שבוע לבאר שבע.

TheSTREETmaN

New member
רסטי אפשר להציע לך הצעה?

אם אתה רואה שבן כותב "מוכנים" בכ' אז תעתיק ותרשום אני "מוכן" בכ' ולא מוחן... הכל בנוי על העתקה....... זו הייתה רק המלצה... אתה יכול לעשות מה בראש שלך...

dombass

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני

מוכן. מה שאני עדיין לא יודע זה איך אני מגיע לת"א עם התיק עם הבגדים עליי:(

BenBmx

New member
בגדים..?

אני אמרתי שצריך להביא עוד בגדים? מי שיורד על העברית של רסטי, יחונך על ידי נחת זרועי האיומה. ראו הוזהרתם.

dombass

New member
לא אמרת

אבל אני אומר שאני צריך להביא עוד בגדים... דרך אגב בן, קחו בשחשבון שהרבה יותר קר בב"ש בלילה מאשר שפה בלילה ומשאר ששם בלילה...קחו איתכם עוד איזה חולצה ארוכה. כשנגיע לב"ש אני אארגן לנו שתיה קצת ועוד כל מיני שטויות. אני עדיין חייב לך ברנדי...או וויסקי...מה שאני אצליח להבריח :)

dombass

New member
הטמטום

תן לי לנסח את עצמי מחדש. בב"ש בלילה יותר קר מאשר פה בלילה. בב"ש בשעות הלילה הרבה יותר קר מאשר בשעות הלילה בב"ש. ועוד משהו, יש ליד הבית של סבתא שלי וול ריידים ממש נחמדים ויש איזה שני לדג'ים קטנים שאפשר לעשות. אחד לשמאל ואחד לימין. שניהם בירידה, אחד מהם במדרגות לשמאל והימני בירידה בלי מדרגות.

dombass

New member
שיט מה קורה לי?!?!?!?!

יותר קר בב"ש בשעות הלילה מאשר בשעות היום בב"ש. זהו זה! סופסוף הצלחתי

Live TO Ride

New member
..עצות לחיים דור.....:

1.להפסיק לערבב ווסקי עם גראס...זה לא בריא אתה מבין... 2.תלמד עברית טוב... קיצר!!!! מצאתי פול ספוטים חדשים בב"ש...(לפחות בשבילי)...תבואו כבר אני משתגע. נ.ב. בן....בן...בן!!! חסר לך אתה בא בידיים רקות....(ללא ייגר...או משהו בסגנון)

Live TO Ride

New member
כן כן גם אני "מוחן"...תבואו יהיה...

סבבה אגוזים...פגים לפנים...גריפים לביצים...פדלים לאשכים...כסאות לרקטומים...טוב טוב זה כבר מוגזם אז.....פשוט תבואו חבובים...

BenBmx

New member
ווווואאה!!!

אז יש אלף ואחד ספוטים שנצטרך לבקר בהם. הולך להיות כל כך כיף.. אני אמרתי שאני מביא ייגר אבל לפי איך שזה נראה עכשיו אני כמעט מרושש לגמרי. אבל נסתדר.. אני מבטיח שהשנה לא נשתה וודקה שהיא בעצם דלק מטוסים. לבייקרים, רק המשובח ביותר.

למעלה