שבוע טוב!!!

mor000

New member
שבוע טוב!!!

וואי חבר'ה לאן נעלמתם?!?!? וכדי שנכיר את כולם ואתם תכירו אותנו הנה שאלון נחמד לתחילת השבוע, שיהיה שבוע מצויין. אתם מוזמנים לשאול, לדבר, להגיב... רק תחיו את הפורום הזה כבר, אנחנו רוצים לשמוע אתכם!!! שם: גיל: מקום מגורים: כיתה: איך עבר עליכם השבוע?: איזה שיר שמעתם הכי הרבה השבוע?: מיהו אומן השבוע שלכם?: מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מה נשמע?: קורא תשובות לשאלון של אחרים? האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הסטיה שלי היא: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות רקדנית? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית בחקירה משטרתית?

mor000

New member
עונה...

שם:מור גיל: 16 וחצי מקום מגורים: ראשל"צ כיתה: י"א איך עבר עליכם השבוע?: עמוס איזה שיר שמעתם הכי הרבה השבוע?: נראה לי שהשיר של ריטה שחרשו עליו ברדיו מיהו אומן השבוע שלכם?: ממ רמי קליינשטיין מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? הברזה מבצפר וארוחת בוקר במקום [= מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? הדוח על חנייה... מה נשמע?: טוב תודה קורא תשובות לשאלון של אחרים? כמעט ולא האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר:
גובה: 165 מידת נעלים:39 פריסינג:
קעקועים:
ב24 שעות האחרונות בכית?
ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו?
בימים אלו אתה מאוהב?
האדם האחרון שהתקשר אלי- איזה אגודה שרצו שאני אצטרף אליהם... האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: סיון המקום האחרון שהייתי בו: בסלון... הסטיה שלי היא: לנסות להחיות את הפורום P= האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? .
האם צחקת על מישהו בעל מום?
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? ממממ אתמול נראה לי או היום... חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? ממממ ממש להשתכר? אנערף שהיה שביתה נראה [= שהיה זמן. היית במועדון? סוף שבוע שעבר לבשת חצאית? פייייייייייי יסודי קנית בגד? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום הקדישו לך שיר? ממממ השבוע מתישהו שיפרו לך את המצברוח? כל יום היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ועשרים מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? יש לי טרמפ? מה היה הדבר הראשון ששמעת? אחותי "לעומרי יש אוטו הוא יבוא..." מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו באוטו של עומרי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני אסיים את הכתבה הזאת איזה כיתה את: י"א כבר עברנו את זה לא? את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
רק לחבר שלי P= את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד אוהב/ת: חבר שלי מתגעגע/ת אליו: בת דודה שלי חסר לך: החברים הישנים עושה לך טוב להיות איתו: החבר הכי מצחיק: יפית הכי דפוק: וואי כל הכיתה שלי בערך [= הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו:יש המון יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? נו, נחשו... איזה צלצול יש לך? תלוי מי מתקשר... בד"כ זה או teengers של מייכימקל או hoe do u remind me איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איזה נוף מספרד.. את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות רקדנית?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי לאיזה... אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה?
איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מקנחת את האף.. מה את עושה עכשיו? כתבה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?
מה את/ה שומע/ת? חדשות מה הסרט האחרון שראית?אני האגדה מה התוכנית האחרונה שראית? סיינפלד מה הדיסק האחרון ששמעת? רמי וריטה המשותף מה החלום שלך? יש המון האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?
שאבת אבק בלי שביקשו ממך?
בנית טירה מחול?
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? תלוי למה קוראים לסכן חיים היית בחקירה משטרתית?

