שבוע כבד נפשית מגיע לסיומו....

1me too1

New member
שבוע כבד נפשית מגיע לסיומו....

שתפו אותנו
הטוב

הרע

והלא נורא

שיהיה סוף שבוע שמשי ורגוע

נתחיל בטוב ונסיים ברע

טוב- עוד שבוע לגן.... האנרגיות שלי חזרו ואני במיטבי שם, לצערי הצוות פחות אבל זה לא שהן תיפקדו כמו שצריך קודם לכן. לשמחתי, יורד האסימון לבוס שלי והוא מבין שאני צדקתי כל הזמן לגבי דברים שאמרתי. קיבלתי ממנו המון פידבקים חיוביים.

לא נורא-- הדירה ממש מתרוקנת כך שנשאר לנו לא הרבה כדי לפנות אותה. יום רביעי זה יום הניקיון שלנו פה ומקווה שהכל יהיה לשביעות רצונה של הוד רוממותה בעלת הדירה
. היא עושה לנו את המוות...

רע- המצב פה , כל המתח והצפייה שלי בילדים שאפילו לא צריכה לקרוא להם כשיש אזעקה ומיד כמו חיילים הם מגיעים כששומעים אזעקה ויורדים-הם ממש התרגלו, אף אחד אפילו לא בוכה ולא מתרגש. להיפך-רוצים להישאר במקלט

כמובן אחרי כל ירידה כזו למקלט -אנחנו מדברים על זה ומציירים כדי לאפשר להם לפרוק מהלב.

עונה

הטוב
אני בכל זאת בחופשה
אני רוצה לעדכן את מי שמגיע לארץ. במידה ואתם מתכננים להגיע ללפחות 4 מקומות של רשות שמורות הטבע או הגנים הלאומים שווה לעשות מנוי שנתי. זה יוצא הרבה יותר זול. היום היינו במערת הנטיפים והיה מקסים. אחרי תיאומים ותכנונים יצא שהלכנו רק אני ובוני וזה היה זמן איכות מעולה. חשוב לזכור את הזמן איכות הזה בחופשות בישראל

אני מצליחה לעזור לאבא שלי אם כל מיני דברים, מה שבדרך כלל נופל על אחי. זה עושה לי טוב שאני יכולה לעזור בזה ודברים אחרים שאני רואה כי אני מתארחת אצלו בבית.

הרע
המלחמה הזאת וההרוגים עושים לי כל כך רע. 37 הרוגים, עוד 37 משפחות שכולות - אלוהים ישמור.
החום - אתמול היינו בחתונה בגן ארועים (בלי מזגן) בצהרי היום. התבשל לי המוח. ילדים מסתובבים עם תחתונים וטיטולים בחתונה
איפה נשמע דבר כזה. אבל איזה חום. מה אנשים חושבים לעצמם? חום יולי אוגוסט הפתיע אותם?

והלא נורא
לשמחתי האזעקות כבר לא מקפיצות כל כך, וגם לא כל יום. היום הפסקת אש ואני מקוה שיפסיקו עם אש לתמיד
אני יודעת שזה כואב לכמה אנשים בפורום שמתרגלים למצב הזה, אבל ככה זה. וטוב שכך. כמה אפשר לחיות בלחץ? זה ממש לא בריא

שבוע אחרון שלנו בארץ. אני כבר מתגעגעת הביתה ומתגעגעת לבעלי. לעולם השקט והשפוי שלי. למזג אויר קריר יותר. למרות שאני יודעת שיום אחרי שנגיע אני כבר התגעגע לקיץ הישראלי. לבגדים הקלילים ולהרגשת הכייף של חופשה ולחום של המשפחה והחברים שאנחנו מקבלים כאן.

