שבוע טוב!!!

G.O.D

New member
שבוע טוב!!!

מה שלומכם? שבוע דאטה כמעט לקראת הסוף, אני מחפש מישהו שיכתוב סקירה עברית על ברנט ספינר, אתם יודעים, ביוגרפיה קצרה שכוללת פרטים אישיים, פילמוגרפיה וגם קצת חומר צהוב ומענין. בגלל המצב העגום של הגלריות, השירשור הזה נועד לתמונות, כל תמונה שיש לכם על כל אחת מהסדרות והסרטים, שרשרו לכאן. הקרב על הדמות הבאה נימצא בעיצומו, כרגע צמצמנו את זה ל3 אודו, ספוק או קירק. קדימה להכריע. ובקשה נוספת, אם למישהו יש מידע על הסרט החדש "נמסיס" נא לשרשר לכאן. להתראות בנתיים, G.O.D

strahd

New member
נמסיס – ספוייייייייייילרים ../images/Emo58.gif

מסע בין כוכבים: נמסיס (או כפי שיקרא בעברית: הנקמה), מתרחש לאחר מלחמת הדומיניון ומספר על רמוס, הכוכב הקטן שליד רמולוס. רמוס נכבש על ידי רומולוס ומאז לא יודעים עליו כלום. מתברר שעל הכוכב האפל עצמו שני אנשים התאגדו בשביל להפיל את הפדרציה ולהם ושניהם לא פחות ולא יותר מאשר ז´אן לוק פיקארד וקומנדר דאטה. השיבוט של ז´אן לוק פיקארד הצעיר, שינזון, ואנדרואיד זהה לדאטה, בי 9, הולכים להתשלט על רומולוס וכך להשתלט לאחר מכן על הפדרציה.

Ka Dargo

New member
לא תמונות של סרטים ולא של סדרות...

אבל תמונות של האנטרפרייז (למיניהם כן) כן...(ותודה למי שנתן את הלינק לאתר בו מצוינות כל ספינות האנטרפרייז שהיו אי-פעם\תודו לו, לא לי. בקשה: אני לא כ"כ מתמצא בשמות המדוייקים של הספינות אז תעזרו עם זה - תודה. ונתחיל...

Ka Dargo

New member
ולסיום

ל-G.O.D התמונות שהעליתי הם לבחירתך אם לשים אותם בגלריה, כן או לא...

למעלה