שבוע מדהים לכולם!!!!!

כוכבה 27

New member
שבוע טוב

אתמול הייתי בהופעה של מה קשור,הופעה באמת על רמה חובה ללכת

orianush

New member
שבוע טובב../images/Emo70.gif

יום שני יש לי טיול שנתי אבל אני לא יוצאת אז כל השבוע אני בבית..

orianush

New member
לא..

כל השבוע הייתי חולה ואני עם אנטיביוטיקה וגם ככה אין לי חשק לצאת אז אני פשוט לא יוצאת.. 4 ימים במדבר בלי מקלחות ושירותים ומסלולים שאני מתה מפחד מהם.. אני מעדיפה לשבת שבוע בבית חח

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifשבוע טוב..ואל תתעסקו עם

חשמל.. אני נפגעתי עכשיו..ובנס אני חיה :)

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifהתחשמלתי..ועשיתי קצר בכל

הבית..חחח כי שמתי תפלאפון בהטענה ובכיס וקמתי מהר והמטען נתלש מהחשמל יחד עם הדבר הזה העיגול הלבן של השקע.. וניסיתי לחבר את זה והיה בוםם וניצוץ כחול ענק והשתחמלתי ..נשרף השקע..הוא נהיה שחור וגם המטען נשרף חחחחחח

אל תשאלי...

זה קשור לפבלו... בנותתת אל תצאו עם צ'ילאנים אי אפשר להבין אותם!!!!! הם הכי מסובכים מכל הלטינים.... סעממק הייתי רוצה לשנוא אותו כ"כ עכשיו...

moranush86

New member
שבוע טוב!!!

אודליה אני מקווה שהכל יסתדר עם פבלו שלך... יהיה טוב לא לדאוג כוכבה ההפועה שלהם באמת משהו מיוחד... אוריאן תרגישי טוב ולדעתי את מפסידה אבל יותר חשובה הבריאות שלך כמובן יעל... חשמל?!? שמע ישראל... לי היה סופ"ש מצוין ואני מקווה שגם השבוע הזה הולך להיות לי ככה!!! אז לסיכום - שבוע נפלא!!!

orianush

New member
../images/Emo51.gif

וזה גם ככה לא בשבילי.. טיול הישרדות, אין לי עצבים לדברים האלה והבנתי היום שעוד הרבה מהשכבה שלי לא יוצאים וגם בשים הקודמות לא יצאו.. סתם טיול מעצבן

sarit lang

New member
שבוע מדהים!

היה לי סוף שבוע הכי נאחס - - - במיטה חולה! החורף הזה לא עשה לי טוב בכלל!!!!!!! אודליה מאמי דברי איתי.....

1מאיוש

New member
שבוע מקסיםםם ../images/Emo23.gif

הסתפרתי אתמול
יצא נורא יפה
וגם לבת דוד שלי הייתה בת מצווה והיה נורא כיף
שבוע התחיל מצוין ומקווה שימשיך ככה (=

למעלה