סופ"ש כייפי לכולם

forglemmigej

New member
אין עליך איך את שומרת על שפיות בכאוס הזה

זה טרנד עכשו בארץ להתחתן ביום שישי בצהריים ,אני גם הייתי בכזה בגן ארועים עם חום דביק מגעיל ו"איכותי" כמו שרק אפשרי ביולי, אצלי החתונה הסתיימה בדיוק כשהתחילו להפציץ את אזור המרכז

לעדכון כללי, הפסקת האש ההומניטרית
הסתיימה שעתיים לפני הזמן המיועד ומספר ההרוגים עלה ל-40 , נראה לי אנחנו נכנסים למלחמת חפירות סטייל מלחמת העולם הראשונה כשכל יום גברים בתחילת הדרך יסיימו את חייהם בצורה נוראית אבל אולי אין ברירה וצריך להשלים עם זה.
הצפייה בטלויזיה ברשת טמטמה לי את המוח לגמרי אבל לא מסוגלת לחדול.
שיגיעו כבר ימים טובים.
,

שבוע של עליות ומורדות

הטוב - משום מה הרגשתי אמוד פרודקטיבית השבוע. בעלי היה בנסיעת עסקים כל השבוע, ואני הייתי לבד עם הבנות. אני מאוד אוהבת את הימים האלו שהוא לא כאן, הכל מתנהל מאוד שקט וחלק (עד כמה שאפשר עם שתי ילדות שבחופש כבר חודשיים
). ביום הראשון לא עשינו כלום סתם נשארנו בבית ואכלנו אוכל ג'אנק, ראינו טלוויזיה ואכלנו ג'אנק.
ביום השני השכרתי שואב אבק אדים ענק בהום דיפו, החלטתי שנמאס לי מהשטיח המלוכלך והשעיר ואני צריכה לעשות ניקוי עמוק - מה לעזאזל חשבתי לעצמי בפרץ ספונטניות אין לי מושג. המכונה ענקית וכבדה (בחיי, אני חושבת שזה שוקל איזה 50 קילו לפחות). הבנות מאוד התלהבו ולשם שינוי סידרו את החדרים והסלון בלי וויכוחים, כמובן שנתנו למכונה שם נחמד וקליט "ביג גרין". בזמן שאני שאבתי וקיללתי הן עקבו אחרי או התעסקו עם עצמן. סה"כ לקח לי משהו כמו 5 שעות לא רצופות) לנקות את כל השטיחים, כולל ניקוי המכונה בסוף התהליך. קצת הצטערתי לגלות כמה גי'פה יצא מהשטיח, הייתי ישנה טוב יותר בלילה אם לא הייתי יודעת מה גר לי בשטיח, אבל איזה כיף לדרוך על שטיח, כל הכתמים שנאבקתי איתם חודשים אינם, וכולם כלכך זהירים במה שהם סוחבים מעל השטיח (מחשש להתפרצות זעם ילדותית אך מוצדקת לחלוטין). אה, והחדרים עדיין נקיים ומסודרים (טפו, חמסה שום בצל).
ביום השלישי החלטתי לתלות את הוילונות שלא שאפסנתי בארון.. יש לנו קיר בגובה 3 מטר בחדר שינה, אז הייתי צריכה לקנות 4 סטים שונים ולקצר ועשות מכפלות, ולכבס, ולגהץ, עוד פרוייקט קטן שגזל חצי יום. ולסיכום סידרתי את הארונות של הבנות, והעפתי מלא בגדים שכבר קטנים עליהם.
אה, ושיפצתי את השעון האהוב שלי, שקניתי לפני 13 שנה ועבר איתי מלא דירות, הוא כבר היה צריך מתיחת פנים, ועכשיו אני לא מסוגלת להפסיק להתסכל עליו.
שבוע פרודקטיבי כבר אמרתי

מצרפת תמונה של השעון לפני ואחרי :)

הרע - לקרוא מה קורה באירופה בעקבות המלחמה בישראל, אני פשוט מזועזעת. חנויות שכתוב עליהן שלט שהכניסה להיהודים וכלבים אסורה מחרידה אותו ומפחידה אותי מאוד מאוד.

הלא נורא - התלבטתי עם לכתוב את זה תחת הרע, אבל אחרי שדיברתי עם אישה חכמה שאני אוהבת, וקיבלתי עצה מחברה, וקראתי קצת ברשת, החלטתי שכל הקווה לטובה, ולכן זה לא נורא.
קיוותי להתחיל ללמוד לתואר שני כבר בסוף אוגוסט, אבל זה לא יצא לפועל. אני צריכה לעבור עוד כברת דרך ארוכה, הרבה יותר ארוכה ממה שציפיתי, להתמודד עם מפלצות ששנים אני בורחת מהן (קורסים במתמטיקה למשל) להתגבר על עלבון קשה, למחול על כבודי, וכל מה שנשאר לי זה להרים את הראש ולשנן לעצמי שזו עוד מהמורה בדרך להגשים את עצמי. שאני כותבת את הדברים זה נשמע כל כך, אבל התמודדות ביום ביום שוברת אותי לעיתים וגורמת לי להטיל ספק בעצמי.

