נשמע מעולה
אצלנו עוד קציצות בנוסף לקציצות כרובית וקציצות דלעת חומוס - קציצות בצל וכרוב . כל הקציצות בעצמן או יחד עם טחינה עגבניה פרוסה וירוק בתוך פיתה מקמח מלא או סוג של טורטיית שיבולת שועל.
הכנתי הרבה ממרחים - חצילים וטחינה עם פטרוזיליה, בצל מטוגן מש+עדשים שחורות וירוקות עם אגוזי מלך, גבינת פטה שקדים, גבינת שקדים עם זיתים למריחה,
״יוגורט״ לשתיה מחלב שקדים עם תמרים, דובדבנים חמוצים ושאריות השזיפים שממתינים בצלחת הפירות ומיצו את עצמם. חלק הוקפא כקרטיבים.
למחר אני זוממת להכין טראפלס שוקולד אבוקדו שהתלהבתי מהמתכון שלהם כבר מזמן ורק עכשיו האבוקדו מצדיק את הענין מבחינת מחיר ואיכות.
בא לי גם לייצר יוגורט מחלב סויה.