talo1

New member
חדשה..ועונה../images/Emo6.gif

שם:טל גיל:14 וחצי מקום מגורים:ראשל"צ כיתה:ט' איך עבר עליכם השבוע?: נחמד פחות או יותר. איזה שיר שמעתם הכי הרבה השבוע?:My oh my-Aqua. היה לי פרוייקט בספורט לעשות איתו. מיהו אומן השבוע שלכם?: מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? דיברתי עם חברה מהקצה השני של הארץ אחרי שלא דיברנו המון זמן. מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:? מבחן מתוכנת בבר אילן שלא הלך טוב. מה נשמע?: מצוין, מה איתך? קורא תשובות לשאלון של אחרים? כן :) האם אי פעם עישנת? לא. האם אי פעם שתית אלכוהול? לא. האם אי פעם עברת על החוק? לא. האם אי פעם נשבר לך הלב? לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן. האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? לא. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן. האם אי פעם שיקרת? כן...מי שאומר שלא-משקר :) יש\אין חבר: אין. גובה:1.62 מידת נעלים: 39 פריסינג: באוזניים נחשב? קעקועים: אין. ב24 שעות האחרונות בכית? לא. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן. ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא. בימים אלו אתה מאוהב?לא. האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה שלי. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: מעדיפה מסנג'ר. המקום האחרון שהייתי בו: בית של חברה שלי :) הסטיה שלי היא: אמ...להתלבט מה לענות בשאלות כמו זו. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא. האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא. האם צחקת על מישהו בעל מום? כן. ואני מצטערת על זה :( האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן. ואני לא מצטערת על זה. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אף פעם. חיבקת מישהו/י? היום. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? אף פעם. השתכרת? אף פעם. היית במועדון? לפני שבוע. לבשת חצאית? אמ..פורים שעבר.. קנית בגד? לפני יומיים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמ..לפני יומיים. הקדישו לך שיר? חחח איזה קטע..אתמול :) שיפרו לך את המצברוח? כל פעם שאני מבואטסת משפרים לי את המצברוח..פעם אחרונה הייתה היום :) היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? שיט..שכחתי שיש מבחן מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הפלאפון מעיר אותי :) מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר של השעון מעורר של הפלאפון איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה קיבלתי במבחן מתכונת של אתמול. איזה כיתה את: ט' את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? אולי קצת. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: צבועים, ואנשים שמבטיחים משהו ולא מקיימים. אוהב/ת: את החתולה שלי, והמשפחה שלי וחברים שלי. מתגעגע/ת אליו: חברים שגרים רחוק ושלא פגשתי המון זמן. חסר לך: כנ"ל. עושה לך טוב להיות איתו: חברים שלי. הכי מצחיק: תומר :) הכי דפוק: תומר :) הכי מוזר: תומר:) הכי כיף לדבר איתו: ואיי..יש הרבה.. יש לך פלאפון?כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה שלי. איזה צלצול יש לך? שיר פתיחה של הסדרה המצוירת 6teen איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משפחת סימפסון את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות רקדנית? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? אמ..לא יודעת. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה פסנתר כנף לבן :p מה את עושה עכשיו? עונה על השאלות הזה. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן. מה את/ה שומע/ת? מטרופולין- אין לי מקום. מה הסרט האחרון שראית? ואוו...אממ..לא זוכרת.. מה התוכנית האחרונה שראית? בובות :) מה הדיסק האחרון ששמעת? החדש של סרג'..קיבלתי מתנה ממעריב לנוער :) מה החלום שלך? אמ...לא יודעת.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא. XD בנית טירה מחול? כן :p נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא. היית בחקירה משטרתית? לא.

amit678

New member
היי talo ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום
אני עמית, בת 15 ואני כ"נ במעריב לנוער... מקווה שתהני פה

נריה93

New member
עונה..

שם: נריה גיל: 15 מקום מגורים: ת"א כיתה:ט קורא תשובות לשאלון של אחרים? האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
יש\אין חבר: אין גובה: 1.62 מידת נעלים: 39 פריסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת?
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?
ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא האדם האחרון שהתקשר אלי- מור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עדי המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא: שאני אומרת מה שאני חושבת האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא . האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? שנים שלא.. שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת.. השתכרת? אף פעם לבשת חצאית? מהקיץ קנית בגד? לפני יומיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אם אמא נחשבת, אז היום. הקדישו לך שיר? לא זוכרת.. שיפרו לך את המצברוח? המצברוח שלי תמיד טוב :) היום: באיזו שעה התעוררת? 8:25 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוךך תן לי עוד דקה.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא שלי מזכיר לי שיש לי עוד חצי שעה בצפר אז אני צריכה לקום. מה היה השיר הראשון ששמעת? של לד זפלין, ברדיו בצפר.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: ט את חושבת שאת צבועה? לא.. את חושבת שאת קנאית? במקרים מסויימים את חושבת שאת קרצייה? לא ממש.. את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? איפשהוא באמצע יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברות.. איזה צלצול יש לך? CALIFORNIA איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין לי שולחן עבודה :/ את רוצה להיות זמרת? עדיף לכולם שלא את רוצה להיות רקדנית? רציתי להיות ורקשתי ממש הרבה אבל פרשתי לא מזמן.. את רוצה להיות שחקנית? לא.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? רק ב'הישרדות' אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? לרוב ולפעמים זה יוצא בטבעי איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה פירסינג אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?שמה בבנק ומקבלת ריבית.. מה את עושה עכשיו? מה נראלכם שאני עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? OUI מה את/ה שומע/ת? WHEATUS מה הסרט האחרון שראית? SILENT NIGHT מה התוכנית האחרונה שראית? תוכנית הבוקר בערוץ 2 מה הדיסק האחרון ששמעת? רן דנקר מה החלום שלך? להצליח.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?חחחח כןן בנית טירה מחול? בטח נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? עוד לא יצא לי היית בחקירה משטרתית? לא..

