שבוע מהאירוע האחרון והקרב המרכזי לא השאיר שום

yair_bar

New member
מנהל
שבוע מהאירוע האחרון והקרב המרכזי לא השאיר שום

רושם או עניין.

GSP לא מעניין אותי כלוחם. אני לא מחכה לקרבות שלו והם לא מעניינים אותי שעה אחרי שהם נגמרים.

למען האמת הדבר היחיד שמעסיק אותי זה הרצון שמישהו כבר ינצח אותו.

זה לא מקרה של בלון שקרי שאתה רוצה שיתפוצץ ויגלה את ערוותו ברבים.

זה סתם משעמם אותי לראות אותו.

isrhammer

New member

כמו תמיד, אמרתי "אולי הפעם?"..

אבל לא, ופה זה נגמר

אני מסכים איתך.

שמחתי ש GSP חזר לעצמו והחלים מהפציעה אבל בזה זה נגמר.

אפילו התרשמתי מהאגרסיביות שלו בסיבובים הראשונים ואמרתי לעצמי שאולי יש פה לוחם עם גישה חדשה ורצון לסיים קרבות ולא למרוח אותם ואת היריב על פני חמישה סיבובים.
אבל אחרי הבעיטה שהוא חטף לראש כל מה שעניין אותו זה להוריד לקרקע ולנסות לעבור את הגארד.

הוא לא עושה כמעט כלום על הקרקע וכל לוחם BJJ טוב מחזיר אותו לגארד כל פעם מחדש. כך שגם על הקרקע לא מדובר בלוחם מסוכן. מילא אם היה מכניע כל קרב שני אבל סתם טחינה של נסיונות לעבור את הגארד.
העניין הוא שם למטה הוא לא יחטוף נוקאאוט אז זה ה safe zone שלו. היו רגעים שבהם יכל לסיים את קונדיט בעמידה אבל הוא שוב קפץ לרגליים והוריד לקרקע. לאט ובטוח.

נראה...אולי הנדריקס יוריד אותו סיבוב ראשון.

yair_bar

New member
מנהל
קשה לי לראות את השורה האחרונה שלך מתממשת

הגדולה של GSP זה למרוח ולברוח בסיבוב הראשון תוך הפעלת אגרסיה בהורדה לקרקע

הרי לכל הרוחות הוא שוכב על היריב שלו 25 דקות (+-) לא יכול לתת שני אגרופים או מרפקים ולסיים את הקרב?

הוא הרי לא חשש שקונדיט יתפוס לו יד...

הנדריקס נחמד וחזק אבל הוא לא ינצח

moriarty

New member
התקווה היא שהנדריקס הוא גם מתאבק

אז אולי הוא יוכל להימנע מה-TD של GSP.

moriarty

New member
הכל נכון

אבל עובדה שבקרב השני קושצ'ק התאמן במיוחד על הגנה מפני TD, ועובדה ש-GSP לא הצליח לקחת אותו לקרקע. הבעיה היתה שקוש גרוע בעמידה ביחס ל-GSP.
מה שאני אומר זה שהנדריקס מסוכן בעמידה, ויכול להימנע מפני TD.

מרקו בי

New member
הבעיה היא לא כמה טוב הלוחם בעמידה או בהאבקות

כשנלחמים מול gsp הבעיה העיקרית היא הפחד מtd. רואים איך לוחמי עמידה סופר מוכשרים מהססים לפני כל מכה, הפחד זה שgsp סוגר מרחק כל כך מהר, וכל טעות קטנה אתה על הגב, אז כל הזמן עומד להם בראש מתי הוא ינסה לקחת אותי לקרקע, אז כל עוד הראש מתעסק בזה הוא לא עובד טכנית. גם קונדיט היה הססן, ברגע שלקח צ'אנסים, פעם אחת השתלם לו וכמעט גנב ניצחון, אבל שאר הפעמים הוא היה על הגב. בקיצור הנדריקס יהיה הגב 5 סיבובים, יש סיכוי קלוש שהנדריקס גונב ko/tko, אבל ב mma הכל אפשרי.

cat food

New member
סטורי לקח את הנדריקס לקרקע

כמה פעמים בקלות יחסית.
לGSP לא תהיה בעיה לשים את הנדריקס על הגב.

elvis18

New member
לא תהיה בעיה ?

אני לא כלכך בטוח .... אני חושב שהוא יעשה הרבה אימונים מרוכזים בנושאי האבקות וטייקדאונים למיניהם .

מי שכל הזמן חושש מלהיות מורד , ומשנה את כל הגיים פלן שלו בשביל זה ,קשה להוריד אותו , השאלה שצריכה להיות ..

מה הוא יפסיד כתוצאה משינוי הגייםפלן בשביל לא להיות מורד ?

cat food

New member
הנדריקס מן הסתם נראה מרשים מאוד כרגע

ואני בטוח שהוא למד מהקרב עם סטורי. אני אגב כן חושב שהגיע להנדריקס להפסיד את הקרב הזה, צמוד ככל שהיה.
סטורי זרק את הנדריקס לריצפה כמה וכמה פעמים וניצח בקרב של מתאבק נגד מתאבק, קרב אחרי זה סטורי קיבל את צ'רלי ברנמן (עוד מתאבק, שהספיק כבר להיחתך מה-UFC) שזרק את סטורי לריצפה מתי שהתחשק לו.
מה שאני אומר זה שהכל נראה יפה עד שאתה פוגש בGSP, והכל נעלם. GSP מסוגל להשפיל את הנדריקס עם חמש סיבובים שהוא שם אותו על הגב כל סיבוב כמו מכונה. ואף אחד לא יופתע.

fatnoam

Active member
לא מסכים ולא רק בגלל שאני אוהב את GSP

כולם תמיד אומרים "המחלקה הכי מוכשרת ועמוקה" וכולם מדברים פה על עד כמה מוכשר X, ועד כמה ל-Y יש KO POWER או TDD.

