שבוע מבורך לכולכם

שבוע מבורך לכולכם ../images/Emo24.gif

שלום חברים, מה שלומכם? לא הייתה לי גישה למחשב בימים האחרונים לכן נאלצתי להיעדר מהפורום, אני רואה שהפורום התעורר לחיים
ארצה לקרוא את מה שפיספסתי ולהגיב במידת הצורך... בינתיים - הפסוק היומי
מתי 10:5-8 ثمَّ دعا تلاميذَهُ الاثنَيْ عشَر. وأَعطاهُم سُلطاناً على الأَرواحِ النَّجِسَةِ لكَيْ يُخرِجوها. ويَشفوا كلَّ مرَضٍ وكُلَّ ضُعفٍ * هؤُلاءِ الاثنا عشَرَ أَرسَلَهُم يسوعُ بعد أَن أَوصاهُم قائلاً. في طريقِ الأُمَمِ لا تذهَبوا. ومدينةً للسامِرِيِّينَ لا تَدخلُوا * بَلِ ٱنطَلِقُوا بالحَريِّ إِلى الخِرافِ الضالَّةِ مِن بَيـتِ إِسرائيل * وفي ذَهابِكُم ٱكرِزوا قائلين. قدِ ٱقترَبَ ملَكوتُ السَّماوات * إِشفُوا المَرْضى. طهِّروا البُرْص. أَقيموا المَوتى. أَخرِجوا الشَّياطِين. مَجَّاناً أَخَذْتُم مجَّاناً أَعطُوا * 5 אֶת־שְׁנֵים הֶעָשָׁר הָאֵלֶּה שָׁלַח יֵשׁוּעַ וַיְצַו אֹתָם לֵאמֹר אֶל־דֶּרֶךְ הַגּוֹיִם אַל־תֵּלֵכוּ וְאֶל־עִיר הַשֹׁמְרוֹנִים אַל־תָּבֹאוּ׃ 6 לְכוּ אֶל־הַצֹּאן הָאֹבְדוֹת אֲשֶׁר לְבֵית־יִשְׂרָאֵל׃ 7 וּבְלֶכְתְּכֶם קִרְאוּ לֵאמֹר מַלְכוּת הַשָׁמַיִם קָרְבָה לָבוֹא׃ 8 רִפְאוּ אֵת הַחוֹלִים טַהֲרוּ אֵת הַמְּצֹרָעִים הָקִימוּ אֵת הַמֵּתִים וְאֵת הַשֵׁדִים גָּרֵשׁוּ חִנָּם לְקַחְתֶּם חִנָּם תִּתֵּנוּ׃ שבוע מקסים

lion 7

New member
ערב טוב ומבורך

הסתים לו יום קשה , תודה לישוע שמוביל בידינו מנצחון לנצחון ,תתפללו להצלחת הפורום , אני אשם וגם אנסה בכל כוחי , אור יקרה תוסיפי פסוק של תהלים ב: 12 לפסוק יום ראשון ,יום שבו נזכרים בנצחון יסוע אלמסיח על המות ותחייתנו אנו שלא היתה לנו תקווה , תפילתי לחסרי בית לנזקקים לסובלים בעולם הזה , לעניי החומר ועניי הרוח שישוע יבקר אותם ובדרך נס יהפוך את חייהם .. שבוע מבורך לכולם . חברה תשמיעו את קולכם למען האהוב לא לנו .. :)

אמין ../images/Emo24.gif בבקשה הפסוק ותודה על ההמלצה../images/Emo140.gif

12 قَبِّلُوا الابْنَ لِئَلاَّ يَغْضَبَ فَتَبِيدُوا مِنَ الطَّرِيقِ. لأَنَّهُ عَنْ قَلِيل يَتَّقِدُ غَضَبُهُ. طُوبَى لِجَمِيعِ الْمُتَّكِلِينَ عَلَيْهِ. נַשְּׁקוּ־בַר פֶּן־יֶאֱנַף וְתֹאבְדוּ דֶרֶךְ, כִּי־יִבְעַר כִּמְעַט אַפּוֹ; אַשְׁרֵי, כָּל־חוֹסֵי בוֹ׃

