שבוע טוב!!!

mor000

New member
שבוע טוב!!!

מה קורה? איך עבר עליכם הסוף שבוע? והנה מן שאלון לכבוד השבוע החדש... [מוזמנים גם לפרט] היום הכי טוב שהיה לי השבוע היה ביום : היום הכי רע שהיה לי השבוע היה ביום : היום הכי מצחיק שהיה לי השבוע היה ביום : היום הכי הרפתקני שהיה לי השבוע היה ביום: היום הכי מעניין שהיה לי השבוע היה ביום: היום הכי כייפי שהיה לי השבוע היה ביום: היום שבו קראתי מעריב לנוער השבוע: אני רוצה ששבוע הבא יהיה: אני מקווה שבשבוע הבא אני: אני חייב לעשות בשבוע הבא: אני רוצה לפגוש בשבוע הבא את: במהלך שבוע הבא אני מוכן לוותר על יום: אני רוצה לקנות בשבוע הבא: אני חייב להספיק בשבוע הבא: אני חייב לשמוע בשבוע הבא: אני מקווה ששבוע הבא יהיה במעריב לנוער: בהצלחה ושיהיה לכולנו שבוע מעולה!!!

hadark2

New member
שבוע טוב גם לך! ../images/Emo9.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע היה ביום : שישי, שבת- גם חופש, גם כדורעף וגם משפחה! היום הכי רע שהיה לי השבוע היה ביום : ראשון היום הכי מצחיק שהיה לי השבוע היה ביום : אין לי מושג... היום הכי הרפתקני שהיה לי השבוע היה ביום: אין לי מושג... היום הכי מעניין שהיה לי השבוע היה ביום: אין לי מושג... היום הכי כייפי שהיה לי השבוע היה ביום: היום ואתמול היום שבו קראתי מעריב לנוער השבוע: חמישי-שישי-שבת אני רוצה ששבוע הבא יהיה: נעים- לא קר. אני מקווה שבשבוע הבא אני: לא אהיה עייפה במיוחד XD אני חייב לעשות בשבוע הבא: להתחיל לחזור לשיגרה של לימודים במהלך שבוע הבא אני מוכן לוותר על יום: ראשון. אני רוצה לקנות בשבוע הבא: כיסוי לMP4 החדש :] אני חייב להספיק בשבוע הבא: לסדר את החדר אני חייב לשמוע בשבוע הבא: מוזיקה? אני מקווה ששבוע הבא יהיה במעריב לנוער: משהו על מירי מסיקה/טוקיו הוטל. יש לי שאלה.. אני לא חושבת שאתם- הכתבים יודעים את זה, אבל יכול להיות שהחליפו את זה שמעצב את השערים? כי שמתי לב שכבר בערך חודש+ השערים נראים קצת אחרת... פחות טוב, לדעתי. הם פחות צבעוניים ומאוד מסודרים [למשל בצד יש רשימה של מתנות: ספרים + בשמים + בגדים + .... אני מקווב שהבנתם את הרעיון XD] עוד מישהו שם לב לזה? שבוע טוב לכולם!

.........

הכל בסדר הסופשבוע היה מעולה הייתי עם חבר שלי במסעדה ביום חמישי (בספגטים) בשישי הייתי עם חברים שלי בבאולינג והיה שרוט
היום הכי טוב שהיה השבוע היה : יום חמישי היום הכי רע: יום שלישי היום הכי מצחיק: שישי היום הכי מעניין שהיה השבוע: יומיים חמישי ושישי היום בו קראתי מעריב לנוער : כבר לא אני לא מנוייה כבר אני רוצה ששבוע הבא יהיה מגניב אני חייבת לעשות בשבוע הבא: לנסוע עם החמוד שלי לת"א
ולראות את הסרט אני האגדה אני רוצה לפגוש את: חבר שלי וחברות שלי ואת הידיד הכי טוב שלי במהלך השבוע אני מוכנה לותר על יום ראשון אני חיי בת להספיק בשבוע הבא: הכל אני חייבת לשמוע הרבה מוזיקה טובה אני מקווה ששבוע הבא יהיה במעריב לנוער מגניב בהצלחה ושבוע טוב

