שבוע טוב...

superdrink7

New member
שבוע טוב...

בשנת 2005 הוגשה תביעה לבית המשפט...

"משקיעים בישראמקו: השותפות נוהגת בזלזול מוחלט בהתחייבויותיה כלפינו"...

במסגרתה התבקש ביהמ"ש להכריע בשאלה האם בהתאם להוראות הסכם השותפות, על השותף הכללי לחלק לשותף המוגבל (קרי מחזיקי יחידות ההשתתפות) את רווחי השותפות שנצברו בשנתיים האחרונות, כתוצאה מהכנסות מני"ע, בסכום של עד 102 מיליון שקל. זאת לאור הספקות המתעוררים בסוגיית חלוקת הרווחים הנ"ל.

רק לסבר את האוזן....המשקיעים ביקשו לחלק רווח נצבר כתוצאה מהכנסות מני"ע ולא הפקת גז...הסכום שנצבר 102 מיליון שקל...

גם אז המשקיעים נקראו מתלהמים?!

היום המשקיעים מבקשים לחלק רווח נצבר מהפקת גז...לא מרווח נצבר מני"ע....

מי הגיש את התביעה?!

אם יש רווח צריכים לחלק אותו אפילו שחלק חושבים שהוא זניח...רווח צריך לחלק!!

מי שהגיש את התביעה טען שהחברה נוהגת בזלזול מוחלט כלפי המשקיעים...
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=933805...........האשמות חמורות וקצת יותר מתלהמות ממה שאנחנו טוענים היום...

אותה גברת בשינוי אדרת....

ואם אנחנו נקראים מתלהמים....אז למדנו משהו מהמתלהמים של פעם...

סופר שבוע טוב

בקשר להכרח לעמוד על שלנו,בקשר לזה שעל החברה לחלק רווחים גם אם יהיו פחותים ממה שקיווינו,בכל הנושאים האלה מסכים גם אני,ואני מניח שאיש בפורום אינו חולק עליך,אבל מכאן ועד לדחות את דעתו של באנד ב חחחחחחח , הדרך ארוכה.עברנו הרבה שנים יחד, גם בתקופה שלא היה קיים הפורום היינו אחים לאמונה שלא יתכן שכל המזרח התיכון מלא בנפט וגז וכאן לא מוצאים דבר.ולכן חובה עלינו לכבד זה את דעותיו של רעהו,ובמיוחד,למרות שאולי לא תסכים אתי,כן,במיוחד הכבוד לבאנד
שלקח על צמו משימה בשם כולנו,ולבסוף נשא בנטל לבדו.סופר,אתה אחד מעמודי התווך בפורום ויש לי המון כבוד אליך,אך חובה על כולם
במיוחד בימים מתוחים כאלה,לשמור על דרך ארץ. שבוע טוב וברכה לכולם.

שבוע טוב ומבורך !

מדהים איך היוצרות מתהפכות..........

הודעה שניה מזה כמה חודשים
שיורה בצרורות לכל הכיוונים,
כולל כיווני לייזר למטרות ספציפיות,

ולכולם כאן יש הערות ביניים לתגובה שלך.

ולאיש אין עניין בלהגיב לאותה תגובה....

התגובה שלך כמו תמיד חדה כתער,
ושקלתי אם בכלל להגיב לאותה תגובה,

אך במחשבה , לאחר קריאה חוזרת של ה"קרוס פייר"
אני ממש לא מבין מדוע המסר לא יכל לחלוק על דעותהם של אחרים
ויותר התרכז בירי למטרה תוך כדי זלזול מוחלט באנטלגנציה של חלקינו.

"מחרבייך ומהרסייך יצאו "

אני מאחל לכולנו בריאות אושר ואריכות ימים !
שבוע טוב ישראל !

