שבוע ללא ,מה בפינה
" רק להגיד: שנה טובה

שבוע ללא ,מה בפינה
" רק להגיד: שנה טובה

הפורום די ריק בשבוע האחרון, ולא מצאתי נושא רלוונטי ליום כל כך מיוחד - היום האחרון של שנת 2014, אז לא, לא חייבים.

רוצה רק לאחל לכולם, כל אחד מה שמתאים לו, שנה נפלאה, שנה של הקשבה, שנה של פריצת גבולות ושחיה מהמים הקרירים והלא מוכרים למים החמימים והנוחים, שנה של התאקלמות והצלחה בכל מה שאתם עושים.
חיבוק וירטואלי חם ואוהב לכולכם

נירית.

mumfor4

New member
שנה חדשה מוצלחת וטובה

את צודקת , מאוד שומם קצת , כנראה כולם בחופש ומאוד עסוקים .
שולחת הרבה בריאות , סבלנות ואהבה .
הגשמת מטרות והצלחה

noaronen1

New member
שנה טובה לכולם!!! 2015 נפלאה לכולם בכל רחבי העולם!

אני מאחלת לכל חברי הפורום שנה נפלאה. מזל שיש עוד יום בשנה לעצור רגע ולחשוב. קראתי על כל המחשבות קדימה ואחורה בזמן שמגיעה השנה החדשה. אבל הכי הרבה כולנו רוצים להיות בכאן ובעכשיו. אז לשנת 2015 אני מאחלת לעצמי להיות אפילו יותר בהנאות הקטנות הללו של הכאן והעכשיו במקום לחשוב על הנאות אחרות בעבר או בעתיד.
נוע

שנה נפלאה ומקסימה לכולם

נחתנו חזרה ב-NY ממש חצי שעה לפני חצות והאמת שהיה ממש מרגש, הנשיקה שלנו הייתה לצד מסוף המזוודות וכולם התנשקו מסביב- היה ממש מקסים

&nbsp
&nbsp

Mottek

New member
שנה טובה ומקסימה לכולם!

השנה החדשה התחילה על רגל ימין, אני מאוד מקווה שהיא תמשיך כך.
היה לנו לילה נעים ונחמד. יצאנו לארוחת ערב, קינחנו בזיקוקים וטיילנו קצת בעיר לפני שחזרנו לבית מלון ב9 בלילה. הילדים מאוד נהנו. והיום בילנו את היום במוזיאון המדע לפני שחזרנו הביתה. הקטן כמעט בכה כשהגענו הביתה כי הוא רצה לחזור לבית מלון.
בכל מקרה, מאחלת לכולם שנה שקטה, טובה ורגועה לכל באי הפורום. ובהזדמנות זו אני גם רוצה להגיד תודה גדולה ומיוחדת לנירית על הפינה המקסימה, הנושאים המעניינים והשאלות שגורמות לי לחשוב ולהסתכל על עצמי קצת אחרת.

forglemmigej

New member
באיחור אופנתי גם אני מברכת

שתהיה שנה טובה בכל השטחים, שהחלומות גדולים כקטנים יקרמו עור וגידים ובמיוחד שכל הבנות המקסימות, מדהימות, חכמות, מעמיקות ימשיכו להיות כמו שהינן זה עושה הרגשה של בית חם ותןמך.

למעלה