שבוע טוב..!!

כוכבה 27

New member
אריאל ואוריאן,חשבתי על משחק נחמד

כדי שהפורום יתעורר, אז יש לי כמה שאלות לאנשים,נשאל אחד את השני ונענה. 1) ממתי את/ה מכיר/ה את יוסי,ואיזה שיר של יוסי את/ה הכי אוהב/ת? 2) איזה זמר ישראלי מלבד יוסי את/ה אוהב/ת,והשיר של הזמר? 3) ומה התחביבים שלך? 4) כל אחד ירשום את הפרטים שלו,(לא חייבים לענות) בן/ת כמה, מהיכן,איזה מזל,תאריך לידה?

כוכבה 27

New member
אז התחלנו??

1)טוב אני אענה ראשונה.ממתי אני מכירה את יוסי?,הכרתי את יוסי בפעם הראשונה שראיתי אותו בתוכנית ריח מנטה כשהוא שר את "אמא",ואמרתי שהוא יהיה זמר גדול וצדקתי. איזה שיר של יוסי אני הכי אוהבת?,השיר "ציפור אבודה בידייך",השיר מאוד מדבר אלי. 2)הזמר הישראלי שאני אוהבת הוא רמי קלינשטיין,והשיר "צעיר לנצח". 3)התחביבים שלי: לצאת לבלות,לעשות שופינג,בתי קפה,טלויזיה,ים,סרטים טובים,והמון מוזיקה,מחשב,לבשל. 4)שמי:כוכבה,בת: 23.5,מזל:מאזניים,תאריך לידה:27.9.82.

yaelala14

New member
אוריאן אני לוקחת לך תתפקיד..תמיד רצ

רציתי לעשות את זה.. כוכבה..בפעם הבאה לשרשר..

sarit lang

New member
כולם פה מאוזניים???!

אגב אני אוהבת את כל השירים של יוסי....אין שיר אחד שאני יכולה להגיד שאני אוהבת פחות או יותר.....

sarit lang

New member
שבוע טוב חברים....וכוכבה אחלה משחק!

אז ככה : אני בת 18 (עוד 5 חודשים) מזל מאוזניים! מתל אביב... אני מכירה את יוסי מלפני שנה כששמעתי את השיר שלו "אני יקטוף לך את הירח".....אין עוד זמר שאני מעריצה חוץ מיוסי אבל אני מאוד אוהבת אות השיר שך הראח סקעת"ואת" התחביבים שלי הם: לרקוד,טלוויזיה ומחשב וכמובן לישון..... זהוווווו! ושיהיה לכל הפורום וליוסי כמובן שבוע מדהים

orianush

New member
גם אני יענה..

אני מכירה את יוסי קודם כל מהשיר "אמא" כמובן, ואני גם זוכרת שהייתי אצל חברה ושמעתי אצלה את "פינה בלב" וממש אהבתי את השיר.. יש מלא שירים של יוסי שאני אוהבת אבל אם צריך לבחור אז זה "יום אחד איתך" זמר אחר שאני אוהבת.. אממ יש הרבה.. וכן תתפלאו זה לא רק הראל מויאל חח יש עוד.. תחביבים זה בעיקר מוזיקה פרטים אישיים.. רובם כבר יודעים אני בת 15 וחצי, גם מזל מאזניים חח יש לנו פה הרבה מאזניים, תאריך לידה: 21.10.1990 מירושלים.. זהו..

שבוע טוב..!!

והמון מ=ז=ל ט=ו=ב לפורום הכי הכי שחוגג שנהה... מי ייתן ונדע יחד עוד המון שנים בע"ה .. ד"א.. יש תאריך מדויק למסיבה של אלבום הזהב?? וחוץ מיום העצמאות אין עוד הופעות שלו???

למעלה