טכניקום

New member
שבוע טוב

פגסוס היקר .
חייבים להבין ; דברי באנד יוצאים מידיעה אישית רחבה ,

איני חושב שלבאנד אינטרס בהגדלת הרזרבות של ישראמקו ע"ח השותף המוגבל ,

מאידך באנד מבין כנראה היכן עובר קו פרשת המים , היכן יש סיבה מוכחת לעיכוב אמיתי בחלוקת רווחים ,

והיכן יש עיכוב לא מוצדק , אבחנתו של באנד "היא מצפן לכיוון שבו עלינו לנהוג ",

וחזקה עלי שיש לו אינטרס ברור לקבל את רווחיו עכשיו ולא בעתיד , שבוע טוב

פידאל 4

New member
סופר יש מלאך כזה רווח נצבר מהכנסות מני"ע

כתבתי לא מזמן שלפני גלוי תמרה ובערך בשנה המדוברת
מצאתי בחשבון בוכתה רצינית שבזבזתי במקום האירו שהבאתי
חבל שלא נתנו לי אז מניות במקום הכסף ונראה אז כבר ידעו את ערך
תמרה
רווח נצבר ממניות
כנראה זה הבאמת הפתח הפתוח שמצאנו עוד באקראי
במידה ולא יחלקו לנו ומספיק בכדי להגיד שישאר כערבות לבנק לשנה הבא
שבוע טוב לכולם

ml1231

New member
ערבות לשנה הבאה?

תוכל בבקשה להסביר למה אתה מתכוון?
גם אם מתכוונים להשאיר "משהו בקופה" הרי שעד שיחולקו הרווחים - באמצע 2014, כבר יצטברו רווחים נוספים.
אודה לך על הבהרה למה התכוונת ב"ערבות"
שבוע טוב

Trader18

New member
לא מצליח להבין איך אפשר להיכנס כל הזמן

לספקולציות האלו ללא נתונים על הנייר.

יפרסמו דו''ח, החכמים שפה יפענחו אותו - ונסיק מסקנות.

אני חושב שהם בעצמם (ישראמקו) לא יודעים כמה מי מו מה. זה לא דו''ח פשוט.

בכל אופן,יש נתונים שקשה לטייח ולהסתיר - וכאלו הם הנתונים האלו..

ד.א. חלק מכותבי הפורום היום אלו שהגישו והשתתפו בתביעה שצירפת בלינק.

שבוע טוב.

ml1231

New member
מסכים איתך לגבי הספקולציות

ולכן יותר מפליא שהחברה הוציאה הודעה שקרוב לוודאי לא יחולקו רווחים - הם לא חיים בספקולציות: הם יודעים מה מצב הקופה ואם הם רוצים או לא רוצים לחלק רווחים

אם הם מצהירים על סיכויים אפסיים לחלוקת רווחים - מן הראוי שינמקו

ml1231

New member
ציטוט מתוך ההודעה לבורסה ב 11 לדצמבר

"על פי אומדן ראשוני שערך השותף הכללי, ההכנסה החייבת לצורכי מס של השותפות
לשנת 2013 צפויה להסתכם לסך כולל של - כ 215 מיליוני , ח"ש דהיינו כ - 0.0166 "ש ח לכל
יחידת השתתפות "

