שבוע טוב!!!!
אהלן חבר'ה! אני חוזר עכשיו מהבית של יוסקה בעקבות מסיבת הפתעה שארגנו לו, כל החברים.. היינו שם משהו כמו 30 אנשים! היה כיף לא נורמלי, יוס מאוד מאוד שמח לראות את כולם.אפילו שזה בעיכוב קל של שבוע...
זו גם ההזדמנות לומר תודה לשרה אזולאי המדהימה!!! על הארוחה הגדולה והטעימה! רק שתדעו ששרה נכנסת לפורום כל כמה ימים להתעדכן בקשר למה שקורה עם יוסי! (עכשיו אתם מבינים למה טוב שיש פורום?
ניקי הריץ חיקויים חדשים מהממים ובאמת שנדמה לי שמפעם לפעם הוא יותר ויותר מצחיק. זה לא ייאמן. היו שם רן אביב התותח על עם הכלה לעתיד שלו היפה- אתי, יעל פנדריך ויאיר ביטון, ועוד המון חברים טובים אחרים. אגב, לכל מעריצי ניקי גולדשטיין באשר הם, שמסתובבים גם כאן די הרבה, שתדעו שניקי נהייה מקל! גפרורררר!! הוא פשוט הרזה בטירוף שזה לא ייאמן, והיום בערב אני הולך לסטייג' -ואח"כ להופעה של יוסי במועדון בראשון לציון! בקרוב התמונות!! שיהיה שבוע טוב ומצויין... אוהב, אריאל!
אהלן חבר'ה! אני חוזר עכשיו מהבית של יוסקה בעקבות מסיבת הפתעה שארגנו לו, כל החברים.. היינו שם משהו כמו 30 אנשים! היה כיף לא נורמלי, יוס מאוד מאוד שמח לראות את כולם.אפילו שזה בעיכוב קל של שבוע...