שבוע טוב

Joy107

New member
שבוע טוב

משמרת לילה, הגשם בחוץ לא מפסיק... כמעט שלא בקרתי השבוע בגלל שפעת חזקה שתפסה את כולנו. מאחלת לכולכם שבוע טוב

אלון 58

New member
שבוע טוב../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אצלנו כשיורד גשם כזה פשוט לא עובדים,או שיושבים וממתינים,ובמקרים מסוימים כשבאים למשמרת ורואים שאין אפשרות להפעילה,שולחים אותנו הביתה כלעומת שבאנו,ומקבלים שכר של יום עבודה.אותו דבר יכול לקרות שיצלצלו אלי הביתה ויגידו לי פשוט לא לרדת לעבודה כי אין טעם,וגם ככה מקבלים יום עבודה.

Joy107

New member
נשמע לי אחלה!!

במה אתה עובד שאתם מושבתים בגשם?

אלון 58

New member
צמ"כ=ציוד-מכני-כבד...,

משאיות ומעמיסים כבדים(90 עד 110 טון משקל עצמי),שכל דרך חלקה/רטובה זה "מתכון" להחלקה.

אלון 58

New member
"רותם-אמפרט-נגב"...!

שמפעליה ממוקמים במישור-רותם(דרומית לערד ומזרחית מדימונה),אורון(דרומית לדימונה)ונחל-צין.כמו-כן יש לה משרדים בירוחם ומתקני טעינה/פריקה בנמל-אשדוד.

כרוני

New member
אלו מפלצות לא קטנות

שים איזה תמונה עם מכונית ליד כדי שיבינו במה מדובר

אלון 58

New member
../images/Emo32.gif-1

הנה דוגמא קצת מרוחקת,אם כי כאן מדובר בעבירה בטיחותית חמורה,התקרבות כזו אל כלי-כבד עמוס אסורה בתכלית האיסור,על-אף שבמקרה זה מדובר במכונאים תורנים שבאו לבדוק ולתקן תקלה כלשהי,הוראות הבטיחות המחמירות קובעות שרכב-קל לא יתקרב לצמ"כ פחות מ-50 מטר.

אלון 58

New member
../images/Emo32.gif-2

ככה אפשר להתקרב:כאן נראית מיכלית-סולר מתדלקת מעמיס כבד,ובתדלוק אנו מחויבים לדומם מנועים של הכלים הכבדים,ידוע לי שלא כולם מקפידים על-כך,אבל אני כן(כבר קרו בעבר מקרים שכלי כזה הודמם לצורך תדלוק לפי ההוראות,ומסיבה כלשהי בסיום התדלוק הוא לא התניע,אבל זו כבר לא הבעיה של המפעיל,אלא של המוסך והאחזקה).

למעלה