אין ספקולציה - יש רווח והוא צריך להיות מחולק

bend9

New member
הסיפור של 2005 ולמה הוא לא דומה לסיפור הנוכחי

נתחיל מתיקון הערה של טריידר שכתב שחלק מהכותבים פה בפורום חתום על התביעה של אז. אז כדי לדייק - יש רק אחד כזה ואני משאיר לכם לנחש מי וכל מי שמתעצבן שאני מזכיר כל הזמן מה עשיתי למען כולם (וגם למען עצמי) אז שיתעצבן. עובדה שאיש לא יכול לשנות: אני (ועוד משקיע אחד שלא כותב פה ולא קורא פה)שחררתי 102 מיליון מקופת הפלדה. החבר ואני קיבלנו מזה 3 מיליון. 99 מיליון חולק לעשרות אלפי המשקיעים שרק קראו על זה בעיתון. פידאל זה אני שלחתי לך את הכסף! כמובן שאנחנו (אני והבחור הנוסף) שילמנו לבד את ה-50 אלף לעורך דין עדיני.
וכעת לעניין: ישראמקו של שנת 2005 הייתה שותפות כושלת שהעלתה חרס בכל הקידוחים בזמן שדלק ונובל מצאו גז בים תטיס. בקופת השותפות היו 600 מיליון ובעלי עניין קנו אז יחידות במחיר ששיקף פחות מ-300 מיליון. הדבר היחידי שהיה אז מעניין בשותפות הוא קידוח ים 3. לא תמר ולא בטיח. אז אף אחד עוד לא התחיל להתחמם באמת על תמר. השותף הכללי שיחק עם הכסף בבורסה והרוויח 250 מיליון שאותם דרשנו לחלק ובמו"מ הגענו לפשרה על 102 מיליון ומשם גם הסעיף בהסכם השותפות שמרווחי הון מחלקים 40% בעוד שמרווחי נפט/גז מחלקים 100%.
במהלך המו"מ הזה הכרתי היטב את המפקח וליאנו ואת אנשי ההנהלה וראיתי שלאיש מהם אין קרניים ושמדובר באנשים הגונים ונורמליים שניתן לנהל אתם את הדברים בלי לריב ולהתלהם. אני לא בא לספר לכם שבעלי העניין בישראמקו הם מלאכים. מדובר באנשי עסקים קשוחים. אבל בעשר השנים של פגישות פרטיות ואספות כלליות רבות לא נתנו לי סיבה להניח שמישהו מחפש לקפח מזכויות בעלי היחידות. כמובן שצריך לעמוד על המשמר אבל היכולת שלנו להיכנס לפרטים של המערכת הכספית מוגבלת מאד ובגדול אין לנו ברירה אלא לסמוך על ההנהלה ועל רואי החשבון - שהם גוף חיצוני - ובעיקר על המפקח.
כל טוב לכולם ומצטער אם מישהו נפגע ממני. אני מודה שיש לי מין תחביב כזה לעקוץ מי שלדעתי כותב דברים לא רציניים.

פידאל 4

New member
טיניוס רופוס ולמה הרומאים רצחו את רבי עקיבה

כשהיה בגיל 120 ומתמיד קשרתי את הספור הזה המוכר לי מצעירותי שבאה בעל החוב וגבהא את חובו
אדון באנד היקר כנראה שהשותף הכללי של אז הצליח לשכנע את הבגץ
שכן פעם זכתה
והפעם
la vengence est un plat qui se mange froid
www.blogs.bananot.co.il/showPost.php?blogID=240&itemID=9437&PHPSESSID=483dbaed43c087f769e4cf8b33652842
ובכל אופן הפורום חייב להתקיים ומכל מני שקלות וטריות
והעקר תמיד ברוח טובה וחבירת
ראש חודש מבורך
ומשנכנס אדר מרבים בשמחה

superdrink7

New member
מה ההבדל מהיום?!

נהפוך הוא...היום החברה כבר לא כושלת שמעלה חרס...מצאה גז...

מה משותף אז והיום...?!

גם היום החברה לא מעוניינת בחלוקה....למרות שהיא שווה כבר כמה מיליארדים טובים...

התיקון של טריידר...מה הוא משקר?!....למה לשקר בפורום מכובד?!

יש לך מערכת יחסים מיוחדת עם הפעילים בישראמקו...לטענתך...כנראה שזה משפיע קצת על הפעולות שלך מול החברה...

בכל מקרה יש לך שיקול זר שמעורב בהחלטה...

הפעילות מול החברה חשוב שתיעשה ללא שיקולים זרים.

גם אנחנו יכולים להביא את "העדיני" שלנו....לשלם לו והוא ייעשה כל מה שצריך וכל מה שנגיד לו!!

ושאין לי ברירה הברירה הכי טובה היא לסמוך על עצמי..

אז אני מבקש ממך..תו לי קרדיט ותסמוך עלי!!