שיהיה שבוע שקט ומוצלח.

1me too1

New member
השעון מהמם

ובהצלחה עם הלימודים.
גם אני מתחמקת מהעניין, בגלל השפה

איך עשית את השעון?

את השעון עשיתי

עם וושי טייפ, לקח לי מלא זמן למצוא בחנויות יצירה ובסוף גילתי שקוראים לה fabric duck tape.
ותודה. אני מקווה כבר השבוע לסגור את כל הקצוות

1me too1

New member
אני צריכה ללמוד על השיטה הזו

יש לך איזה אתר או בלוג שאת ממליצה עליו? למתחילים

1me too1

New member
מקסים! תודה!

עכשיו רק נשאר לי למצוא משהו שבא לי לעצב אותו מחדש

1me too1

New member
התכוונתי בעיקר בגלל המצב בארץ

אני באמת מקווה שזה יסתיים, ולא בגלל הפסקת אש חד צדדית.....

noaronen1

New member
השבוע שלי הרבה טוב

השבוע אני נשארת עם טעם של טוב.
טוב 1: השבוע התחיל עם פגישת אימון מעולה עם אחד הלקוחות החדשים שלי.
טוב 2: המשיך ב"בית פתוח" בחטיבה שהגדול ילך אליה שהיא בדיוק מה שאני מחפשת עבור הילדים שלי, כל כך מאתגר ויצירתי - לחשוב לחשוב לא לשנן וללמוד כדי לעבור מבחנים. אחחחחח איזו הקלה אחרי השנה הנוראית שהיתה לו עם הדבר הלא אינטלקטואלי שפגשנו בשנה שעברה. תופעה ייחודית....הוא היה חמוד וסיפר לו שהוא מתרגש להתחיל חטיבה ומאוד ריגש אותי. שזה סוג של טוב-3
טוב 4 - אחד הדברים שהכי נהניתי היה להעביר פעילות למאמנים אחרים ביום חמישי בערב. רציתי לכתוב יותר, אבל אני חושבת שהשיחה בהמשך לנושא שבחרתי היתה נהדרת.
טוב 5 - יצאתי אתמול להליכה שהפכה לריצה כי גיליתי שאם אני לא ארוץ אני לא אגיע בזמן לפגישה עם לקוחה. אז רצתי ולא היה לי קשה. וכשרצים ולא קשה זה מן תחושה של שחרור. מן הנאה שכזו...
והקינוח טוב מספר 6 - אחרי פגישה עם לקוחה שטיפל'ה התקצרה בחרתי לא לחזור הביתה לגדול ולקחת שעה לעצמי ופינקתי את עצמי עם פדיקור.
ואולי בעצם הקינוח זה עכשיו כשהבעל נתן לי יום לבד ויש לי שקט בבית.

הלא נורא זה שהצלחנו להזיז את הטיסה והילדים הגיבו בסדר להסברים ובעלי ואני מרגישים הקלה שסגרנו את הפינה הזו.

1me too1

New member
מסכמת שבוע

הילדון התחיל לשחות, אומנם מתחת למים, אבל סוף סוף רואים התקדמות.
הסתפרתי וחדשתי פסים.
נפגשתי עם חברה, אומנם בעבודה, אבל לצהרים וקבענו גם לשבוע הקרוב - מקווה שיצא לפועל.

המצב בארץ מוציא אותי מדעתי, אני מחוברת לחדשות כל הזמן. מצד שני תמוהה בעיני הפסקת האש החד צדדית הזו....

אני מרגישה שחופשת הקיץ שלי תכף נגמרת ולא ממש הספקתי להינות ולנצל את החופשה. עברתי על חומרי הלימוד של כיתה ו...... יהיה בסדר, נכון?
שבוע טוב

noaronen1

New member
ברור שכן!

את נשמעת מורה נפלאה וקשובה.
תמשיכי להאמין במה שחשוב

למעלה