שבוע לורדי החדש נפתח עם שאלון נוסטלגיה

TillsWIFE

New member
שבוע לורדי החדש נפתח עם שאלון נוסטלגיה

לא חייבים לענות על הכל, סתם לדעת עוד פרטים על חברי Lordi's Sect (כן, כן צורפתם באופן אוטומאטי)
לאילו שירים הייתם רוצים שלורדי יעשו קאבר?
איזה שיר של לורדי שמעתם ראשון?
איזה שיר של לורדי אתם הכי אוהבים?
איזה שורה אתם הכי אוהבים מהשירים של לורדי?
איזה חבר לורדי אתם הכי אוהבים?
לורדי בארץ – מציאות או אשליה?
איזה אלבום של לורדי הכי אהבתם?
איזה סולו נגינה הכי אהבתם?
איזה קליפ של לורדי אתם הכי אוהבים?
ראיתם את הסרט הראשון של לורדי?
מצפים לסרט השני?
איך אתם מתכננים להשיג אותו?
איזה חפצי לורדי יש לכם?
איזה אלבומים של לורדי יש לכם?
איזה סינגלים יש לכם?
איזה ראיון עם לורדי הכי אהבתם?
איזה הופעה חיה שלהם הכי אהבתם? (ביוטיוב כמובן)
לורדי באירוויזיון – הצלחה או כישלון?
לסיום, יחי האל לורדי? (נמממ זו די שאלה רטורית)

וואה הוא נראה כל כך חמוד כאן

נראה לי שאני רוצה לבצע עליו את החוק הראשון
לאילו שירים הייתם רוצים שלורדי יעשו קאבר? לשירים של SYNC באקסטריטבויז, בלו או ווסטלייף. למען השעשוע. איזה שיר של לורדי שמעתם ראשון? השיר איתו זכו באירויזיון איזה שיר של לורדי אתם הכי אוהבים? לא ממש חשבתי על זה, השיר האהוב עליי... אולי Bloor red sandman איזה שורה אתם הכי אוהבים מהשירים של לורדי? הרד רוק הללויה (?) איזה חבר לורדי אתם הכי אוהבים? מר לורדי, כי בזכותו יש את כולם (נכון זה נשמע כמו תירוץ של ילדה בכיתה א'? חחח אבל אין לי ממש מישהו מועדף) לורדי בארץ – מציאות או אשליה? כיום זו האשליה הכי גדולה שיש איזה קליפ של לורדי אתם הכי אוהבים? Blood red sandman ושל Devil is a loser ראיתם את הסרט הראשון של לורדי? בזכות אופיר הבן מצפים לסרט השני? בטח גם אותו נראה דרך יוטיוב איך אתם מתכננים להשיג אותו? אוי, בטעות עניתי על זאת בשאלה הקודמת
איזה חפצי לורדי יש לכם? פוסטר ואלבום אאל"ט איזה אלבומים של לורדי יש לכם? האחרון איזה סינגלים יש לכם? מהיכן הייתי אמורה להשיג? איזה ראיון עם לורדי הכי אהבתם? הריאיון הראשון שקראתי, הוא הריאיון עם מר לורדי מהאתר של האירויזיון איזה הופעה חיה שלהם הכי אהבתם? (ביוטיוב כמובן) זאת שהייתה אחרי הזכיה באירויזיון בהלסינקי שנה שעברה לורדי באירוויזיון – הצלחה או כישלון? תלוי לפי מה מסתכלים. הצלחה מבחינת העברת המסר לתודעה של האנשים שלהקות רוק ובייחוד כאלו כמו לורדי יכולות לעשות את זה, וזה בעיקר לאנשים שאוהבים רוק (לא שאני לא אוהבת, אבל האהבה שלי ללורדי היא בעיקר על איך שהם נראים). וכישלון... כי למה הם לא הצליחו לעשות את זה בלי האירויזיון?... לסיום, יחי האל לורדי? (נמממ זו די שאלה רטורית) יהי האל מבורך!

who am i1

New member
מה זה אומר בכלל? לורדיס סקט?

סיננתי לעצמי קצת לאילו שירים הייתם רוצים שלורדי יעשו קאבר? מה שהם עשו עד עכשיו אחלה בעיניי איזה שיר של לורדי שמעתם ראשון? הרד רוק איזה שיר של לורדי אתם הכי אוהבים? כולם גדולים אם לא היו להם הרוב שירים טובים לא הייתי שומע אבל נראה לי שאחד שדווקא די התחלתי לאהוב בזמן האחרון זה ברינגינג באק דה בולס טו רוק איזה שורה אתם הכי אוהבים מהשירים של לורדי? Less isn't more - less is less The more, the better - the most, the best You gotta turn up the amps past overload Eardrums will explode איזה חבר לורדי אתם הכי אוהבים? אווה ומיסטר לורדי לורדי בארץ – מציאות או אשליה? סוג של שאלה רטורית ראיתם את הסרט הראשון של לורדי? *אהמ*
מצפים לסרט השני? נשמע שהוא יהיה יותר מעניין מהראשון איך אתם מתכננים להשיג אותו? כמו הראשון כי אין סיכוי שהוא יגיע לארץ איזה ראיון עם לורדי הכי אהבתם? זה שהיה במסיבת העיתונאים כשלורדי ענו לכתב אחד "איזה מסכות?" לסיום, יחי האל לורדי? (נמממ זו די שאלה רטורית) כן