בסופו של יום, זה לא משנה, כי כשהמאסטר עולה לזירה, כולם מפסידים.

אני חושב ש-GSP עשה כאן צעד גדול למורשת שלו, שאולי לא מעניינת אותך יאיר, אבל היא מעניינת את רוב אוהדי הספורט.

ואגב עוד משהו -
עד הבעיטה לראש GSP היה מאוד אגרסיבי, ומאוד חיפש להעניש את קונדיט במטרה לסיים. אחרי הבעיטה לראש הוא היה יותר זהיר. אחרי שראיתי 50 הילוכים חוזרים, אפשר להבין למה. זו היתה חתיכת בעיטה.

אני מאמין שאת הקרב הבא, בהנחה ש-GSP לא יהומם ככה, הוא יסיים ובאופן מרשים.

באסטר1

New member
הדובר של GSP?

"לא מתרשם מתוצאתך ובקרב הבא מבטיח לסיים את היריב"
שומע את זה עוד מעידן דן הארדי

מאסטר במה? בTD? יש מצב , בלשחק לפי גיימפלאן? יש מצב.

בסופו של דבר שGSP יפסיד לא יהיה לו לאן ללכת כל כך , או שיתנו לו קרב חוזר וינצח או שיעלה משקל.
אבל עכשיו שהוא בלתי מנוצח כמה שנים זה הזמן

נ.ב הלוחם שיכול לנצח את GSP זה לוחם BJJ מהטובים שיש ולוחם עמידה טוב , אם דמיאן מאיה ישקיע בעמידה שלו נואשות בשנה הקרובה יש מצב שהוא זה שיתן לו תפייט של החיים , בדיעבד זה לא יקרה כנראה.

2המרפא

New member
היה לנו כבר את הסיפור הזה עם BJ לא?

לוחם עמידה מצוין עם הBJJ הכי טוב שאפשר?
נגד GSP לצערי הרב זה פשוט לא עובד, הוא כל כך חזק שמאוד קשה לתפוס אותו והאוויר שלך יגמר לפני שלו יגמר. אין מה לעשות ברגע שהוא מחליט שאתה צריך להיות על הגב והוא צריך לפמפם אותך זה מה שיהיה, הסיכוי היחיד שהוא יפסיד זה כמו מקרה סרה, נוקאאוט מקרי וזהו. והוא משעמם אותי רצח אגב

באסטר1

New member
לגבי פן

לפן יש בעיה של כושר לקוי
ידוע שפן בסיבוב הראשון תותח ויכול לעשות הכל
הוא זה שלקח את פיץ לקרקע ותפס לו גב שעד הקרב הזה פיץ היה זה ששולט באנשים ולא נלקח לקרקע בכלל.

פן הכניע שחורות כבר בLW

אבל אם זאת הכושר הלקוי וזה שלטענו GSP היה מרוח בווזלין לך תדע מה היה קורה.
תראה לדוגמא את הקרב מול שילדס GSP לא רצה לקחת אותו לקרקע בכלל

בקשר למאיה זה ברור לכולם שהעמידה שלו כנראה לעולם לא תיהיה באמת טובה מספיק
ידוע שאם הלוחם שנולך אוהב לקחת לקרקע ולשכב עליך הגייפלאן הנכון זה לקחת אותו ולשכב עליו
גארפלינג גראפלינג גראפלינג ושוב צריך להיות טוב בעמידה בשביל להגיע לזה

yair_bar

New member
מנהל
אח שלי. ראית פעם מטפס על קיר טיפוס שמורח

את הנעליים שלו בוזלין לפני הטיפוס?

עלאק נגד GSP לצערי הרב זה פשוט לא עבד.

עם כל הכבוד, היו צריכים לפסול את GSP מהארגון אחרי שראו בסרטון איך מורחים לו וזלין. זה האמא של הפחדנות והנקניקות. אבל האמא!

BT24

New member
כבר אמרתי לך בעבר, אגיד שוב: להזכיר את הוזלין

בימים אלה כבר גובל בטרוליות.

אפילו בי ג'יי הודה מזמן שזה לא שינה את תוצאת הקרב.

yair_bar

New member
מנהל
זו תגובה מנותקת מהעולם

עלאק גובל בטרוליות

לא יודע אם בי ג'יי אמר או לא אמר וביננו אם אמר סביר שזה כדי לצאת גבר ולא בכיין

תעשה לעצמך טובה, תמצא את ה gif שוב ותראה שעם כזאת כמות וזלין יכלו להאכיל ילדים רעבים באפריקה.

וגם אם השופט ניגב לו קצת או לא. זה מעשה של אנשים עם זין קטן. אגב, גם להלחם המון, להוריד לקרקע ולא לסיים קרבות זה אקט של אנשים עם זין קטן.

BT24

New member
גם להתחיל לדבר בגסויות מרמז על טרוליות.

ואני זוכר טוב טוב את הקטע של הוזלין, זה היה דווקא די מעט, כמות זניחה לעומת הזיעה שהצטברה על הגוף של שניהם.

למעלה