פידאל 4

New member
bend9מ102 מ250 מה עשו עם השאר והאם לא ליגטמי

שיגדו מה שיש בסל
אנחנו מזמן מחכים לדנאל האם זה לא שקוף שיש כאן מריחת מרגרינה זולה
וגם בגלל זה ובקטן הערכתי את ישראמקו ב300
גזרות ששנסקי חתומות ומתויקות
ומה שכן ובטוח שרק אדם שלא בעל נסיון
ימשך להחזיק מעבר לשלוש שנים כשיכנס שישנסקי במלואו
להסתכל על מניות הנפט האחרות ודיכוים אן ברירה בלהגיד שיש ידים שבוחשות בזה
אפלו גבעות שמרווחה כסף ובכל יום
עוצרים אותה מליכת
והעולם בנוי שאף אחד לא יתן גם מה שמגיע
וצריך לבקש ולתבוע

טכניקום

New member
באנד בוקר טוב

קראתי בעיון את תגובתך ולעיקר התוכן אני מסכים , משפט אחד לדעתי לא משקף את המציאות

ציטוט ;אבל היכולת שלנו להיכנס לפרטים של המערכת הכספית מוגבלת מאד ובגדול אין לנו ברירה אלא לסמוך על ההנהלה ועל רואי החשבון - שהם גוף חיצוני - ובעיקר על המפקח,

ובאנלוגיה ; בודאי ידוע לך המשפט "טעות מצטברת " בתורת המדידות בד"כ מתחילים את המדידה

"מקו מסוים שמכונה קו האפס "לדוגמה אם עלינו לקדוח על קו ישר מספר קדחים .

המדידה אל מרכז כל קדח תהיה מקו האפס ולא ממרכז הקדח הקודם [ אם חל אי דיוק בין האפס לקדח הראשון הדבר ישפיע בוודאות על מיקומו של הקדח השני , גם
בראיית חשבון\הנהלת חשבונות ,, טעות בחישוב הראשוני עלולה להשפיע על ההמשך , ובאופן הרבה יותר קשה ,, [מסיבות מובנות איני נוקב כאן בדוגמאות ]

לדעתי בפורום נמצאים רו"ח ובעלי מקצועות אחרים שבהחלט יכולים א] לנתח את המאזנים ב] לחפש שגיאות \או לפרסם שבכל הסיכומים לא נפלה טעות כלשהי \

וגם אם החומר הרלווטי גדול מאוד ,

[ידרשו לכך יותר שעות של כ"א ] ,, לפני כשנה כתבת על ההתנהגות הנלוזה של בנק מסוים שמחייב בעמלות ובריבית גבוהה ,,

"במיוחד" את הדור המבוגר [שלא מבין בניהול חשבון \או לא נוטה להתווכח ] , ובכן כאן זה לא המצב , ההכנסות ממכירת הגז \קונסדנט רשומות ללא עוררין ,גם המיסים שהמדינה קיבלה \או
תקבל עבור 2013 זה גורם ידוע ,, ההוצאות הכלליות לתמר מתחילת התהליך ועד היום ידועות ,,גם חלקו באחוזים ] של השותף הכללי ידוע , ובכן מה נישאר ? לסכם את הוצאות הניהול ,

ובמיוחד לעמוד על המשמעות של מועדי החזר ההלוואות או במילים אחרות לתת ביטוי מהי הלוואה קצרת מועד \ארוכת מועד ,

ןלא להקדים את מועדי החזר ההלוואות ע"ח השותפים המוגבלים !*

* לדעתי גלובס קיבלו את נתוני הדו"ח המפורט לסיום Q3 ממקורות אמינים בתוך הנהלת החשבונות של החברה , אין מצב שעיתונאי יוכל המציא דו"ח מפורט מסוג זה ,

כעת לא ברור לי איך הקערה הפכה על פניה ,, אלא אם כן נפלה החלטת הנהלה להיפטר תחילה מחובות קצרי מועד ,

למעלה