שבוע טוב

שבוע טוב

מה שלומכם? חשבתי שיהיה מגניב להראות שאני עוד חי. באמת קצת קשה לנשום עם הבצפר, אני מניח שגם לחלק מכם, עם הבגרויות וכל זה. האמת היא שאפשר לנצל את השרשור הזה גם לסיפורים איך הלך לכם בבגרויות. לא פרסמנו תאריכי הופעות המון זמן, אבל זה בדיוק מאותה סיבה, לחץ של הבחינות. הרבה אנשים שואלים אותי במייל או בפייסבוק (או בפלאפון, שזה לא מגניב) מתי יהיו הופעות, אז תהיו בטוחים שכשיסגרו תאריכים אנחנו ניידע את כולכם טוב מאד, אני יכול לומר שאנחנו משערים שרוב הפעילות הקיץ תיכנס בחודש אוגוסט. אנחנו נשתדל לעשות כמה שיותר. כך או כך יצא לנו אלבום, "בנות אוהבות בנים חזקים" (לפני חודשיים?), ומי שעוד לא השיג לעצמו עותק מחנות הדיסקים הקרובה לביתו, רשאי ואפילו מומלץ לעשות זאת. לפני שבוע וחצי היינו אצל יואב קוטנר ב102FM וניגנו לייב והיה כיף לכולנו, מקווים שיצא לכם להאזין כי דווקא בגלל שאין הופעות אנחנו עושים דברים כאלה, או לקטעי הלייב וידיאו מ-Ynet למשל. בכל מקרה בהצלחה לכולכם במבחנים שנותרו, יש לנו המון תוכניות להמשך ואנחנו לא עוצרים לרגע. שבוע טוב רענן

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif איכסטוריה *שנונה*../images/Emo6.gif

כמובן שאם לא נירדמים ב3 וחצי לפנות בוקר אז מה שעושים זה ללמוד להיסטוריה דההה לכן, כל מי שרוצה אני אשמח להסביר לו את המדיניות הפנים והחוץ של נאצר בשנות ה50 וה60. כי זה קל! אהההה מתמטיקה הלך לי חביב ביותר. 002 אני מצפה לסופי של 90+ ו 003 אני מצפה לסופי של 60 ומשהו 70. שזה גם כיף. עם ספרות סיימתי לעולמים!! ישששששש ונשאר עכשיו רק היסטוריה ולשון ו.. ביי ביי יא'

שנינה92

New member
טוב לשמוע וחפיף עוד שנייה ונגמר :)

שיהיה בהצלחה :} ולגביי הבגרויות שלי , מתמטיקה הלך פנאן כולה 001 בכל זאת. היסטורי - ממממממממ לא יודעת , נקווה לטוב [: ולשון - נשאר מגן בגרות ואנירוצה להאמין שיהיה סבבה.

בגרות אחת וסיימנו להשנה ../images/Emo3.gif../images/Emo77.gif

מתמטיקה היה ממש קל! טוב נו זה רק 001 היסטוריה היה ממש ממש קל!! 4 שאלות היו לי במתכונת וידעתי הכל ממש טוב
עכשיו נשאר רק מתכונת שניה בלשון והבגרות בלשון P: אבל לשון זה שטויות אז בקטנה

יש לי סופסוף את הדיסק!

האחים שלי קנו לי אותו ליומולדת [: חיכיתי ליומודת רק בישביל הדיסק!! דרך אגב אחחלהה דיסק [: אני אוהבת את התמונה שיש מאחורה שברי בתוך ה"תה" ולורל (3>) ורענן יושבים בחוץ עם תחתונים [:

ברלץ

New member
ככה זה בי'...

מת"מ מגן:85, בגרות:95 002 3 יחידות היסטוריה מגן: 67, בגרות: אין לי מושג נקווה לעובר.. לשון נחכה ונראה לא קיבלתי עדיין לא מגן ולא הייתה לי עדין בגרות ביום חמישי הבא נקווה לטוב... בהצלחה לכולם... ד"א אני מחפשת את הדיסק כבר חודשיים ואין אותו בשום מקום בחיפה... אם יש פה משהו מחיפה שיודע איפה יש דברו איתי בבקשה...

מסכנה מרת שיניים..

אבל אני חייבת להודות שהצחקתם אותי עם היציאות שלכם.. אח, בגרויות.. מכירים את זה שאתם יושבים בכיתה מחכים לבגרות שמאחרת טיפה ומרוב שלכולם אין מה לעשות והם בלחץ הם מתחילים לצעוק בטירוף ולצחוק כמו חבורה של מטומטמים ואתה גם לא שפוי בגלל המצב אז אתה מצטרף אליהם ואז הבוחנת הזקנה שבשבוע הבא ימלאו 93 שנים להיווסדה מגיעה וצוחקת עלייכם עם השיניים המתפוררות שלה..זה קרה לי בבגרות במתמטיקה..היה כיף.. אוי!!!! אתם יודעים שהבוחנים בודקים את כל שטח בית הספר כדיי לראות שאין תשובות על הקירות וכאלה..אחת הבוחנות נכנסה לשירותים כדי לבדוק אם כתוב משהו על הדלתות.. ועכשיו לדבר החשוב באמת.. מתמטיקה: 01 ו-02 הגישו אותי על 100 והלך לי ממש טוב בבגרויות..התוצאות צריכות להגיע רק אחרי מועד ב' אז נחכה.. היסטוריה: הגישו אותי על 72 רק בגלל מבחן אחד טיפשי שלא הייתי מוכנה אליו..והבגרות לא הייתה מדהימה.. נשאר.. תולדות האומנות: שזה כמו היסטוריה וזה ממש קל..תאלחו לי בהצלחה כי הבגרות מחר.. גרפיקה: רק מחצית מהעבודות מוכנות לי והמתכונת בשבוע הבא..בעוד שבועיים הבגרות ואני מקווה לסיים את הכל.. לשון: קטן עליי..זה ממש קל..אין לי מושג על כמה מגישים אותי כי המתכונת האחרונה תהיה רק ביום שישי..אבל אני טובה בלשון אז אני לא דואגת.. מתמטיקה מועד ב': כן, המורה מחייבת לעשות גם מועד ב' כי לוקחים את הציון הכי גבוה מבין 2 המועדים והיא טוענת שמועד ב' יותר קל..למרות שנראה לי שקיבלתי 100 ב2 השאלונים היא מחייבת..לא נורא..מתמטיקה זה לא קשה..במיוחד 3 יחידות.. כנראה שהחופש יתחיל רק ב14/7 אחרי מועד ב' במתמטיקה.. בכולופן..בהצלחה לכולם..תהיו חזקים..עוד שניה וזה נגמר..

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני צריכה את ה..

"בהצלחה" הזאת
אניוואי בהצלחה לכולם
עוד מעט..עוד מעט..
אה כן, ובהצלחה לשירה שיום רביעי ניגשת לבגרות באלקטרוניקה

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifב ה צ ל ח ה

ותודה בובי 3> סליחה שלא עניתי אתמול

למעלה