שבוע מסעדות בניו יורק

• פותח הנושא gmgy
  • פורסם בתאריך

gmgy

New member
שבוע מסעדות בניו יורק

כמו בכל שנה (ובזמן האחרון כל כמה חודשים) שוב יש שבוע מסעדות בניו יורק. מסעדות שוות מציעות ארוחת צהריים ב-20.03 דולר וארוחת ערב ב-30.03 דולר. כולל מנה ראשונה עיקרית וקינוח, לא כולל שתיה, מס וטיפ. שווה ביותר! מצרפת לינק.

liti

New member
לא הייתי מתנגדת להיות שם...

נשמח לשמוע רשמים ממי שיזדמן לו לנצל את השבוע המיוחד.
ול- gmgy, המבקרת שלנו בתפוח הגדול, מגיע
לרגל נישואיה הטריים!

גידי42

New member
המפגש הבא - נא להכין דרכונים

את המפגש הבא נקיים בתפוח הגדול. אני ממליץ על פיטר לוגר אבל יש עוד הרבה אופציות אז נא להכין דרכונים!!!!

כתומתי

New member
גידי42, בהמשך לאהבתנו למקומות פיקאפ

לוהטים, אני נאלצת להמליץ על "אסיה דה קובה". שם יש סיכוי רציני לקבל סקס בעיר הגדולה
וגם להנות מהמקום המדהים בעיצובו. אם אנחנו עורכים את המפגש הבא במנהטן, אני מכינה את ה"זאגאט" ועוברת על כל נקודה ממולצת.

כתומתי

New member
אתם חושבים שהמבצעים כוללים את

"דניאל בולו" הידועה או את "נוהו" של דה-נירו??

גידי42

New member
דניאל בולו

בנובו של דנה- נירו לא הייתי אך את אחת החוויות הגסטרונומיות של חיי עברתי אצל דניאל בולו, שנחשב דיי בצדק לשף מספר אחד בעולם כיום. אין טעם עכשו לפרט את חוויותי מהמסעדה הנפלאה הזו די עם אציין שהספקתי להציץ בחשבון (שלמזלי לא אני שילמתי אחרת הייתי שקוע בחובות עד עכשו) וכמעט התעלפתי. אני בטוח שאצליח להוציא דיל טוב לחברי הפורום.

גידי42

New member
איפה זה אסיה דה קובה

קודם כל למה את "נאלצת" להמליץ? דבר שני איפה זה? ולא אם אלא כאשר אנחנו עורכים את המפגש בניו יורק את לא צריכה את ה"זאגאט" יהיה לך אותי!!! ואת שאר חברי הפורום!!! אבל בעיקר אותי

כתומתי

New member
האסיה דה קובה זה בר-מסעדה מדהים

במדיסון אווניו, בין רחובות 37 ל-38 אם זכרוני אינו מטעני. המקום עוצב ע"י פיליפ סטארק, והוא מדהים ביופיו. האוכל זה קטע משני בלבד, הכל שם יפה, כולל כל נשות האפר איסט סייד בנעלי הג´ימי צ´ו היקרות שלהן. נראה לי שתאהב את המקום..
ואז תיקח אותי לביקר אצל דניאל בולו (ומצטערת על הטעות בשם של המסעדה של דה נירו, אני בושה ונכלמת
), ושנינו נמשכן את הבתים שלנו בעקבות החוויה ..

גידי42

New member
אין בעיה

את תקחי אותי לאסיה דה קובה ואני אותך לדניאל בולו ואני מבטיח לך שלא נצטרך למשכן כלום. רק את החבר תשאירי בבית. ואל תבושי ותכלמי לגה\בי הטעות. זה קורה ןזה בסדר גמור

liti

New member
ציפור קטנה לחשה לי...

שחוץ מ- gmgy תהיה לנו נציגות נוספת בשבוע המסעדות בניו יורק שייתקיים בשבוע הבא. אנו מצפים לביקורות מפורטות ומתנות
רבות!

liti

New member
נראה לי שהיא חוששת להזדהות...../images/Emo8.gif

מה קרה, כמה מתנות קטנות לחברה זו דרישה גדולה מידי?

zה לא פחד אם כי חוששת שזה יתפרש

כ"שוויץ"...אם תבטיחי שזה יהיה בסדר, היא תחשף במלוא הדרה

liti

New member
יהיה בסדר, מבטיחה!

אין מה לעשות, זו דרכו של עולם- יש כאלה שטסים לאכול ולבלות לניו יורק ויש כאלה שנשארים בארץ בשיגרה היומיומית, עם העבודה ועם כל המחוייבויות האחרות... אבל זה מה יש ומי שלא טס היום, יטוס מחר כך שתמסרי לה שתסיר דאגה מליבה!

למעלה