AnNa ChAn

New member
שבוע טוב כולם!../images/Emo129.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע היה ביום : חמישי, לא אומרת מה D< היום הכי רע שהיה לי השבוע היה ביום : ציון "על הפנים" בספרות היום הכי מצחיק שהיה לי השבוע היה ביום : חמישי, עשינו בהפסקה הצגה על פאקמן ואהובתו האנורקסית, והשתמשנו בקשית ובהובה-בובה גלילי כזה XD היה קורע ברמות! XDDD היום הכי הרפתקני שהיה לי השבוע היה ביום: אאמ, חמישי? העזתי לצאת החוצה בקור הזה כדי לצייר עץ לאילן יוחסין היום הכי מעניין שהיה לי השבוע היה ביום: חמישי DDD: היום הכי כייפי שהיה לי השבוע היה ביום: ראשו....חמישי! XD היום שבו קראתי מעריב לנוער השבוע:רביעי ועכשיו תמצאו את היוצאי דופן בתשובות למעלה XDD אני רוצה ששבוע הבא יהיה: כיף! ומעניין! ושיקרה מה שאני רוצה! (חיחי, גם את זה לא אומרת) אני מקווה שבשבוע הבא אני: אצליח במבחן במת'! אני חייב לעשות בשבוע הבא: לגמוטר את חלק ב' של העבודת שורשים, ודחוף! אני רוצה לפגוש בשבוע הבא את: גל, שקד, בשורה, יובל, ובקיצר, כל חבריי מיום חמישי! D: וגם את הילד שאיתו אני מתכתבת מארצות הברית, והוא מגיע לארץ במהלך שבוע הבא אני מוכן לוותר על יום: נמ.... שני? אני רוצה לקנות בשבוע הבא: המון דברים! אבל אי אפשר לקנות את כולם בשבוע אחד DD: אני חייב להספיק בשבוע הבא: אמ, לעשות את החלק ב' של העבודת שורשים? D: אני חייב לשמוע בשבוע הבא: הצעת חברות XDDD וגם מוזיקה אני מקווה ששבוע הבא יהיה במעריב לנוער: כל פעם אני מקווה מחדש, וכל פעם אני מתאכזבת מחדש שאין משו על אנימה ומנגה ועל לינקין פארק וטוקיו הוטל, שלא נדבר על 30 שניות למאדים!

R i s a

New member
המנה-המנה-המנה. ../images/Emo98.gif

מה קורה? הכל פשוט קסום. בעצם, הייתי בחדר כושר ועוד לא הספקתי להתקלח, בנוסף, נשבר לי הרוכסן בתיק האהוב עליי ואם זה לא מספיק - רק עכשיו, 17:59 - לפי המחשב, חזרתי הביתה מהבית ספר. איך עבר עליכם הסוף שבוע? היה לי יום הולדת ב-21, קיבלתי צ'קים מההורים (חשבון הבנק שלי התנפח), אכלתי במקס ברנר ולפני זה אפילו קניתי חצי קילו גלידה. הייתי מסכמת בנהדר. היום הכי טוב שהיה לי השבוע היה ביום: שישי(!) היום הכי רע שהיה לי השבוע היה ביום: ללא ספק, חמישי. ניסיתי כל-כך להימנע ממה שרע לקראת היום-הולדת שזה היכה בי כפליים. בנוסף, הספר הנוכחי שאני קוראת מדכא אותי. היום הכי מצחיק שהיה לי השבוע היה ביום: - היום הכי הרפתקני שהיה לי השבוע היה ביום: נענה כבר קודם. היום הכי מעניין שהיה לי השבוע היה ביום: זה בכלל משנה? היום הכי כייפי שהיה לי השבוע היה ביום: נניח. היום שבו קראתי מעריב לנוער השבוע: רביעי. אני רוצה ששבוע הבא יהיה: גשם. אני מקווה שבשבוע הבא אני: אלך לחדר כושר כל יום. אני חייב לעשות בשבוע הבא: ללכת לתקן את התיק. אני רוצה לפגוש בשבוע הבא את: הפסיכולוג שאני צריכה לתחקר. (טוב, לא ממש לתחקר) במהלך שבוע הבא אני מוכן לוותר על יום: חמישי - מבחנים במתמטיקה מעולם לא עשו לי את זה. אני רוצה לקנות בשבוע הבא: את "דור הפרוזק" למישהי שיש לה יום-הולדת. אני חייב להספיק בשבוע הבא: לכתוב פוסט. רצוי, מאוד. אני חייב לשמוע בשבוע הבא: חייב לשמוע זה כבר הגזמה. אבל אני אהנה מלשמוע את הדיסק של אפרת גוש, המזג-אוויר הזה מתאים לי את המצב. אני מקווה ששבוע הבא יהיה במעריב לנוער: אני לא גרופית של מעריב לנוער, אבל אני לא אתנגד לכתבה על "דקסטר" או פוסטר של משהו שלא מופיע לי בראש כרגע. כל עוד זו לא להקת מטאל מתוסכלת כמו טוקיו-הוטל - הכל הולך (אבל לא מובטח להיתלות על הארון, כמובן).

למעלה