שבוע טוב ממני ומניקי (: לי בא..שבוע מהיר
ל לי בא New member 6/4/14 #3 תודה רבה השבוע יעבור מהר, בטוח. מחר אני לא הולכת לעבודה, ויש צפיה לפסח, חופש של שבוע... כיף... שבוע טוב לכולם
תודה רבה השבוע יעבור מהר, בטוח. מחר אני לא הולכת לעבודה, ויש צפיה לפסח, חופש של שבוע... כיף... שבוע טוב לכולם
ה המנותק1 New member 6/4/14 #11 לימדו אותי לשמור על אופטימיות אבל אשתדל לרסן את עצמי במקרה המיוחד הזה...
ק קולעת צמות מהכאב New member 6/4/14 #14 חח עוד לא יבלתי תגובה כי היא כל היום רואה כדורגל איתי (מה מצב התותחנים? אני רואה בספורט 1 שלא משהו...):
חח עוד לא יבלתי תגובה כי היא כל היום רואה כדורגל איתי (מה מצב התותחנים? אני רואה בספורט 1 שלא משהו...):
ה המנותק1 New member 6/4/14 #15 אל תספרי לה שאני אוהד ארסנל! צריך לשמור על הכבוד שלי בהתחלה. בהמשך אם היא תתעניין בי, אני אספר על זה ועל שאר המגרעות שלי. בנתיים KEEP HER IN THE DARK וזה שאני כאן לפני שהמשחק הסתיים אומר הכל. חאלס. כמה אפשר לסבול? החבורה הזו עברה את כל גבולות הטעם הטוב. חסרי כבוד. ונגר הביתה!
אל תספרי לה שאני אוהד ארסנל! צריך לשמור על הכבוד שלי בהתחלה. בהמשך אם היא תתעניין בי, אני אספר על זה ועל שאר המגרעות שלי. בנתיים KEEP HER IN THE DARK וזה שאני כאן לפני שהמשחק הסתיים אומר הכל. חאלס. כמה אפשר לסבול? החבורה הזו עברה את כל גבולות הטעם הטוב. חסרי כבוד. ונגר הביתה!
ק קולעת צמות מהכאב New member 6/4/14 #16 אני לא מספרת לה כלום... אתה תבחר אם תהיו בקשר מה לספר ומה לא... אני מתארת לעצמי שזה די סיוט לראות משחק כזה..
אני לא מספרת לה כלום... אתה תבחר אם תהיו בקשר מה לספר ומה לא... אני מתארת לעצמי שזה די סיוט לראות משחק כזה..
ל לי בא New member 6/4/14 #17 לא כאילו זה השרשור הכי מצחיק שקראתי בזמן האחרון. אתם מקסימים בעיני. נו מתי יוצאים מהצללים הוירטואלים ונפגשים?!
לא כאילו זה השרשור הכי מצחיק שקראתי בזמן האחרון. אתם מקסימים בעיני. נו מתי יוצאים מהצללים הוירטואלים ונפגשים?!
ק קולעת צמות מהכאב New member 6/4/14 #18 מותק וניקי באמת מקסימים מחכה למפגש שלהם.... שמחה שהצחקנו אותך
מ מנהלת בניסיון New member 6/4/14 #12 שבוע טוב קולעת וכולם גם אני רוצה שהשבוע הזה יעבור מהר קולעת היא יפה בצורה בלתי רגילה איזה עיניים
ק קולעת צמות מהכאב New member 6/4/14 #13 כן ניקי מהממת. בסוף עוד תכירו את כל הכלבים שלי.. (כולל האומנות..)...חחח ואני מקווה שהשבוע שלך יהיה מהיר ונחמד
כן ניקי מהממת. בסוף עוד תכירו את כל הכלבים שלי.. (כולל האומנות..)...חחח ואני מקווה שהשבוע שלך יהיה מהיר ונחמד