לסיאמית לילה טוב!
לסיאמית לילה טוב! הייתי בניתוק מספר ימים,ארועים ועומס מהעבודה בנוסף לאקטואליה שמקיפה אותנו ללא הפסק וכמובן "צמודים" לאמצעי התקשורת. ההזדהות של העם היהודי אין כמוה.יש לי מס´ בני דודים בשליחויות מטעם העבודה בארה"ב וכן דודה שנסעה לביקור הבן והיתה אמורה לעזוב באותו יום ולחזור לארץ. האיתור היה קשה אבל הכל הסתיים טוב אצלה, תשאר עד שתמצא טיסה לארץ. בהתיחסות למה שכתבת לי אני אסביר כי אנו גרים בבנין קומות והאיש שלי עולה בעזרתנו (הילדים ואני) לקומה שניה.בחוץ הוא נייד עם כסא גלגלים וזאת לאחר שנפל הרבה מאוד פעמים וגם נפצע. אישי מלא כעסים עלי! לא רואה כמעט כלום חיובי, וגם הישיבה על כסא הגלגלים היתה עם כעס עלי שאני רוצה אותו כך, לא עזרו לי כל ההסברים שזה לטובתו, כי בנפילות הרבות שהיו לו היה לי קשה מאוד לראות אותו וטוב שזה לא נגמר יותר גרוע, מזה תמיד אני פוחדת. יאמר לזכותו שהעקשנות שבו יש בה צדדים חיוביים, אבל לצערי אני לא רואה זאת בתחום הזה. בואי נעבור קצת אליך. אני רוצה לאמץ את ידיך בתכנון הקמת משפחה. כמו שאת בטח יודעת הורים + ילד = משפחה. דעי שיש לי חברה חולה שילדה לפני חצי שנה בערך והלבטים שלה היו מרובים כי יש לה ילד אחד בן 6 ובכל זאת החליטה. במהלך ההריון קבלה התקף ונאלצה אפילו לקבל סטרואידים,ההריון היה לה מתוח מאד בגלל זה והיתה במעקב מיוחד. בסוף ילדו אותה בניתוח אבל לראות את הבת שלה שווה את התקופה הקשה של חודשי ההריון. הכי חשוב שכולם הזהירו אותה מהתקף לאחר הלידה, והיא חזרה ושיננה לעצמה לא אצלי!לא אצלי!......כמובן שלא קל והחיים שלכם ישתנו, ואני לא בטוחה אם תגיעי כל כך לאינטרנט באותה תקופה,אבל כמו שקלטתי אותך את בחשיבה חיובית וכן אישך ויחד, רק יחד תתמודדו. אם תרצי אספר לך, בפעם הבאה, לגבי החשש של אישך להיות אבא "מוגבל", יש לי נסיון אישי בכך עם ילדי האחרון. ספרי לי קצת על ההכנות לחג והתוכניות. מחר יום שישי, בשעה טובה! איזה מזל שנבראה לנו השבת.....בעצם כבר יום שישי,איך הזמן רץ .... להתראות בינתיים!