שבוע ממשיך מה אוכלים?

שבוע ממשיך מה אוכלים?

אצלנו מניפות תפוחי אדמה, בטטה ובצלים שלמים, אפויים עם מלח ושמן זית מוברש

קציצות מאפונה זעירה ושעועית ירוקה עדינה שנטחנו עם בצל
כובדו בקארי למכביר, קמח חומוס ומעט קמח אורז לבן
טוגנו בשמן זית ועליהן נזלפו שיירי רוטב הטמפורה מיום ששי.

הצלחה גדולה
 

Dr T noki

New member
נשמע מעולה

אצלנו עוד קציצות בנוסף לקציצות כרובית וקציצות דלעת חומוס - קציצות בצל וכרוב . כל הקציצות בעצמן או יחד עם טחינה עגבניה פרוסה וירוק בתוך פיתה מקמח מלא או סוג של טורטיית שיבולת שועל.
הכנתי הרבה ממרחים - חצילים וטחינה עם פטרוזיליה, בצל מטוגן מש+עדשים שחורות וירוקות עם אגוזי מלך, גבינת פטה שקדים, גבינת שקדים עם זיתים למריחה,
״יוגורט״ לשתיה מחלב שקדים עם תמרים, דובדבנים חמוצים ושאריות השזיפים שממתינים בצלחת הפירות ומיצו את עצמם. חלק הוקפא כקרטיבים.

למחר אני זוממת להכין טראפלס שוקולד אבוקדו שהתלהבתי מהמתכון שלהם כבר מזמן ורק עכשיו האבוקדו מצדיק את הענין מבחינת מחיר ואיכות.
בא לי גם לייצר יוגורט מחלב סויה.
 
למעלה