שבוע טוב:,)

שבוע טוב:,)

מישהו יכול לתרגם לי את המשפטים? 1.קום איסאל אלנג'ום וסאל אלקמר כאם בו מן וואג'ע וכאם בו מן צאבר 2.עינד לך כאבר עלא קלבי גאפי עלא אלחוב פי כאפי שבאבי 3.ראיס אלמאל יא חביבי איסמע כאלאמי טבאע אלמחיבה טבאע אלמחיבה - סימן לאהבה, סימן לאהבה סאהיר פי ליל אלסוואד, סאלי ביל חובי - 4.כון איסמע אלבנאת ופא מה דוניא מן ידארי אל ג'אוואב ומן יעלימנא 5.יאמלכא ריג'ל טאייג'י לך גאמל אל חוב לשאקא וועמאל תודה :) דניאל.

שושי 13

New member
שלום וברכה וברוכים הבאים לתימן../images/Emo140.gif

אני אישית לא יכולה לתרגם לך לצערי אבל אנסה אולי למצוא מישהוא שיעשה זאת, מקווה שאמצא מישהוא שיודע תימנית ממש כדי לתרגם הכל. אמנם כמה מילים, פה ושם, הבנתי אך רחוקה הדרך לתרגם הכל. מקוה מאד שאוכל לעזור לך......אנסה.

ראיס אלמאל - מילים ותרגום

קום איסאל א(ל)ניג'ום וסאל אלקמר - קום שאל את הכוכבים ושאל את הירח כאם בו מן וואג'אע וכאם בו מן צבאר - כמה בה (באהבה) כאב וכמה בה סבלנות עינדי לאכ כאבאר אלא קלבי גאפי - יש לי בשבילך חדשות מהלב שלי עלא אלחוב כאן פי שבאבי - על האהבה כשהייתי צעיר ראיס אלמאל יא חביב איסמע כלאמי - מלך ההון אהובי שמע את דבריי טבע אל מחיבה סאהר פי לייל אלאסווד סאלי בחובי = סגנון האהבה שהיא לעולם לא יושנת בלילה והיא שמחה באהבתי קום איסמע אל בנאת ןפהאם א(ל)דוניא - קום ושמע את הבנות ותבין את העולם מאן ידרי אלג'וואב ומאן יעלימנא - מי יידע את התשובה ומי ילמד אותנו יא מאליכ א(ל)ריג'אל אייג'י לאכ ג'מאל - הוי מלך האנשים יבוא אליך היופי אלחוב לו שגא ועמאל - האהבה צריכה עבודה קשה.

וואי איזה אלוף

זה משהו, אני כבר מלא זמן מחפשת את התירגום לשיר הזה שאני חורשת עליו כל הזמן ומתה להבין את כל המילים...

למעלה