שבוע מבורך חברים יש פה מישהו שראה וממליץ על הסרט התעלות ? קולנוע או שאפשר לוותר ולראות בבית ?
C colio 1 New member 27/4/14 #1 שבוע מבורך חברים יש פה מישהו שראה וממליץ על הסרט התעלות ? קולנוע או שאפשר לוותר ולראות בבית ?
S subatoi New member 27/4/14 #2 הדיווחים (עין הדג, למשל) אומרים שבבית. אם בכלל... וחבל, זה נראה עם פוטנציאל טוב.
A avivs New member 27/4/14 #3 באמת? אני יודע שהוא לא מצליח במיוחד, אבל הטריילר באמת נראה מבטיח. טוב, לעין הדג יש נטייה להיות ביקורתיים מדי, לטעמי. הרבה פוזה.
באמת? אני יודע שהוא לא מצליח במיוחד, אבל הטריילר באמת נראה מבטיח. טוב, לעין הדג יש נטייה להיות ביקורתיים מדי, לטעמי. הרבה פוזה.
C colio 1 New member 28/4/14 #4 תודה אני פחות שומע למבקרים ולעיתונות . מצאתי שכל מה שאני אהבתי - הם קטלו ולהפך .
מ מיכאל ג New member 28/4/14 #5 אני כמעט תמיד מסכים עם עין הדג והביקורות שם הכי נטולות פוזה. הם כן כתובות בצורה משעשעת, ושווה לקרוא אותן לא רק בשביל לדעת על הסרטים אלא גם בתור חומר קריאה בפני עצמו.
אני כמעט תמיד מסכים עם עין הדג והביקורות שם הכי נטולות פוזה. הם כן כתובות בצורה משעשעת, ושווה לקרוא אותן לא רק בשביל לדעת על הסרטים אלא גם בתור חומר קריאה בפני עצמו.
ה הניק שלי הוא ניק New member 29/4/14 #6 הלכתי לראות עם חבר שלי ושנינו מאוד אהבנו. הסרט מתקדם מאוד לאט אבל אני אוהב את זה. לוקח את הזמן לספר סיפור, כמו ספר, ולא קופץ מסצינה לסצינה כדי להראות כמה שיותר אפקטים ואקשן כמה שיותר מהר.
הלכתי לראות עם חבר שלי ושנינו מאוד אהבנו. הסרט מתקדם מאוד לאט אבל אני אוהב את זה. לוקח את הזמן לספר סיפור, כמו ספר, ולא קופץ מסצינה לסצינה כדי להראות כמה שיותר אפקטים ואקשן כמה שיותר מהר.