TillsWIFE

New member
*מכחכחת בגרון* הכת של לורדי

אבל באנגלית זה באמת נשמע יפה יותר

AngelicPaige

New member
עונה ../images/Emo54.gif

רק כי אני משועממת רצח. לה לה לה:
לאילו שירים הייתם רוצים שלורדי יעשו קאבר? Alice Cooper-Poison
איזה שיר של לורדי שמעתם ראשון? Hard Rock Hallelujah
איזה שיר של לורדי אתם הכי אוהבים? The Last Kiss הוא רק אחד מאלה שאני אוהבת.
איזה שורה אתם הכי אוהבים מהשירים של לורדי? אהה....יש הרבה >.>
איזה חבר לורדי אתם הכי אוהבים? Mr. Lordi (no duh!(
לורדי בארץ – מציאות או אשליה? נראה לי שאם המעריצים ממש ידרשו, אז יש סיכוי.
איזה אלבום של לורדי הכי אהבתם? The Arockalypse זה היחיד שיש לי (לעומת הארבעה של ה-AFI שלי O_<)
איזה סולו נגינה הכי אהבתם? WTF?!
איזה קליפ של לורדי אתם הכי אוהבים? אממ...Snows In Hell
ראיתם את הסרט הראשון של לורדי? Nope!
מצפים לסרט השני? Dunno....
איך אתם מתכננים להשיג אותו? Emule? Ebay?
איזה חפצי לורדי יש לכם? דיסק וזהו בערך >.>
איזה אלבומים של לורדי יש לכם? The Arockalypse
איזה סינגלים יש לכם? None.
איזה ראיון עם לורדי הכי אהבתם? ראיתי רק את זה מהארוויזיון שהם זכו >.>
איזה הופעה חיה שלהם הכי אהבתם? (ביוטיוב כמובן) לא יודעת.
לורדי באירוויזיון – הצלחה או כישלון? הצלחה. הסרט הקטן הזה היה מגניב.
לסיום, יחי האל לורדי? (נמממ זו די שאלה רטורית) אולי? סתם סתם, כן.

MONSTERMAN

New member
גם אני עונה !!! ../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

לאילו שירים הייתם רוצים שלורדי יעשו קאבר? אין לי מושג- אבל למשהו ישן אולי איזה שיר של לורדי שמעתם ראשון? את HRH כמובן איזה שיר של לורדי אתם הכי אוהבים? יש מלא. אני אוהב מאוד 3 שירים: Blood red sandman, Would you love a monsterman, The Deadite Girls Gone Wild איזה שורה אתם הכי אוהבים מהשירים של לורדי? שורה מ-BLOOD RED SANDMAN: Scream all you want you won't wake up when you scream "No-one leaves..... ..... The Monsterican Dream" איזה חבר לורדי אתם הכי אוהבים? אני הכי אוהב את אמאן לורדי בארץ – מציאות או אשליה? מציאות- אני מקווה מאוד שה יבואו !! איזה אלבום של לורדי הכי אהבתם? את The Arockalypse איזה סולו נגינה הכי אהבתם? בשיר Bringing Back The Balls To Rock איזה קליפ של לורדי אתם הכי אוהבים? את Blood red sandman ראיתם את הסרט הראשון של לורדי? לא יצא לי מצפים לסרט השני? קודם אני יראה את הראשון איך אתם מתכננים להשיג אותו? להוריד כמובן איזה חפצי לורדי יש לכם? יש לי את החולצה שמירי שלחה לי כזכיתי בשאלון הגדול איזה אלבומים של לורדי יש לכם? יש לי את כולם איזה סינגלים יש לכם? כולם איזה ראיון עם לורדי הכי אהבתם? את זה שהוא מוריד את המסכה ומדבר כשרואים אותו עם הגב איזה הופעה חיה שלהם הכי אהבתם? (ביוטיוב כמובן)? את ההופעת הניצחון בהלסינקי (יש לי אותה ב- DVD) לורדי באירוויזיון – הצלחה או כישלון? הצלחה !!!- ככה באצם הכרתי אותם (אירוויזיון 2006) לסיום, יחי האל לורדי? (נמממ זו די שאלה רטורית) יחי לורדי !!!! יחי,יחי,יחי,יחי,יחי,יחי,יחי,יחי !!!

למעלה