שבוע טוב

לורוצה

New member
שבוע טוב

או לפחות חביב שכזה. ואם רציתם אישור ליכולת הכתיבה המופלאה שלי הנה הוא: 92 בחיבור! וטובי, אם שאלת את עצמך, שיקלול של שאר הציונים שלי מציב אותי במקום טוב ברבע העליון של רשימת ההמתנה לברילן. תודה ששאלת. לורוצה, שנהנה משלל הכתובות המופיעות ל מסכו בתפוז (לורוצה, רוצה...?)

לורוצה

New member
אההה. תרשום מספר

ז'תומרת, לא בדיוק. אותו מספר, רק במקום 80 בסוף, תעשה 70. זה הפלא' של אמא שלי שיהיה אצלי עד לכשירחיב... שבוע טוב.

estersh

New member
ועכשיו לך תענה לטובי בתור חובב לשון

איחולי על הציון. ואני בכלל טענתי שאתה כותב הרבה יותר טוב ממה שנדמה לך. אסתר שהיתה גם רוצה לשאול בחופשיות אם הסיפא של ההודעה היתה תחת קטגוריה של "הודעה משמחת" או שמא "טובי, צ'מע איזה דבר מעצבן ישלי לספר לך"..

estersh

New member
אויש.

הלכתי להוציא את שלי. וזה ממש ממש יותר נמוך ממה שציפיתי. ממש. דולי, לכי לבדוק גם ותספרי לי רק דברים טובים משם!

לורוצה

New member
התבלבלת,

זה לא חובב *לשון*, זה חובב *לישון*. דומה, אבל אחר לגמרי. וכמו שנאמר: "אני את הבגרות שלי עשיתי... (וקיבלתי רק 84, אזמה. זה משתקלל עם החיבור ויוצא 88)". אהה, וחיבור זה לא "כתיבה יוצרת" או משו כזה. (ואצלי המתמטיקה איכזב. אם כי, ביחס להשקעה, זה בכלל לא רע).

estersh

New member
מספרים זה דבר מבלבל,

כי עכשיו הסתבכתי לגמרי. ועזוב את ברילן, דולי ואני מזמינות אותך לעברית שלנו, הרבה יותר כיף, הרבה יותר ירושלים, בטח הרבה יותר קל להתקבל לפסיכולוגיה וגמלא תצטרך לדאוג שמא תפגוש אותי. אני בגבעת רם (אם אתקבל, כמובן).

לורוצה

New member
כמו שאומר הטובי: אז"ש

יותר ירושלים וזהו. (יותר קשה להתקבל - למעשה, הרבה יותר קשה. פחות כיף - ברילן הרבה יותר קומבינות דוסים ומזכירות לא זקנות ונוקשות, וזה מניסיון.) ושמא בכלל "מכללת תל אביב-יפו" המהוללה.

estersh

New member
אז טיעון אחרון-

גם בגלל שאני צריכה כבר ללכת: יותר ישיבה. (אם התוכנית ההיא לשילוב עדיין בתוקף כלשהו) והעיקר שיהיה לך טוב וזהו. ויותר דוסים זה גם יותר כלות פוטנציאליות. ותגיד לא יותר כיף ללכת לפחות בשנה ראשונה על חוג אחר במדעי החברה, ורק אחר כך להצטרף לפסיכולוגיה ולו רק בגלל שהלימודים שם נראים משעממים להחריד?!

בהעתקה מדולי

תחילת סוגריים משולשות - קורא בעניין בעודו זולל פופקורן וירטואלי חם - סוף סוגריים משולשים. מי, אני? לאלא, שאני לא אפריע לכם, המשיכו בבקשה..

ולמה אתה לא מספר להם

כמה קיבלת במתמטיקה, אה? אתה מתבייש באמא הפולנייה שלך? אני ידעתי את זה מהתחלה. מגדלים אותם, משקיעים בהם, ואח"כ- קדחת בצלחת מקבלים מהכפויי טובה הקטנים האלה. (נו חמוד, אין לך במה להתבייש. תספר לדודים הנחמדים על הציון המצוין מצוין שלך בחשבון) (תראו איזה ילד צנוע. כזה ציון טוב, והוא בכלל לא עושה מזה עניין)

תקשיב לי חמוד

אני לא יודעת כמה אתה קיבלת במתמטיקה, אבל הילד גאון. וגם המורה שלו. זה שהוא צנוע לא צריך לבלבל אתכם. תשאלו אותו כמה הוא קיבל ותדעו. (סתם. הציון שלו באמת טוב. זה שהוא ציפה ל 100 זה בגלל שהוא מגלומן)

למעלה