שבוע טוב

שבוע טוב

תודה רבה לכל מי שמתעניין בי ולכל מי שמנסה למצוא פתרון לבעיה שלי טוב לדעת שיש מי שחושב עליי

naoh

New member
מייטל יקירתי נא לא לטעות מי שמנסה לעזור זה

סוזי10 סיגלי 5 ואני לבינתיים לא קבלנו שום בקשה להשתתף בעזרה לתשלום החשמל עבורך משום חבר פורום ענת

סוזי10

New member
יש עוד מישהיא ששחה לי מסר

אבל זה כבר לא רלוונטי משום שהכוונה היתה לעזור בשישי שבת , מחר את כבר יכולה ללכת לחב' חשמל ויש את המכשיר הזה כמו טוקמן, לא כל כך מבינה בזה אבל יסבירו לך שם. ככה גם לא תתקעי אף פעם ללא חשמל.

טיגריס2

New member
לפי מה שאת כותבת naoh כל מי

שכותב בפורום או בקומונה חייב להשתתף בתשלום החוב? כפי שידוע לי עם מישהו רוצה לעזור או לתמוך באחר זה אמור לבוא מתוך הלב שלו והרצון או היכולת לפי מה שכתבת את כופה עלינו לפרנס את מייטל וילדיה . וחוץ מזה אם היא תשלם חצי מסכום החוב , והיתרה בצ'ק אפילו בשניים יחזירו לה את החשמל. ולידיעתך: חצי מהאזרחים במדינה חולים זקנים ילדים וכו' חיים ללא חשמל במדינה אני חייתי שלוש שנים בלי חשמל ולפני חודשיים חזרנו ילדיי ואני לאור. והיינו חולים ומה לא אבל שרדנו

סוזי10

New member
טיגריס יקרה

אני לא ראיתישום דבר שנחשב ככפייה בהודעתה של noah אשמח להבנות ממך היכן ראת או קראת כפייה. כולנו כאן כדי לנסות לעזור לא תמיד זה מתאפשרק וזה מה ש noah כתבה למיטל. לא הבנתי מה הבעיה , ולפעמילם בכלל נראה לי שיש כאן מן אוירה מגעילה, אחד כותב מילה השני מיד מוציא מההקשר. מה קורה לכם?????

טיגריס2

New member
סוזי נשמה טובה

עצם המשפט לא קבלנו שום בקשה להשתתף בעזרה לתשלום החשמל עבורך משום חבר פורום נראה ככפיה או כחובה ז"א שאם לא הצעתי אז אני לא בסדר ואת יודעת מה? הלוואי ויכולתי לתת משהו ולעזור מי כמוני יודעת מה זה לשבת בלי חשמל בלי חימום בלי מכונת כביסה וכן הלאה ותאמיני לי שכואב לי . ובקשר לכל מילה שיוצאת מהקשרה? ממש לא ולמען האמת? גם לי יש איזו אכזבה מדברים פה בפורום שמבטיחים "ושוכחים שהבטיחו" אבל לפנות במסרים עבור אחרים לא שוכחים ולפתע יכולים להגיע לקחת ולכן החלטתי להפסיק להיות כאן

סוזי10

New member
noah בסך הכל מעדכנת את מיטל

היות ופרסמנו הודעה על גבי הפורום שמי שרוצה או יכול מוזמן לתרום כפי יכולתו, לא בכפייה כי אי אפשר לכפות ואף אחד גם לא רוצה לכפות ומי אמר שאת לא בסדר? את במאה אחוז בסדר, ולא חייבת , גם אם יש לך וגם אם אין לך. לא הצלחנו לארגן לה את הסכום כדי שיהיה לה חשמל שישבת , אז אני מקווה שהיום יום ראשון זה יסתדר לה, וזאת כמובן אם היא תעשה מעשה ותלך לחברת חשמל.ואם כבר אז מה שקורה כאן מאז התפצלות הפורום הישן זה ממש זועה, אני היתי כאן לפני כל הבלגן ולכן נשארת (לא יודעת לכמה זמן) אבל אם מישהו חדש נכנס זה ממש מהביל וחבל, אני קוראת להנהלת תפוז לפתוח מחדש את פורום למען הקהילה, ומציעה שיביאו מנהלים חיצוניים ובעזרת חברות הפורום הותיקות נעזור להרים פורום כפי שהיה לנו קודם לכן, שיהיה כיף להכנס לפורום של נתינה אמיתית ורצון לעזור בלי מניפולציות וכו', שבוע טוב.

מצטרפת לקריאה של סוזי להנהלת תפוז

לפתיחת פורום 1137 מחדש בהנהלת מנהלים חיצונים לשם איחוד הכוחות וסיום הפילוג, הכוחניות והאינטריגות המיותרות. למען עשית ונתינה מכל ה-
כפי שצריך להיות באמת וללא שום עוררין.

נירה63

New member
יובל2 המקורית.

את מוזמנת לפנות אל הנהלת תפוז ולבקש כל בקשה שברצונך לבקש. במקביל את וכל אחד אחר מוזמן מכל הלב, גם אם את לעיתים חושבת אחרת, להכנס לפורום ולתת מעצמו כפי שהוא ראוה לנכון. לא תמיד כולם צריכים להסכים עם כולם ולאהוב את כולם. כן בטוחה ששלכולם ישנה אותה מטרה של עזרה ונתינה, ולכן מציעה לכולם להשאיר הכל בצד ולהמשיך בעשייה החיובית שישנה אצל כל אחד ואחת. המשך יום נעים לך ולכל הגולשים כאן ובקומונה.

1 5

New member
הפורום הקודם

כבר נוהל ע"י 2 מנהלים חיצוניים

למעלה