שבוע טוב!.....

שבוע טוב!.....

בשולחן שבת דיברנו ודיברנו ועלה הנושא של ההשתמטויות מהצבא ופתאום מישהו זרק כזה"גם דניאל סלומון האהוב של ברק השתמט..."זה עשה לי קצת לא נעים שהזמר שאני אוהב והמודל לחיקוי שלי השתמט מהצבא... מה אתם חושבים על זה?

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif

זה כ"כ לא מעניין אותי, תשפוט זמר בגלל הבחירות האישיות שהוא מוצא לנכון לבחור ולעשות בחיים שלו? יש לאביב גפן מלא מעריצים ואני מוכנה להתערב שרבים מהם חיילים, אז מה אם אביב לא התגייס? אוהבים אותו בגלל השירים, אף אחד לא יכול לדעת באמת מי האדם שעומד מאחורי השירים.. כל שאנחנו יכולים זה לאהוב את היצירות שלהם, זה מה שהם רוצים בסך הכל. . . אין לי מושג אם דניאל באמת התגייס ואם לא, האמת? זה לא מעניין אותי בכלל. זה לא שאני הולכת כעת לחקור אודותיו, אני פה כי אני מתה על השירים שלו, על מה שהוא אוהב ועושה הכי טוב, זה מה שחשוב לי.

LOLI152

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה איתך!!

אנחנו לא שופטים את האמן לפי זה. אנחנו שופטים אותו לפי המוזיקה שלו! שהיא מדהימה ועושה טוב על הנשמה.!

היי

דבר ראשון אני אשמח להסבר מה זה שלישות?... דבר שני אני מסכים אתכם שצריך לאהוב אמן לפי היצירות שלו וכו' וכו' אבל בכל זאת וכבר כתבתי את זה שדניאל בשבילי הוא יותר מאמן הוא דמות לחיקוי ממש... וזה קצת כאב לי .לא אמרתי שזה לא בסדר או משהו כזה... רק רציתי להבהיר את זה... יום טוב!

LOLI152

New member
ג'ובניק.

אבל למי אכפת? תכלס, אבא שלי כל פעם פונה אליי ב"שוב את שומעת את ההומו הזה?" ואני ב"בטח!! יש לך בעיה עם זה?!" כי תכלס, המוזיקה של דניאל חשובה לי מאוד!

כן גם לי תמיד אומרים שהוא הומו...

אבל זה לא מפריע לי לשמוע כל לילה בפנימיה דיסק שלו!!!! באותו הקשר... היום היה לנו בבצפר שיחה על צו ראשון וזה מזה ביאס אותי שעוד מעט כבר צבא למרות שאני עוד לא בן 16 זה מרגיש לי מזה קרוב וחברים שלי כבר היו בצו ראשון וכזה...

LOLI152

New member
אני אוטוטו צו ראשון

והצבא שלי מרגיש לי כל כך רחוק. והיקר שלי בצבא, ומליון ידידים בצבא, ו-וואלה, גם השמיניות לשעבר שלנו בצבא, וכל מי שגדול ממני, ואני עוד רחוק לי. אני עוד קטנה. ועוד רוצה לעשות ש"ש, מה דחוף להם אותי עכשיו?!

שני חמו1

New member
היי ברק..

זה קצת דבילי כל הענין הזה . השתמט או לא, את מי זה מעניין ? מה שחשוב הוא שדניאל יוצר מעולה ! אתה מתחבר לשירים שלו, הם אומרים לך הרבה, גם אם הוא עשה צבא וגם אם לא.. השתמטויות של אמנים מהצא מעניינת בעיקר כאלו שרוצים לקטול...

למעלה