שבוע טוב...

מאקי

New member
שבוע טוב...

שיהיה השבוע מלא מאורעות משמעותיים... יש גיוס אחד יומולדת אחת והפתעות נוספות אני כבר לא ישנה בכלל... ליל מנוחה מההר הירוק כל ימות השנה

פל

New member
שבוע נהדר ../images/Emo42.gif

וזה במסגרת נסיונות הצילום שלי

תוכי

New member
שיהיה שבוע נפלא ../images/Emo20.gif

יש למישהי פתרון לגזים לצוציקית?

../images/Emo13.gif ../images/Emo95.gif

האמת, מכל ההצעות והרעיונות שמוצעים בשוק, ההצעה הכי טובה שגם כן עובדת והכי זולה זה
היד של אבא..... גדולה, רחבה ואיתנה.... מנסיון, זה עובד

טליW

New member
גם היד של אמא עובדת...

תשכיבי אותה עם פנים למטה, ראש מונח על כף ידך (צד הראש, כמובן). בטן שעונה על אמת ידך, רגלים משני הצדדים, זרת ואגודל שלך מתחת לבתי השחי של מעין. יד שניה מלטפת את הגב. נוח יותר להסתובב ככה. נשמע לא יציב כשקוראים, אבל זו אחיזה יציבה. נותן קצת הקלה. האמת שהגזים הרציניים, הקוליק, הפ בעיה בעייתית, אבל זה זמני.

תוכי, ניסית לשבת על כדור פיזיו

כשהיא מעורסלת בידיים שלך ולקפוץ? התנוחות האלה על הכדור טובות לא רק להריון, הם עזרו לנו כמה פעמים עם הגזים הקשים. יש גם גרייפ ווטר, שלאיתן עזרו לפעמים. נסי אולי גם לכופף וליישר את הרגליים שלה בזהירות לכיוון הבטן כשהיא שוכבת על הגב. תרגישו טוב!

לשמקה היתה שיטה הוא היה מצמיד

את הילדים כשהיו להם גזים בטן אל בטן מצמיד את הבטן שלהם לבטן שלו ולוחץ קלות פנינה

r66

New member
מזל טוב ../images/Emo118.gif ההצעה שלי

החזיקי אותה רגיל כשראשה מונח על כתפך כשרגליה מכופפות. טפיחות עדינות על הטוסיק והגעפצים יוצאים. הרבה נחת

r66

New member
אה, רגע...מה לעשות כבר שכחתי

את הטפיחות תני ככה שממש תתכווני שהגאזים יעלו ויצאו בצורת גרעפס

פל

New member
אנחנו נהגנו להניח אותן על הכתף,

בתנוחה הרגילה של אחרי האוכל ומכוונים שהבטן נמצאת בדיוק על הכתף ולנענע מעט. הכתף לוחצת על הבטן והגזים משתחררים בדכ' בצורת גרפס

למעלה