שבוע לסיום השנה האזרחית

s h o o s h a

New member
שבוע לסיום השנה האזרחית

כן, עוד שבוע וגם 2004 תיכנס לדפי ההסטוריה ונפצח ב 2005. אז מה אנשים? מה היו לנו בשנה שהיתה? ומה היינו רוצים שיהיה? ואולי נהפוך את האשכול שיצמח כאן (אולי) לאשכול משאלות מוגשמות וכאלה שמבקשות להתגשם. אתחיל אני- אספר כי בחיי חל שינוי עצום במהלך השנה שחלפה, שינויים שעיצבו אותי מחדש, חיזקו אותי ולמדו אותי רבות על עצמי והסובבים אותי. ומה לגבי העתיד? יש לי כמה חלומות שלא מסובך להגשים אותם, ואני אגשים, ויש חלום אחד ומיוחד ... ומי יודע, אולי 2005 היא השנה עבורו... מי מצטרף אלי?

אלמרה

New member
אהה שושה!!

שנת 2004 היתה עוד שנה של יסורים להרבה בני אדם בכלל ובמדינה שלנו בפרט. אז קודם כל אולי נאחל שהשנה הבאה תהיה אכן שנת המפנה לטובה? לטובתנו הישראלים-יהודים מעל הכל ובראשית לכל. וכן, גם על חשבון מי שזה מעט מציק ומפריע להם - שכנינו הרעים וחבריהם הטובים (להם) ורעים לנו. בריאות? נו מתי כבר תהיה לנו שנה משעממת מבחינה זו? היתה בתחילת השנה בעיה קשה מאוד של בריאות הבן שלי וכעת כשהסיוט העיקרי עבר אך צילו המאיים עוד לא נשכח, אני יכול רק לאחל לשונאי הרעים במיוחד בלבד את מה שעבר עלינו במישור הזה. בחיי הפרטיים היה ארוע באמת מיוחד ושונה מארועים רבים והוא שינה לי את התנהלות שעות הפנאי שלי: הפורום הזה והשני גם כמובן. אני מאחל לעצמי שהשנה הבאה תהיה שנה של התחדשות ופריחה ושגשוג גם במישור הזה. וינוסו מפה כבר כל הטרולים לאלפי הפורומים האחרים שלא חוו את "עונג" ההיתקלות בחלאות חולי הנפש הרעים ההם... (ולך שושה שנה של התגשמות חלום קטן?-גדול?) אז לפני שנפרדים מאלפיים וארבע נקווה שהיא תביא לנו בסיומה רק סיום של כל הקללות ושומה על אלפיים וחמש שתחל שנה וברכותיה... וחובת ההוכחה עלינו... שלא יחשוב אף אחד לרגע ש"הכל יהיה בסדר" וש"סמוך" אכן פותרים בעיות.

למעלה