שרונס21

New member
אהה.. פשוט רציתי להוציא ממך תגובה.... סתתתםם

פשוט, (או שלא פשוט בכלל...) יש לי גיסה אחת ויחידה (אשת אחי) מאד מיוחדת ויקרה ללב כל המשפחה שלא מרגישה כ"כ טוב. זה מדכדך את כולנו ובעיקר את אימי... (יש לי חולשה איומה לשמוע את אמא בוכה...) כל הפניות לרבנים, התפילות ועצות הרופאים עד עכשיו לא עזרו. אנו מאמינים שה' יעשה לה טוב, ונראה ישועה בקרוב...

שרונס21

New member
בגוף. בעיה לא פשוטה.

יש אבחנה,אך קשה לטפל.זו בעיה כרונית...דלקת במעי. ה` יעזור לה.

candy77091

New member
הורים שלי

אבא שלי מבין יותר טוב ממני במחשבים-פשוט קורא הרבה ומתעניין.הוא מבין בעיקר בהורדות,חומרה(הוא מהנדס חשמל) אמא שלי מסתדרת דיי טוב עם המחשב,משתמשת בו לעבודתה(כמורה) משתמשת בדפדפן(מוזילה וגם אקספלורר) ללא שום בעיות מיוחדות..

ההורים שלי

שיאריכו ימים בטוב ובנעימים- בני 60 פלוס. הם שייכים לדור הישן שמבחינתם מחשב זה `שיקצה`... מוקצה מבחינת מיאוס... שלא נדבר על אינטרנט שמבחינתם זה העברה הרביעית בקטגוריית ה`יהרג ואל יעבור`... הם יודעים שיש לי מחשב בבית וזה לצורכי עבודה, אם לא היה להם עיקרון שקובע שלא מתערבים לעולם בחיי הילדים סביר להניח שכבר היו מעירים לי...

למעלה