שבוע מבורך אנשיים!!
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 2/3/03 #2 לאורטל 7 ברוכה הבאה לפורום שלנו, מקווה שתחליטי להישאר, ספרי על עצמך, ושבוע טוב, ליאת.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 4/3/03 #15 אורטל אין בעד מה, אנחנו תמיד מכניסי אורחים, קבלי גם את הצל"ש+החיבוק היומי על הצטרפותך, ליאת.
א אורטל7 New member 5/3/03 #17 ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifנשמה פצועה בס"ד בטח שאני זוכרת אותך איך אפשר שלא מתוקה!!!! שמרי על קשר...
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifנשמה פצועה בס"ד בטח שאני זוכרת אותך איך אפשר שלא מתוקה!!!! שמרי על קשר...
א אורטל7 New member 4/3/03 #13 ליאתוש חומד..../images/Emo24.gif אנו גם מכירות מהפורום של נורית פלג, אני אורית חומד..יישר כח על עבודתך המקסימה בפורום הנ"ל, כשפתחת את הפורום נכנסתי לברך אותך...ואכן השינוי ניכר מאז עלי והצליחי..
ליאתוש חומד..../images/Emo24.gif אנו גם מכירות מהפורום של נורית פלג, אני אורית חומד..יישר כח על עבודתך המקסימה בפורום הנ"ל, כשפתחת את הפורום נכנסתי לברך אותך...ואכן השינוי ניכר מאז עלי והצליחי..
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 4/3/03 #14 אורטל יקרה קודם כל, תודה על החיבוק החם, קבלי , תודה על הכל, את ממש מרגשת אותי. אנחנו שמחים על כל הצטרפות של חבר/ה חדש/ה אל ביתנו הקטן והנעים. השינוי זה לא רק בזכותי, אלא בזכות כל החברים והחברות כאן, את מוזמנת להישאר איתנו, ליאת.
אורטל יקרה קודם כל, תודה על החיבוק החם, קבלי , תודה על הכל, את ממש מרגשת אותי. אנחנו שמחים על כל הצטרפות של חבר/ה חדש/ה אל ביתנו הקטן והנעים. השינוי זה לא רק בזכותי, אלא בזכות כל החברים והחברות כאן, את מוזמנת להישאר איתנו, ליאת.
ר ראשית חוכמה New member 2/3/03 #5 סוד העניין הוא שאנו מכירים בס"ד ואני אמרתי לה להכנס (אגב, שמה האמיתי שמור במערכת המוח הקטן שלי)