אז.....לא התפאקתי.....בדקתי אתמול בבוקר ביוא"ב 12
לא ישנתי כל הלילה בין שישי לשבת מרוב לחץ מהבדיקה בבוקר
הייתי בלחץ ממש והיה לי מלא פיפי, קמתי כל חצי שעה לפיפי, שהיה שקוף כמו מים וזה עוד יותר הלחיץ אותי שזה לא טוב לעשות את הבדיקה עם שתן כל כך דליל...
ובכל זאת ב-8:00 בבוקר קמתי סופית והחלטתי לבדוק
והופיע פס נוסף!!! שקוף שקוף כמעט בלתי נראה חשבתי שאני מדמיינת לגמרי
הערתי את בעלי אמרתי לו שאני לא בטוחה אם הבדיקה חיובית או שלילית...אמר לי שאני אעדכן אותו כשאהיה בטוחה וניסה לחזור לישון
כמובן שלא הצלחנו לחזור לישון והפס גם הלך והתחזק...החלטתי ללכת לקנות בדיקה של קליר בלו הדיגיטלית.....ואכן היה חיובי!!!
אני עדיין בשוק טוטאלי. הייתי בטוחה שיש לנו בעיה ושזה לא יקרה בקרוב.
הייתי בטוחה שכשזה יקרה אחרי כל הציפייה אני אקפוץ ואצרח ואבכה אבל עד עכשיו אני פשוט....בשוק. ומפחדת שזה פתאום ייגמר . ומרגישה כאילו עוד רגע אני אתעורר ואגלה שהכל היה חלום.
היום בבוקר עשיתי עוד בדיקה רק לוודא שהפס באמת עדיין שם והיום הוא כבר ממש ברור....עשיתי גם בדיקת ביוץ סתם לקטע והיא לא יצאה חיובית ממש אבל הפס השני היה חזק מאוד כמו שיש לי יום לפני ביוץ.
בקיצור.......אני בהלם......ומקווה שהכל ימשיך תקין.
הבוקר הייתי בריצות להוציא הפנייה לבטא כמובן שדווקא עכשיו הרופאת משפחה שלי בחופש....אז הייתי צריכה ללכת לאיזה רופא שאני לא מכירה בכלל אבל העיקר שיש לי את ההפנייה ומחר הולכת לעשות
סליחה על החפירה אני פשוט מתרגשת כל כך ועוד לא סיפרתי לאף אחד חוץ מבעלי וחברה אחת קרובה מאוד.