lion 7

New member
ללא נושא

ישוע מוכרז כמלך בלתי מעורער על ערש חיינו , מהיום אמש ומחר הוא הוא האדון אלרב ואלסייד , אין כמו ערבית לתאר את תארי הבן , השפה הערבית העשירה מלאה בכינויים יפים לתיאור יופיו של האדון אלפאדי אלמוחב .. בראשי מתנגן שיר ישן נושן למונסיור מנסור לבקי (אככ מזמן לא ראיתי אותו בטלויזיה) מלות השיר : אינשאלה אלקמחה (אלאמחה ב-א` לנצרתיים/ות ולחיפאים/ות חח) אלי אניזרע בקלובנא , תמות ותזהר מחבה, אינשאללה אנאס אל מנשופין עדרובנא .. הלואי זרעי הקמח שנזרעה בנו תמות ותביא פרות , אני אומר שאינשאללה בימים אלה של החורף נזכרים שקרב ובא חג המולד חג ביאת המושיע לעולמנה האפל , וכבר העם ראה אור , והאור הזה האיר בחושך ובעלטה , הלואי בלילה זו האושר והאהבה תאיר בתוך לבינו ונבין עוד ועוד על הבן אדם היותר יפה מבני אנוש .. אור העולם הרבה אושר מאחל לך , גם לכל המבקרים והכותבים כאן .. אמין וחלומות פז

salt of earth

New member
היי

סורי על ההיעדרות, פשוט כבר שבוע שאני לא מצליחה להתחבר, לא בגלל בעיות טכניות אלא גם בגלל עיסוקים רבים. מתגעגעת לכולכם
אז ספרו לי מה חדש?

lion 7

New member
שלום ליקרה מלח

/tapuzforum/images/emo13.gifמה חדש ? נצחון כמעט יומיומי לאבירי ישוע ,לנבחריו מארבעת צדדי תבל , כנסיית האמת שאף אחד שמע עליה , אלה שלא שומעים עליהם , אלה שאהב אותם האדון יתברך שמו לעד ולנצח הוא הוא אמש היום ומחר , קדוש קדוש אנו ביחד נמליך אותו בזכות ובחסדו כי אנו לא יאים למעמד הזה כבנים , לא בזכות מעשינו לא בזכות מראנו , היינו בטלים בשוק וזרוקים מהעולם הזה , הוא הוא אהב אותנו כי אין לאן ללכת , וקרא לנו בשמות חדשים ואנו עדים לזה , יחד עם פוליקריוס נגיד שמונים שנה לא זנח אותי אז איך אני לא אבגוד בו , ימים של נצחון אנו עדים לה , אנו עוברים מחיל לחיל , גם בימים אלה שחג המולד הולך ומתקרב , אנו שמחים בחלקנו , היו ימים קשים ונגיד השבח לישוע על ההגנה והתמיכה הבלעדית לו לנו .. ישוע הוא השם שבלעדו אין לי זכות לשבח אותו .. (מספיק ? או צריך להוסיף על תרומתו לנו , הוא בודאי לא בין המתים אלא כבר עלה למעלה על ימין האלוהים ומושיע לנו) . .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהללוייה אחי ליון על העדות החיה שאתה חי

ליסוע

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאין אין מי נתן לך פטור!!../images/Emo201.gif

התגעגעתיי
מותק תחזרי אין הנחות..גיחה קטנה כל יומיים מספי אבל אין פטור שבועי
איך הזעטוט החתיך?

salt of earth

New member
הזעטוט הקטן ביג'נן

השתלט לי על החדר חחח וזאת גם אחת הסיבות שהמחשב הוא לא נגיש לי רוב הזמן
אוטוטו גם ישתלט לי על המחשב
עכשיו כנראה החליט לתת לדודה שלו קצת נחת, והנה אני גונבת קצת זמן כדי לשלוח מיילים למרצים, להתעדכן קצת בחדשות ואפילו לחפש מאמרים וחומר וגם כדי להגיד לכם שלום כי התגעגעתי.

למעלה