בקושי משמיעים שירים של מייקל!! אני צמודה לרדיו בעבודה ואולי פעם בשעה יש שיר שלו, זה אומנם עדיף מכלום אבל עשו לזה כ"כ הרבה יחסי ציבור ובסוף זה לא כזה גרנדיוזי כמו שציפיתי. מה דעתכם? מישהו מאיתכם זכה בפרס כבר?
אני זכיתי בדיסק טרילר שעניתי על השאלה מי היו שתי נשותיו של מייקל אבל מה באסה צריך ללכת ולקחת את זה מהם והתחנה נמצאת בתחנה המרכזית החדשה בראש העין...איך אני מגיעה בידיוק לראש העין??אין לי מושג...ועוד בשביל דיסק שכבר יש לי...אני בונה על החבילה הגדולה שזוכים בה ואז אני יסע מצידי לאילת היא כוללת 5 דיסקים של מייקל ודיוידי ועוד כל מיני דברים אני מתה לזכות בה!!!
לפני חודש בערך עשו איזה חידון על האלבום החדש שלו ועניתי על שאלה שבה זכיתי ב- 5 דיסקים של מייקל ב"עטיפות" חדשות ויפות, משהו מאוד נחמד והייתי צריכה ללכת לקחת את זה מהתחנה. למזלי, יש לי ידיד עם רכב אז הוא הלך בשבילי
אתה זה שענית מי היו שתי נשותיו של מייקל? איזה באסה!! לא הצלחתי לתפוס את הקו..עכשיו אני יודעת מי היה המתחרה שלי...
הם בטח ישאלו שאלה מתישהוא ואז זוכים בזה או הגרלה לא יודעת ממש... ועוד משהו...ה"ראיון הבלעדי" שהם כל כך מדברים עליו זה בכלל הצ´אט שהיה לפני כמה זמן...זוכרים?