שבוע טוב!

justmom

New member
ועדכון מפי הנוער...

אדם (בן 10, כיתה ד´, ת"א) קורא לזה גם איקס-מיקס-דריקס.

Eldad S

New member
ובכן, בזאת הושלמה המסה הקריטית,

ואף קיבלנו חיזוק מפי הנוער. רב תודות!

justmom

New member
תוספת מפי הנוער האחר

רוני (13, כיתה ח', ת"א) - "איקס עיגול" אבל טוענת שהמשחק נקרא גם איקס-מיקס-דריקס. יש תיקו?

Boojie

New member
אצלנו היו קוראים לזה "איקס-עיגול".

טוב, היינו אנשים פשוטים.

Eldad S

New member
במקרה זה מעניין גם אותי:

איך אחרים קוראים לזה? איקס-עיגול? איקס מיקס דריקס? שם אחר? במקרה נשאלתי על זה מחו"ל, באתר אספרנטי שבו כותבים כיצד כל עם קורא למשחק הזה (ומבקשים גם לסרוק את המילים - במקרה שזו לא שפה לטינית). אז - תודה מראש!

nutmeg

New member
כילדים ...

קראנו לזה איקס מיקס דריקס - אבל השם היה מסורבל וארוך במיוחד כשרצינו לשחק בשיעור משעמם, אז פשוט היינו מציירים את המטריצה ריקה בלי מילים # ויאללה - לשחק!

Eldad S

New member
../images/Emo13.gif ואיך היום? (טוב, אולי אנחנו

לא כל כך משחקים בזה היום, אבל אם מישהו שואל) איך זה נקרא? האם עדיין איקס-מיקס-דריקס? האם תשע בריבוע היה רק שמו של השעשועון הטלוויזיוני? סביר שכן - אבל אולי אפשר לקרוא בשם זה גם למשחק?

justmom

New member
אצלנו (פתח תקווה, שנות השישים)

קראו לזה גם איקס-מיקס-דריקס. אני אשאל בצהריים את הבת שלי בת ה-13 איך הם קוראים לזה היום.

Eldad S

New member
תודה, באמת אשמח לדעת איך הצעירים

של היום קוראים לזה.

GOAT MAN

New member
איקס עיגול ועוד כמה דברים...

היי, קודם כל אני מוכרח לציין שאני עוקב אחרי הפורום כבר די הרבה זמן ונהנה מאוד. יצא לי לתרגם כמה וכמה טקסטים (עבור כל מני מכרים, לא מקצועי) אבל אני מאוד אוהב... עכשוו יש לי גם איזה תרגום ואני אשמח להעזר במידת הצורך (אפשר??) ולנושא השירשור... מכיוון שאני מניח שאני אחד הצעירים כאן (בן 17 ) אתם יכולים להחשיב את זה "נוער". כשהינו משחקים ביסודי כולם היו אומרים "איקס-עיגול" לי זה נשמע יותר טוב מהאלטרנטיבות , זה יותר "עברי", אני חושב...

feldrave

New member
../images/Emo140.gif

אני מתכבד להעביר למשמרתך את תואר הצעיר בפורום. אני בן 20 ואני עוסק בתרגום די הרבה זמן, מקצועי ולא-מקצועי. זה משהו שתמיד אהבתי. יש לי לפעמים בעיות עם לקוחות שמעט מופתעים מגילי, אבל אני עושה כמיטב יכולתי ובד"כ לא מקבל תלונות (טוב, לא רציניות...
אם אתה שוקל לעסוק בתחום הנפלא הזה, אל תתן לאחרים להגיד לך שאתה צעיר מדי. אף אחד לא צעיר מדי בשביל להתחיל לצבור ניסיון! בהצלחה!

כנ"ל (איקס-עיגול)

בת 16 וביסודי (וגם עכשיו, נו מה), קוראים לזה "איקס עיגול". בחיים שלי לא שמעתי אף אחד קורא לזה איקסמיקסדריקס, למרות שאני כן מכירה את השם.

למעלה