barv15

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: בר גיל: 13 וחצי מקום מגורים: נשר כיתה: ח איך עבר עליכם השבוע?: מממ היה שבוע חביב D: ולחוץ ! איזה שיר שמעתם הכי הרבה השבוע?: ממ ..לא יודעת
מיהו אומן השבוע שלכם?: אין D: מהו האירוע שעשה לכם ת'שבוע:? שופינג קטן עם אחותי :) מהו האירוע שדפק לכם ת'שבוע:?ממ .. לא אירוע אבל משו שאתמול אמרו לי וזה ביאס אותי :\ מה נשמע?: עכשיו ? די נחמד .. קורא תשובות לשאלון של אחרים? לפעמים.. אבל בריפרוף האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? שלשום הייתי בחתונה ושתיתי איזה משו.. אבל עם קצת אלכוהול נראה לי ..או שבכלל לא היה בזה D: האם אי פעם עברת על החוק? לא שזכור לי .. האם אי פעם נשבר לך הלב? כן..הרבה
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יאפ האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? יאפ האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? ממ .. כשחברה שלי עברה לחו"ל .. האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן >< האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 1.56 >< מידת נעלים: 38-39 פריסינג: אין .. קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? אממ..נראלי שלא .. די נדיר.. ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? את אחים שלי
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא נראלי.. ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? בערך .. האדם האחרון שהתקשר אלי- אממ..חברה שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: עכשיו עם חברה שלי המקום האחרון שהייתי בו: ביצפר >< הסטיה שלי היא: אממ ......... האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן D: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? . לא האם צחקת על מישהו בעל מום? בערך :\ האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא שזכור לי כרגע .. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? נתתי לאחים שלי 100 נשיקוות D: אבל זה לא נקרא חח חיבקת מישהו/י? היום.. מישהו/י חיבק/ה אותך? היום או אתמול עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? אם בחתונה מה ששתיתי היה אלכוהול..אז לפני יומיים, אם לא - אז לא היה כזה מקרה D: השתכרת? - היית במועדון? אממ.. וואי ממזמן .. בחנוכה לבשת חצאית? לפני איזה שבוע לבדוק משו לתחפושת D: קנית בגד? יום שלישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ממזמן .. הקדישו לך שיר? ממזמממן . שיפרו לך את המצברוח? אממ השבוע היום: באיזו שעה התעוררת? 5:57 :\ מה/מי העיר אותך? השעון מעורר שלי .. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא יודעת D: מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון מעורר .. מה היה השיר הראשון ששמעת? השיר בשעון מעורר D: apologize איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? יש כל מיני D: איזה כיתה את: ח' את חושבת שאת צבועה? לפעמים >< את חושבת שאת קנאית? כן :\ את חושבת שאת קרצייה? אולי לפעמים D: את חושבת שאת עקשנית? יאפ .. את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית :\ בנאדם ש: שונא/ת: ילדה שהייתי חברה שלי, ועכשיו אנחנו בריב כבר 3 שנים פלוס מינוס .. אוהב/ת: .............. מתגעגע/ת אליו: החברות שלי מהביצפר הקודם חסר לך: כנ"ל ^^ עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי :) הכי מצחיק: מישהו מההסעה.. הכי דפוק: ילדה אחת מהכיתה שלי :D הכי מוזר: כנ"ל ^ הכי כיף לדבר איתו:חברה שלי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא D: איזה צלצול יש לך? אממ .. רינגטון radar של בריטני ספירס .. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הפי טרי פרינדס.. אינלי כוח לשנות..הוא כבר שנה D: את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות רקדנית?לא את רוצה להיות שחקנית? אולי D: אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה הנושא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת 'אני אוהבת אותך' את מתכוונת לזה? בדר"כ כן איפה את רוצה פירסינג? באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא D: מה את עושה עכשיו? מדברת עם חברה שלי באייסי, ועושה תשאלון P: את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא.. כל המשפחה ישנה D: מה את/ה שומע/ת? לא שומעת .. מה הסרט האחרון שראית? אממ... "אמרתי לך" פעם שנייה עם חברה ואחותי מה התוכנית האחרונה שראית? "בובות" עכשיו .. מה הדיסק האחרון ששמעת? של אבריל לאבין נדמלי מה החלום שלך? שכל החלומות [ הטובים ] שלי יתגשמו
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן D: בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא במכונית, אבל באיזה משהו בנחל החולה נדמלי .. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא שזכור לי כרגע מקרה כזה .. היית בחקירה משטרתית? לא סיימתיייייי

למעלה