שבוע טוב!!

שבוע טוב!!

כשעודכנתי על קיומו של הפורום, שפשפתי עיניים בתימהון, תנו לי יומיים לעכל..

Matsman

New member
האמת שגם אני

השניים שאנחנו חייבים להם כפיים הם פנומן ואקסקליבר. כל הכבוד חברים. אני מקווה שהפורום הזה יהיה בית לכל בעלי יכולת הכתיבה שמכל מיני סיבות לא ממוצה בדרכים המקובלות. וגם שפשוט יהיה סוג של בית להחלפת דעות בשבילינו. בכל זמן פנוי שיש לי אני אכנס לכאן. חשוב שנשמור על הפורום פעיל מאוד, כדי שלא יפול.

EEEBBR

New member
לדעתי תוך שבוע שבועיים

יהיו מספיק אנשים שיגלו אותו ואז יהיה פה כיף.מה גם שלאט אבל בטוח שפורום יהפוך לשנאת הפמיניסטיות

השירשור הכי ארוך לבנתיים

הוא בעזרת נשים
שבוע נפלא ונהדר

xcalibur

New member
לאט לאט יקירה

אני מאמין שהפורום הזה יהפוך עד מהרה למפלט כל מאוכזבי/מדוכאי/מסורסי/חסומי פורום "פמניזם/מלחמת המינים/בינו לבינה". רק עניין של זמן.

Love Today

New member
אני גם לא נגד גברים

אגדיל ואומר שבכל חיי תמיד הסתדרתי הכי טוב עם גברים. בדרכ אני רואה בגברים אנשים כנים וקלים בלי סרטים בראש, לנשים יש הרבה ג'וקים בראש שקשה להתגבר עליהם ולהבין אותם. הרבה פעם התחרותיות והקנאה בין נשים יכולה להרוס חברות שלמה..אצל גברים זה הרבה פעמים לא קורה. רק חבל שיש פה הרבה ממורמרים על המין הנשי, לא מתאים.

xcalibur

New member
בחייך עד שסוף כל סוף יש איפה להתמרמר

אל תקחו לנו גם את זה :) כבודי וכבוד פנומן ירקנו דם ואף עדיין הננו חובשים את הפצעים על מנת שיפתח לו פורום שכזה.

xcalibur

New member
זה סיפור ארוך ומייגע...

על המוניטין של פנו אין לי מה להרחיב. במקרה שלי, אני הגעתי למצב שהם אמרו לי שאני "גולש בעייתי" לדעתם ולכן הם לא מוכנים להפקיד בידי ניהול של פורום באשר הוא. אף על פי שחודשיים לפני שהרומן שלי התחיל איתם הצעתי להם לפתוח את פורום זה ונעניתי בתשובה הסופר-לאקונית "אנו לא מעוניינים".

xcalibur

New member
זה הקטע הארוך והמייגע...

חסמו אותי מפורום ערבים ופורום פמיניזם מכל הסיבות הלא נכונות. הנהלת תפוז היא שמאלנית קיצונית, זה לא סוד גדול. די היה בכך על מנת לשלול ממני את הזכות לפתוח הפורום המדובר.

למעלה